17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германската комисия за финансов надзор, същата като българската. Проспала кражба за 1,9 млрд. евро. Българската проспа КТБ, кразба за 4 млрд. лева.

Това са пари от времето на ВСВ. Усвоени и изпити. Очаквали са да преперат още, но са свършили. И затова са на това дередже.

Роя германския регулатор май е бетер нашето КФН...

Само дето "нашия" шеф Стоян Мавродиев. За сметка на това е с по-висока заплата от германските чиновници и плаща по-ниски осигуровки и дабнъци.

скандали,фалити.... В момента ние тук,някакси оставаме настрани от бурята! И точно сега е време тия горе да се обединят,да мислят за България,а не да насаждат омраза,страх,чуство за безнадежност в хората! И тези прошлеци по паветата да се изметат по-скоро!

"тия прошляци горе" 30 години насаждаха страх и омраза, крадяха и мамиха. Ще се обединят само за едно: да продължават с кражбите и измамите. Цял живот е бил проста мутра, контрабандист, измамник ... Няма как сега, когато вече е навършил 61 години и е наполовина изкуфял хитрец да се промени и да стане морален честен, и да се образова. ОСТАВКА

Още ли не вярвате ,че тази година излиза на яве цялата мръсотия в света, както и нашите очи видяха нашето корумпирано правителство. Най после.

Виновниците в предварителния арест, а наш Цецо слуша Лепа Брена, щрака с пръсти и маа сръбска скара. Открийте разликите.

Къде са нашите доблестни граждани които своевременно ни информират за корупцията в Бг . Защо не кажат и те колко пари се крадат от ГЕРБ и как Бг няма бъдеще с това корумпирано правителство . Моля ги за коментар . Иначе за Германия милиард и нещо не е изобщо проблем , но някой казал нещо и акциите паднали с 90% това малко е страни

Къде са нашите доблестни граждани които своевременно ни информират за корупцията в Бг . Защо не кажат и те колко пари се крадат от ГЕРБ и как Бг няма бъдеще с това корумпирано правителство . Моля ги за коментар . Иначе за Германия милиард и нещо не е изобщо проблем , но някой казал нещо и акциите паднали с 90% това малко е страни

не се беше обадил...щяха ли въобще да разкрият нещо...

Майната им на служителите, по важно е да се грижат за Навални и да лаят срещу Русия! Баба Меркел знае кое е с приоритет

Те сами си го направиха бре, ти май още не знаеш, че няма Дядо Коледа

се случват подобни неща, значи положението е страшно. Еврозоната била много сигурна - пълен смях. Тия си подправят финансови отчети за милиарди и не им пука, Също като нашите корумпирани наглеци! Така си фалираха КТБ, Олимпик и т.н., а прокуратурата се занимава с чушкопеци!

Ми то оттам тръгват далаверите... Стига със стари митове и легенди, плод на западна пропаганда и Дойче велле...

Частна компания. Има си регулатор, който не си е свършил работа. Или си тъп, или си трол. По-скоро и двете.

Та това не е спирало. VW лъже, ДойчеБанк лъже, ДойчеТелеком лъже, АОК лъже, всеки супермаркет в Германия лъже, работодателят те лъже.....Проблема е, че институциите в Германия не работят, само устите са големи.....Сигналите срещу германските далавераджии идват винаги отвънка, вътре " alles ist in ordnung",всеки е зомбиран......А тръгни да се оплакваш,да видим на кой ще се оплачеш и кой ще те защити. И Арменски поп няма....

Всъщност не споменах и Ауди и Даймлер-Бенц. Тях също ги глобиха за емисиите. Но лъжат и за консумацията и за какво ли не. Скандал с емисиите не съм чул само за Опел и Форд...Но те не са немски брандове...

Ехо, и там стават такива неща и там има хора и те ебат,серат и кръдат. Не е въпросът в това, а как реагира държавата спрямо тези неща. В БГ всички мафиоти/крадци са навън и даже правят протести. Пример Васил Божков от Дубай. В Германия обаче хванат ли те си до там, т.е. в затвора за неопределено време докато не върнеш парите и след това ще ти мислят присъдата.

А, Б.Б. , Домусчиев( КАПТАГОНА и КОРАБА,дето чак законите промениха да не го съдят), Гешев, Цацаров,Пеевски заедно с Догани и Вълка, ами ТИМ-ажиите кога ще сте това ; За да не ги съдят и Конституцията ще изменят. Тимошенко я бяха задързали и обвинили в Украйна , че е подписала неизгоден договор с Русия, но Меркел каза, че Министер Председател не може да се съди и я пуснаха, ами Барозу - в Португалия го обвиниха за злоупотреби за милиарди и там не можаха да го вкарат в затвора. Абе Запада що не вземете мен да посочите да ме изберат за Министър Председател или някой Министър па ще се отче подобаващо, ама за България ще направя много повече

Не не това не е корупция! Само в България има корупция! Немците- честни та дрънка.

Корупция има навсякъде, това е ясно. Тук по-важното е реакцията на властите срещу корупцията... там е огромната разлика в държавите. А когато и самите държавници са корумпирани... не ми се коментира, плаче ми се в каква държава живеем без да сме нито по-мързеливи, нито по-глупави !

за съжаление народът наистина е по-мързелив и по-глупав. Още при социализма държавата беше много по-назад от другите от Източния блок.

Абе и те имат корупция ама как живеят немците и как живеем ние?

Това не е здравната каса, а частна компания. Не е същото. И стига философствахте - вместо да гледате германците си оправете вашата кочина в БГ.

Не бе, само в България има корупция! Само в България се източват фондове и Здравна каса. В Германия не се случват такива неща. И в Испания - той кралят й отиде при Божков кафе да пият!

Хайде като почнат да прииждат немците да бачкат в България тогава да се обаждаш, ок? То като виц бе, на немците и корупцията им по-сладка - хем за големците има, хем държавата уредена. А да ти напомня, че ние сега едновременно нямаме вода в Перник, София и Свищов. В 21 век, в европейска държава, уж.

Не в Германия няма корупция.

Аз защо минах на Тойота. Здраво и икономично. Японеца каквото пипне го прави.

Ладата е за теб. Каквото направи руската пиянка цена няма ха ха

С две думи, ще си получат стабилно финансов пакет, ще се запишат на борсата, след 2 седмици ще си намерят нова работа и ще са с по 20 хиляди евро отгоре, а някои и с повече. Не ги мислете.

Брей, то било много готино да работиш във фалирала компания - излизаш с 20 хилки чиста печалба, без да правиш нищо... откъде ви изравят бе...

Ти май не си работил в западна Европа. Според годините работени в дадена фирма, ако те съкратят, получаваш обещетение за всяка работена година. Горе долу е по една заплата на работена година.

Ти не си работил във фалирала компания. Чети, то си пише - няма ликвидност. Тоест няма кой да им го плати на хората твоя финансов пакет. Като обявят фалит имуществото се изземва и се разпродава. И си нещо като йерархия кой първи има да взима и кой последен. И да ти подскажа, че служителите не са от първите. Ще си получат дължимото, но доста ще почакат. На борсата ще получават 60% от нетото, което са заработвали, което пак не е малко. Ако имаш деца е 67%. Ако си под 50 годишен можеш да получаваш тези помощи за безработни 12 месеца.

Това е нормалността на западна капитал либерална Европа, която ни източва

Източва те простотията ти!

Тоя пък панелен плъх го били източвали германците. Пффф, ходи в кварталния хоримаг да се напиеш и да разказваш на другите алкохолици как България била на 3 морета. Баси комплексираната нация.

Само още на нашенските глуповати либераст-толерасти им текат лигите по Западнала Европа...Шведистан, Германистан....

"Уайъркрад (Wirecard)" Крад е в БГ, там е Кард.... Калине, Калинеееееее.... ако продаваш царевица на плажа ще ти е по-лесно....

Не е сигурно. Има да му подвикват "Господине, подръжте ми кочана"...

не е грешкка автоматически ппри нас трябва да се крад-не затова е написано Ъайрдкрад

Яку ли са увулнени пу мейла!!

Всички измами са тръгнали от "перфектната" Германия. Източването на ДДС също. Двете световни войни също... Иначе на думи все много голям го вадят, ама на дела...

След "чистите" гермаски дизели научихме за "успешните" германски банки. А пък да не говорим за "летящите" самолети 737МАХ на американците. И все държавата знае ама се прави на ударена. А като почнат да ни бият ваксините да видите какво ще става.

Шарлатаните да си ги бият на тях.

Аз вярвам само на осраната руска кочина. Всичките ми пари са в рубли и копейки. Мноо са яки пияните монголци и разбират от банки, въпреки че още са в 13-ти век на развитие.

Ако искаш да се върнеш в Средновековието, то Западнала Гейропа с нейните мулти-култи кочини и опасни гета, те очакват... Афгани, иракчани, бангладешци, конгоанци, етиопци...абе, все едно си в Близкия Изток и Африка едновременно. Найсссс, нали ?!

Същото е и в Москва и Русия, драги, да не мислиш, че друго?! Пълно е с монголо-татари, мюсюлмани и немалко чернилки. Но друго си е да плюеш по Европа, нали! Голям кеф! Това е световен проблем за белите хора, ако още не си забелязал!!!!

Що се притесняваш за ваксините бе каскет? Можеш да си избереш коя ваксина да си биеш. Виж, жужето цар каза, че е измислило безаналогова ваксина само за руски роби. Комунягите от Китай и те си имат някакво подобие на ваксина, ама китайска ха ха.

А мога ли да избирам ваксина или не, а не каква да е тя??? Аман от чугунени тикви!

Месомелачка, не им пука за никого, не мога да ги понасям, станали са абсолютни робот и те и австрийците.

Бачкат като луди за оядените либерастки задници като на Меркел и останалите ултра леви отрепки, и най вече за безценните гости на мама, които паразитират на воля, а за благодарност колят и изнасилват местните роботи, които ги хрантутят и така само ги плодят.

Издигнали са в култ парите и бачкат като гламави за тоя, дето духа. Съдират им кожата с данъци, и парите им отиват за поканената от Меркелица многомилионна, паразитираща пасмина и долна измет. "Гостите" на Меркелица им се подиграват, изнасилват, газят, колят, унижават, а местните бачкатори толерастно ги търпят и отглеждат, защото иначе ще ги обвинят, че са наци, расисти, ксенофоби и тем подобни либерастки гнусни етикети...

Мощната германска икономика...

Ма молим те... Само балони, празнословия, демагогия...

То пък защото в любимия ти Лондон е много различно...Там ако се бръкне по-дъблоко колко тиня ще изплува....

И ква връзка има в случая Лондонстан, този малък Пакистан ?

корпоративни измами навсякъде..