„Оклеветеният Париж“: Милиарди долари се вливат в нови петролни и газови полета

Подобни инвестиции са климатична катастрофа според учените и експертите на Carbon Tracker

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко Ви плащат Дир за да тиражиране подобни глупости?

Истината е съвсем прозаична. Така наречените "инвестиции" са най-лесният начин за големите риби да спасят голяма част от печалбите си от данъци, а за по-малките риби да си вземат бонусите. Естествено сумите за "инвестиции" са надути няколкократно!!!

Агентите на СИФа на К. Швабата сън не ги лови. Пак тръгнали на лов за вещици.

Защо в раздела "бизнес" може да се коментира под тази статия, а не може под " успешна кариера на Габриела Петракиева"? Така , както я гледам излегнала се, изтегнала се , ръка под главата се сещам само за един успешен начин на такива като нея. Благодаря. А климатичните промени ще ни унищожат , докато си пишем тук.

Няма да са "климатичните промени", а действията, заради "климатичните промени"...

Около две трети от човешката популация ще я унищожат тези 0Tka4aлKи със безумствата си . Останалата една трета ще бъде разделена на две неравностойни групи - слуги и господари. Господарите ще си задоволяват извратените прищявки, робите ще изпълняват всички простотии. Харесва ли ви или пък не - но това виждам. Това видение ще се случи ако им позволят на безумните да продължават, което е малко вероятно. Все пак отгоре имат други началници , които си гледат работата и оставят бесните да беснеят засега , за да натрупат достатъчно лоша карма , че да има какво да отработват.

Тъй като не се дефинира какво е преиндустриална епоха, парижкото споразумение е само политически инструмент за тормоз на хората в подписалите го страни. САЩ вече излезе от него, защото е противоконституционно, Китай не го подписа като развита страна а като развиваща се, така че няма никакви задължения. Русия не подписа протокола, и т.н. Единственият начин да се намалят емисиите е да се убие населението. И започна със ковида.

Защо този памфлет бива наричан доклад?

кой и с какъв интерес финансира структури като нестопанската организация Carbon Tracker, след като резултата от титаничния и труд е няколко листа кухи фрази.

Няма как да е другояче, при положение че над 80% от енергията в световен мащаб идва от изкопаеми горива.

Едни копаят, други си лаят, а трети балтаят. Хау!