Коментари - Обявилата, че напуска Русия "Райфайзен банк" все още търси служители там | Бизнес.dir.bg
назад

Обявилата, че напуска Русия "Райфайзен банк" все още търси служители там

В една от обявите се казва, че нейните (на банката) "ключови цели са многократно разширяване на активната клиентска база и стабилен двуцифрен ръст на приходите"

Обратно в новината

Коментари - Обявилата, че напуска Русия "Райфайзен банк" все още търси служители там | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, че Райфайзен банк не е ли франчайз? Поне в България и Сърбия е. Ако и в Русия е франчайз, никой не може да я накара в момента да се ребрандира.

Я си представете сега какъв вой щеше да има ако е българска банка (каквато отдавна няма, но си представяме, че има). Ама всичките Бокита, Денковци, Габриели, Къдрави Сюта, Кирета щяха да са привиквани през 15 минути в 3 посолства и да ги шляпкат по услужливите ду пита, да репресират тая банка да се маха от там как така не спазва общоевропейската наведена на сащ позиция, как така бе. Само американските, немските и британските господари имат право да не спазват ембаргото и техните компании да си търгуват с орките с газ, петрол, руди.

Санкциите са си санкции, идеологиите са си идеологии, печалбите са си печалби. Въобще совите са точно това което са си - сови.

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ... То така се зарезва тоя пазар, пари, печалби и т.н. заради шепа тъпи украинци.

70 процента от фирмите обявили че ще напуснат Русия... така и не го направиха, а Украйна отказа да извади Райфйзен от "черния" си списък, така че австрийските банкери загубиха и последния стимул който можеше да ги проагитра да си загубят бизнеса в Русия.