Обновяват 4328 сгради с 220 000 жилища

Темата за енергийната ефективност на сградите е пряко свързана и с мерките за борба с промените в климата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това с прост език му се вика купуване на гласове. Ние в кооперация в центъра на София си сменихме вертикалните щрангове и си топлоизолирахме сградата без да се молим за пари при милиционерите комунисти. След 2-3 г. ще си сменим и покрива. А някакви тарикати селяни в панелките чакат на държавата. Както е казал Бай Ганьо, келепир да има.

В София санирани 7 блока,в Бургас явно кметът най малко краде има доста санирани блокове и много добре изглеждат,но вече и там са спрели санирането,явно парите са свършили.

Най-голямата кражба в новата история на България ... и то законно даже.

Ако ги ремонтират като в Перник манете, по добре похарчете парите за друго

Нова замазка на сградата? Може! Но да лъжете, че санирате панелките няма полза, защото мазилката не е саниране.

Kenn1111

Идеята е добра но както всяка такава у нас е тотално опорочена.Превърнала се е в удобна форма за крадене.Цените на фирмите определени за санирането са в пъти по високи от пазарните.Да не говорим за качеството.Удобно нещо за да има пари за всички по веригата на тая далавера.

било безплатно това саниране? В смисъл като безплатен обяд ли било безплатно, или просто парите ги дава един богат чичо марсианец, който ги носи с НЛО и ги оставя под елхата?

Тази програма е измислена за да се крадат пари. Навсякъде където се прави в цивилизованите държави има поне 50% самоучастие... Не се накрадоха тези мошеници...

А какъв процент участие трябва да имат семействата, които вече са си санирали жилището в блока? На тези семейства трябва даже да се плаща компенсация за допълнителното главоболие.

А, какви са тия неща под прозорците? Не са балкони защото няма излаз към тях, някакви красоти ли са? Поредна арх.измислица за пари?

ако се вгледаш по-внимателно ще видиш, че са там, за да прикрият климатиците.

Това са кокошкарници, свинарници, кошари, обори и т.н. удобства за по-бързото интегриране на новодошлите граждани.

яко папкане ще има за ужас на комунделите