Нюйоркската фондова борса прекратява търговията с три китайски компании

Агенция Блумбърг посочва, че санкционираните "нямат значимо присъствие в САЩ", а акциите им са представени и в Хонконг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По искане на американската администрация Нюйоркската фондова борса прекратява търговията с акции на три големи китайски компании - невидимата ръка на пазара !!!

,,пазарна икономика" ... ,,демокрация" - но само както фащ наредят .

В момента има 15 милиарда долара в децентрализираните финанси,удвояват се всеки два месеца докато старите борси и банки останат само с дебелите банкери и техните курфи . Прочетете за Етериума и неговите разклонения . Defipulse

в най-скоро време в тая борса ще останат само американски компании, и виртуалните долари ще се изпарят за ден

Признавам, че нищо не разбирам от борси, но след като дълго време някои бизнеси са частично или напълно затворени, от къде идва растежа ???

Трудно е да се " бориш" с четвърт от населението на Земята! И то не е нито глупаво, нито мързеливо! И аз не разбирам от борси, но не виждам логика кой нормален се отказва от нещо, без което не може или му е необходимо! Какво ли би се случило, ако китайците решат да национализират американското производство на тяхна територия или да спрат за някакъв период вноса и износа за САЩ? Икономическите интереси не са никак за пренебрегване, но, хипотетично.....

Менителница - Уикипедия [Search domain bg.wikipedia.org/wiki/Менителница] https://bg.wikipedia.org/wiki/Менителница Менителница, трата (от итал.tratta) или ремиса (от лат.remissa) е ценна книга, писмено нареждане за безусловно плащане.. Поради липса на легална дефиниция в практиката е прието под менителница да се разбира безусловно писмено ... Специфични форми на кредитиране. Форфетиране. - публичен ... [Search domain finansi.dokumentite.com/art/specifichni-formi-na-kreditirane-forfetirane-/82536] https://finansi.dokumentite.com/art/specifichni-formi-na-kreditirane-forfetirane-/82536 УНИВЕРСИТЕТ ЗА НАЦИОНАЛНО И СВЕТОВНО СТОПАНСВО КУРСОВА РАБОТА НА ТЕМА ''СПЕЦИФИЧНИ ФОРМИ НА КРЕДИТИРАНЕ''. Банки и банково дело Част 7. Активни банкови операции на ... [Search domain dokladi-referati.blogspot.com/2010/03/aktivni-bankovi-operacii-krediten-pazar.html] https://dokladi-referati.blogspot.com/2010/03/aktivni-bankovi-operacii-krediten-pazar.html В някои случаи получател на мнителница или запис на заповед, може да изиска гаранция (поръчителство) от още 1 платежоспособно лице. Това поръчителство се нарича авал а поръчителя авалист.

ether както и Bitcoin , кой ги продава ? Ако те са в фирмен пуул , тогава каква правна последица ? Каква е разлика със отказаният IPO на ALIPAY в Китай ?

Какво да очакваме от администрации , които похарчат милиярди за нашето здраве , ни гарантират трудови отношения макар фактически заради корона без заетост , както и нямат възможност да рефинанцират в един среден бюджетен план тези разходи с много повишени данъци ? Няма как , освен да търсят в пазарте на нарушенията и отам поне частично да урегулират вече усложнената обстановка .

напечатани долари........21 трилиона само в 2020 година. оттам е растежа на цените.