Няма да затварят Топлофикация София: От 1 януари може да има нов скок на цените с 20%

Няма кой да замени електрическата и топлинна енергия, произвеждани от столичната топлофикация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, по-добре да я затворят, а?

Къде са умнокрасивите да протестират? Ама на тях пътища не им трябват, щото нямат кола, пасат трева, а тока и парното вкъщи го плащат мама и тати... Чалгарите удариха в земята тая територия за 6 месеца. ни върнаха на изходно положение 2008ма тройната коалиция Р.Овч. в енергетиката и цените х2...

Найте ли колко много ми пука за топлофикация - голямото село? Точно толкова, колкото и на нея и пука за моето локално парно. Аре чаУ,

Сега разбрахте ли защо толкова неистрово се саботира АЕЦ Белене?

Леле....до къде се докарахме

Дигнат ли цената с 20 спирам теца от крана и карам на ток. Не мога да ги дишам тия.

Ти май не разбираш, че и тока ще отиде поне 20% нагоре ако въобще го име, а не сме на режим...

Накой по-долу беше писал, че тоя ТЕЦ ток не произвеждал... Произвежда, и още как... НЕГОВИЯ СЕ ИЗКУПУПУВА на 230 лв на MW/b, на преференциална цена. ТОЧКА, ГОЛЯМА ТОЧКА. Токът на АЕЦ Козлодуй струва 29 лв на MW/h. Повече няма да коментирам.

алоу чегъртащите? що не изчегъртахте топлофикация бе? какво стана? палатки нещо, кофчези? даи ви ... у тъпанарите

Само аз ли чета един път до 20% и после минимум 20 %, щото разликата е съществена?

Заложените капани от герберските кретени започват да хлопат.

София мине на ток ще има дискотека зимата като 90-те години.

Пак не познах. Сега вече ше ми вземат лиценза

Само дето не произвеждат ток поне от 20 години. Не им било изгодно.... Време им е за закриване

Затваряй, закривай! И всичките мутри от топлофикация в затвора!

Нали Вальо топлото беше виновно, май по негово време и цената беше по ниска и дълговете по малки, но той ходи в затвора, сега тия по невинни ли са от него, затвор ще има ли или, карай да върви.

Ако мислят да ми вдигат цената за пореден път последната 1 години, то да фалират, да деградират и да се разкарат от пазара. Да му мисли ЧЕЗ.

То няма зима вече, те цените тръгнали да вдигат... И кой ще им ги плаща?!

Щом е незаменима "Топлофикация София" вдигайте цените с 50%.

ама на 2-3 стъпки - жабите да се сварят без да се усетят...

Цената на газа пада с 40% и ни намаляват сметките с 5%, защото бил само част от услугата, която ни предоставят. Вдига се цената на газа с 20% и сметките ни скачат с 20%. Като сме малоумни и го търпим това. Заслужаваме си го явно.

20%? Изроди! Както винаги когато дойдат комунисти на власт в рамките на няма и година всичко рухва....

12 години комунисти ни управляват! В ГРОБ има повече комунисти, от колкото в БСП.

Какви комунисти, какви 5 лева. БСП отдавна нямат нищо общо с комунисти и социалисти.

Знаем ви! 1996-1997 ви изучихме. Сега става същото, бавно и полека! Крадци, хора не го ли виждате!

,,,май ти си тъп, че още не си го разбрал: 15 години крадене и сега друг ще плаща сметката, малоумник такъв!

А аз като плащам, ще е законно. Всичко и ясно.

Kenn1111

Тоя проблем се решава като всички се откажат от топлофикация и тия бъдат закрити.Иначе отърване и реални цени няма как да се получат като си вързан за тях без право на избор.

S 100 PROCENTA.MAYKATA DA VI EBA!

Държавата е крайно време да осъзнае,че трябва да стимулира газифицирането.

Е нали точно това е проблема. Топлофикацията вдига цените заради скъпата газ.

Нямам време да ви чета всичките лъжи, но и сами усещате как ви влиза нали? И как ще си платите за гяволука, че 30 години думица не обелихте, че без ХОРИЗОНТАЛНИ ЩРАНГОВЕ не може да има истински и точен билинг. Мамицата ви! Само да намерим решение на казуса с мерките за пандемията, да назначим правителство и нов президент и вие сте ми следващата мръвка! Дупе да ви е яко! Изедници с изедници!

Защо смяташ, че на някого от Топло-студено-мафията иска да има точно измерване и точни сметки?

Абе защо субсидии за небачкащи кръчмари и собственици на бардаци има, а за хорицата които си скъсват гхъза от бачкане и НЯМА как да се откачат от 'топлофикация' няма? защо помощи за отопление на мангалите има, а субсидии за парно -не? защо защо защо? защо скачахме навремето, защо търпяхме изродите по кръстовищата?

Не всички, които се скъсват от бачкане имат парно. Не всички живеят в София или Пловдив. Но винаги най-голяма врява е за скъпото парно. Дали пък то не излиза по-евтино отколкото да се отопляваш с ток?

"На 1 януари по необходимост, ако няма рязко изменение на цените на природния газ на европейските газови хъбове КЕВР ще коригира цената на топлинната - вече сме европейци - цената е борсова !!! Да се мъчат глупаците с доставки с твърди цени, които не са демократични !!! Всички трябва да сме готови да се жертваме и ако трябва да умрем, но никога вече няма да ползваме руски газ !!!

Ми набий си краварската инжекция за ковид/ евтаназия и умри, напук на путин се гръмни даже , ако искаш...

Тея ти правят на глупаци. ТЕЦ по правило произвежда електроенергия, а не топлоенергия. Грубо казано електроенергията се генерира от турбини, въртени от пара. И вместо тази пара да се изхвърля в атмосферата, тя се използва да затопля водата в кварталите. Идеологията е много идейна, докато не дойде капитализма и почнахме да плащаме и отпадъчния продукт. Пък и му вдигат цената. Баси наглостта.

Цените на газта в момента са с 50% по-ниски от през 2015г., но от същата година до сега Топлофикация вдигна цените с 80%.

Май нещо не се чегърта където трябва.

Ама разбира се, че няма да спира работа. Това с по 20-30-40-50% скок на цените на годишна база го няма дори при цената на хероина и другите наркотици. Топлофикация е по-печеливша дори от търговията с наркотици. Естествено - за държавата е на огромна загуба, дружеството има задължения за над 1 милиард лева, натрупани през годините, но за шепа далавераджии е на абсолютна печалба. Нещо като да си имаш постоянен печеливш тото фиш, който ти се осребрява всеки месец. Е, че кой се отказва доброволно от такава лапачка за наша сметка? А това колко замърсявала и дали отговаря на ЕС изисквания или не - боли ги фара - дори ЕС да ни глоби за екология, нали се сещате кой ще плати И тази сметка? Пак ние. На далавераджиите какво им е?

Гарантирано от радев и компания. И това няма да е всичко. Чегърт, чегърт, глупендери...!!!

Мачкай Данче комуняците! На прав път си щом квичат.

е била член на бкп с родители АКТИВНИ БОРЦИ.

Честито чегъртачи, а пък март още 30% скок ви пожелавам!!!!! И благодарете, че имате парно, можеше и да нямате!!!

Докато 'частните' енергопреносители са инвестирали около 0 лв. в мрежата, цените и таксите скачат. Естествено. Топлофикация може да я спрете, но няма да остане едно дърво в Европейска София. Иначе сега е момента да се покажат тези специалисти по зелена енергия и да бъдат оставени на самотек през зимата. Колкото до АЕЦ-а, другата национална катастрофа, скоро едно семейство със средни доходи няма да може да плати отопление на 100 кв.м. апартамент, но въпреки това има разрешения за построяването на още стотици хиляди такива. Уродлива държава, съставена от идиоти избиратели и селски тарикати в управлението. Резултатите са плачевни. За този казус решение трябваше да има още преди поне 10 години, но това не занимава пресата. Тях им е тъжно, че на Бойко му е тъжно. Плачел тиквата, а турците от ДПС пишат дописки до евро-предателите като сър.Гей да защитят правата им и да ги целунат пак... Мисия Лондон ряпа да яде.

Честито!

От тото не може да се спечели, но от топлофикация печели всеки ! Чудя се до кога ще ги траем тия !

Освен да измрем от глад,студ,вирус и мизерия ,друго няма какво толкова да стане.

А, честито! Миналата година 1800лв за 80кв апартамент. Тая ще е 2200лв изглежда. Дотук, общо взето, с топлата мафия! Това не се издържа!

Напускането на договорите за емисии и CO2 е спешно и наложително! Трябва моментално да напуснем всякакви договорки за CO2, защото това ще ни взриви държават!!!

Ще я чегъртат ли , или не !? Чудят се нещо новите невнятници на мунчо

Дано пукнеш по скоро гробарско говедо...