Ново строителство: Тристайните апартаменти застигат двустайните

С 1/3 повече жилищни сгради са въведени през четвъртото тримесечие на годишна база. Увеличава се броят на новопостроените къщи и сгради от смесен тип

Обратно в новината

Коментари - Ново строителство: Тристайните апартаменти застигат двустайните | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се спори, но в света има 2 устойчиви систмеи по които се окачествяват жилищата. Едната е по броя на спалните, а другата е по броя на баните. В България по която и да окачествявате жилищата, дори и по смесена такава е видно едно - еднокамерни (едностайни) коптори с претенции за студия, двустайни, че дори и многостайни... Разберете, двустаен означава - ДВЕ СПАЛНИ и комбиниран ливингруум или хол и кухня... Това е ДВУ-стаен! Новото строителство е ужасно и не се вижда и най-малка вероятност да се подобри. Разбира се тук изключвам еднофамилните къщите на самостоятелни парцели.

Тристайните застигат двустайните по квадратура. Сигурен съм и че някой едностаен могат да застигнат. Преди доста години помагах на брат’чет да смъкваме тапети и си прави ремонт. Неприлично големи панелни стаи, че и банята влизаш без да се налага да гълташ корема… че и кухничка и два балкона и коридор…. абе безсмислена работа. Сега всичко в тристайния ти е на една ръка разстояние.

През коя година се очаква да се задоволи глада на населението за апартаменти предвид демографската криза и застаряващото население на страната?

Има също и двустайни еднопространствени апартаменти.

В разни хотели съм виждал решения на 21 м2 всичко, и удобно, но за без багаж и за малко и без “прайвъси”. Виждал съм и 50 м2 хотелска стая, по Вашите разбирания за квадратура е двустен делукс… ама ако не си сам в съаята, да се пуска водата да шурти водата и да не се чувства неудобно ползващия тоалетната… :) А бе перверзии всякакви.

Когато блекрок спре да изкупува жилища и терени , което е ами никога . Ясно е смятам че цената на общата издръжка т.е къща храна и прочее директно влияе демографията , иначе казано очистван ни .

Ами малко е скам тука с тея къщи тристаен апартамент в същност е двустаен на запад , там всекидневната не се брои , броят се само спалните , цена от вчера на апартамент с две спални в Ротердам 150к евра , съвсем колкото тристаен в София което като общ брой помещения е едно и също.

Сега е момента за апартамента!

интересно, цените падат или се качват след земетресението?

Продавам апартамент в Анадола - голям, южен, на 3-6 етаж, в зависимост от продължителността на вторичните трусове.

Едва ли Драгалевският гърбат Ай дук се вълнува от проблемите ви тук. Защото той живей в палат с двор голям в близкия до София Балкан .