Нови пътища и програма с инвестиции за 650 млрд. евро пред Българската банка за развитие

Финансовата институция отбеляза 20-годишния си рожден ден с форум "Пътища за партньорство"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нулите - 650 милиарда евро са почти 1 трилион!!!

Оооо Мавродиев... нямам търпение и тая банка да погине :))))

650 млрд евро , посмъртно не могат да ги съберат тия членьове на замовете. това прави по 1000 евро на калпак европеец със се бебетата...............

Даже единствената държавна търговска банка иска да изнася капитали вместо да ги инвестира за развитие на българската икономика. Евала на бандитското управление на тая държава и на най-големия бандит! До такива висоти никога, никъде по света бандитите не са стигали. Това може би няма как да се скрие от историята за съжаление!

650 млрд кой ще ги плаща или това е дългосрочно загробване.

Родителите на 6-годишната Мария Иванова, която се бори за втори път с левкемията, получиха фактура за близо 14 000 лева за два медикамента, използвани при лечението на дъщеричката им в детската онкохематология в Университетската болница "Царица Йоанна" в София. Според Наредба №10 обаче в случая на Мария, НЗОК не трябва да плаща, което поставя под въпрос "осребряването" на фактурата. Междувременно лекарите в ИСУЛ продължават борбата за живота на 6-годишното момиченце.

Европейските идиоти осигуряват пари за политически мафии.

Какви са грандиозните успехи на планът Юнкер, че нещо съм ги пропуснал? Да не са открили лек срещу ишиас?

в Булгаристан пари няма, живеете от това че имахте собствени жилища и сега ги продавате и ипоткирате, ... като свършат и тия мангизи ще ви спретнат граждански размирици, и мюсюманите, както вече стана в Македония, ще ви прилапат, ... а наздраве

Забавна статия за тъпи пропагандни изказвания. Дребните подробносит, които така уж между другото: - 650 млрд. евро (за сравнение, бюджетът на ЕС за тази година е 165.8 млрд. евро) и то за целия ЕС - ако и когато ги съберат. - така сигаме до разковничество - набиране на частни и публични инвестиции - за частните е ясно - там тън мън нема, всичко им се връща с лихвите и допълнителните печалби, а публичните - ми да, това са средствата, които страните ще трябва да етделят от бюджетните си (или да теглят кредити). Имаме ли прецедент - да, имаме и това е прословутият План Юнкер, по който внесените от България суми надхвърлят многократно това, което сме получили от него. Получихме по-точно изграждането на един интерконектор и то съвместно с Гърция., която усвои 2/3 от заделените суми. Та колко мислите от очакваните да се съберат (когато и ако ги съберат) суми ще получи ББР? Това са поредните търчи-лъжи на банкерите. Тази банка релно има активи от 3 млрд. но не евро, а лева в края на миналата година. За капак ком нея е и Националния гаранционен фонд, който... Ама вие си ги знаете тия неща - Гаранционни фондове, КТБ-та и т.н.

това са ниско лихвени кредити... Не ги бъркайте с другите дето не се връщат,а се лапкат ...те се наричат кохезионни фондове. Така че ....тия пари се връщат..демек-заем.

пак мангизи за мангалите от ГЕРБ

650 млрд евро !?!?Това предизборен кьорфишек ли е? Ами ако ги докопа Нинова,ко прайм?

с кохезионните фондове .... Тия пари по плана Юнкер са ниско лихвени кредити.....така че господа и дами....те трябва да се връщат на банката. Ама нали сте свикнали да получавате от кохезионните фондове дето не се връщат.....и заламтяхте нали!!!!

Пак същото е. Мутрите усвояват, ама народът ще връща.

650 млрд.евро !?!? Съдбата им вече е предопределена! Отиграна топка, честито Стоянчо!

хахаха -у нас пари вече няма, затова се услушваме навън...

Виждам сълзите в очите на дрогарете. Толкова парички се изнизват пред очите им. А спонсорите в затвора, няма субсидии. Срам и позор дрогаре.

Е, за Баце и дружина големо гепи се задава!

Новината е много инфарктна да ,,визионерката” за България под руско икономическо и политическо ,,освобождение”и хората около нея проклинащи ,,гейропа”

Баце не мой спа, толкова пари за крадене...

ВИЖТЕ И СЪСЕДНАТА НОВИНА ЗА ЕВРОТО И ТОГАВА ВЯРВАЙТЕ НА ГЕРБ И ЕС И ББР.

Това Стоянчо ли е , дето беше някакъв шеф в БНБ като фалира КТБ !? Ще прогресираме с него !

СТОЯНЧО БЕШЕ ШЕФ НА КФН И ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ СЕ НАПЪЛНИХА С ПРАЗНИ АКЦИИ И В МОМЕНТА ФОНДОВЕТЕ СА РЕАЛНО ПРАЗНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЪДРОТО МУ РЪКОВОДСТВО.

Заглавието приляга на свинските сайтове.

650 млр пред Българската банка за развитие...... Абе хора, това е за целия ЕС бе! Колко ще са пред Българската банка.....ама и вие не си поплювате в заглавията.

т.е. да разбираме, че българската мафия ще ок и тази година :)))

Нови пътища и инвестиции за 650 млрд. евро - ето я новата евродъвка за да баламосват населението колко добре ще му е в бъдещето / но не комунистическото /.

Милиарди,милиарди пред Българската банка за развитие.От къде ги измислихте тези 650 млрд.евро - не знам. Това е бюджета на страната за 20 години.Тия цифри си ги нямате за нищо.

A нещо за Северна България ще има ли? Или сме я отписали?

те са я отписали целата и след нас потоп