Нова тв е депозирала искане за закупуване на Канал 3

"Нова Броудкастинг груп" иска да придобие и радиата "Веселина", "Витоша", Magic FM, The Voice, както и The Voice TV.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти кога ще си върнеш заемите?

Ще купува кабеларка която никой не гледа.... Айде и тоя лъсна. Сума ти кабеларки които никой не гледа са хранилки за агенти на съветската агентурна мафия. То да бяха само те, то са "рекламни агнеции" то са де да знам още какво. Но поне магазините по Витошка и района наоколо с по един клиент месечно изчезнаха, тоя модел за пране им умря преди доста години. Или поне така си мисля аз....

Тази бизнес мумия, каквото купи и го задрасквам от списъка за гледане и слушане..

Все по гладен става

Брей, Домусчиев по-приемлив ли е от Пеевски като медиен гуро? Не че гледам Канал 3,но от както Домусчиев купи Нова спрях да гледам и нея.

Кво се възмущавате бе, ние така делим приходите от амфетите на тая мазна шафрантия

Като гледам историческите предавания за кражбите на властта... Трябва да я купят за да и запушат устата и да дават турски сериали.

гела е много гнусен

Мутри вън

А този ГЕЛОСАНИЯ И ШИШИ изкупиха ,Телевизийте и вестниците , да Възхваляват Слънцето БОКО!!!Като я купиш , я направи платена и нея по 8 лв. И пускайте ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ ЗА ГЕНИЯ ТИКВУН !!!

Шиши и Гела в обслужване на Баце

Зализаният педал отива към самоубийство. Да му е честито !

Че тези някой гледа/слуша ли ги изобщо?

на този з*к му стига радио Разград.

"Канал-3" по подобие на "Нова Телевизия" са открито мутренски слугинаж. Една телевизия, ако иска да и се сгромоляса рейтинга си взема Любо Огнянов да води рубрика. Той по нищо не отстъпва на Антон Тодоров в манипулациите. Ако се съберат, ще са чудесен тандем. Телевизията обаче ще се гледа само от хора с мозъчно увреждане!

МАЙ ТИ СИ С МОЗЪЧНИ УВРЕЖДАНИЯ.ГЛЕДАЙ СИ7/8.

Стратегията на властващите катастрофира в няколко неочаквани обстоятелства, за които те нямаха готов ход. Как да се справиш с компроматните снимки и записи, изпратени до медиите от твой близък приятел, превърнал се междувременно в заклет враг? Опитите на прокуратурата да открие снимащия, вместо да попита снимания, издават спиращ дъха инфантилизъм. Влизането в президентството пък окончателно доказа, че главният прокурор може да надмине по нелепост и тези, които му организираха конкурса за този пост

Стратегията на властващите катастрофира в няколко неочаквани обстоятелства, за които те нямаха готов ход. Как да се справиш с компроматните снимки и записи, изпратени до медиите от твой близък приятел, превърнал се междувременно в заклет враг? Опитите на прокуратурата да открие снимащия, вместо да попита снимания, издават спиращ дъха инфантилизъм. Влизането в президентството пък окончателно доказа, че главният прокурор може да надмине по нелепост и тези, които му организираха конкурса за този пост

Може би Домусчиев ще приеме функциите на Пеевски, като по-приемлива фигура. Пеевски ще си живее в чужбина и ще цоца обществени поръчки като обикновените мафиоти.

Давай Бойко чрез своя поставен човек Домусчиев изкупи всички телевизии и ни направи недостижими като Беларус, Русия и С.Корея. Напред към 150 място по свобода на словото, ще успеем защото ние от ГЕРБ сме комунисти и ще управляваме 100 години!!!

Работата отива към тотален герберастки контрол върху 100 % от медиите. Оставка !

Глупости на търкалета. В момента само Нова и Канал 3 са про ГЕРБ. Всички останали (включително БНР и БНТ ) са руски слугинаж и работят за прокремълския метеж у нас. Особено е гнусно държавни медии издържани с парите на данъкоплатците да работят за интересите на Путин и неговият резидент Радев.

Веселина е тъкмо като за него - радио гелосано с чалга. За Витоша, обаче, ме е яд, щото е читаво радио.

Според мен и съпругага, че и й детето, най-важното радио е Рок Радиото! "Тангра!"!

И на гелосания ще му секнат мераците и милионите. Малко му остава.

Домус ТВ и Радиа Домус. Никой не ги гледа и слуша, само Тиквата.

Домусчиев кога ще вернев Бюджета 730 млн, които Борисов и Горанов му подариха, харизвайки му МФ.

БМФ

на гелосаното педалче дали не му продават фабрики на 8.септември 1944. Тая пееф ТВ отдавна никой не я гледа , за чалга радията е супер да ги направи платени киро боклука нашмъркан. КЕФ

Пак нЕкви тъпи врътки с т.нар. собственост - от свинята на гела и обратно, бъркат си по дупките с крадени пари

А иначе Радев и Христо са олигархията, а? Да ви еба майката проста и крадлива герберадтка!!

Р България, оптимистично, е с население около 7 000 000 души. Има доста градове, по-големи по население от България, които се управляват само от кмет и общински съвет. Ерго, няма причина за толкова телевизии, трябва окрупняване. Пример за градовете, които са по-големи от нашата държава: I. 37,400,068 души - Токио II. 28,514,000 души - Делхи III. 25,582,000 души - Шанхай IV. 21,650,000 души - Сау Пауло V. 20,076,000 души- Кайро Всичко останало върви след популацията. От ненужното нужда няма.

Чувства се комунистическото възпитание.

А факти?

По каква логика върза големината на града, с кмета и телевизията? Като имат един кмет сигурно имат и една телевизия, един ресторант и една спирка за автобуса?

И как се сетиха Домусчиеви, че се продават тези медии? Споменатите имена както собственици очевидно са подставени лица. Монопол търси Домусчиев.

Новият модел #КОЙ

Какскетът що не разследва тоя мазен гел?

"Нова Крадлингкастинг груп" по-скоро.

да очакваме ли 112 място догодина?

Мммм, нека позная със заем от ББР?

Направили са му предложение, което не е могъл да откаже. Сега всичките разходи ще останат за гелосания, а младия бизнесмен само ще спуска опорките. Домуса е тръгнал уверено по пътя на Цветан Василев. Ще го употребят и ще го захвърлят, когато вече няма да им е нужен.

Какво е това? Руски сценарии да крадем европейски ресурси- евро и инвестиции.Комунистът винаги краде,дори и да умира ще открадне златния кръст на попа при опяването.

100млн дължиш на държавата, мекере долно!

И сега организира бунтове и погроми. Ама карай :)

Е, сега.

А кой му ги опрости? Не бяха ли Горанчо и Бочко, а?

Е доказан престъпник и убиец. Може да видите дипломатическите ноти на САЩ и ЕС.

Доказателствата са в нотите на ЕС и САЩ? Ха! Щото, ако това са доказателства, Боко трябваше да лежи вече, заедно с дебелото момченце! Просто казвам

Дължи 700 милиона?!?Май не ги дължи, щото не са му ги поискали когато е трябвало!

Мафията и олигархията е завладяла България. Групировките са високо финансова обезпечени и за това зависимите Бойко и ГЕРБ се гънат. Вече 30 год. България е олигархо-мафиотска държава. Тези които искат властта са мекеретата им.Това е положението.БКП/ДС държат нещата в многострадална България.

Кире, купИ и БТВ , и БНТ, и Дарик радио. Ще бъдеш полезен на шайката. Тя пък ще ти се отблагодари подобаващо.

Думусчиев купи Нова,тя се насели с кадри на Пеевски,сега ще дава пари за Канал 3....Дали не се завъртяха едни пари и хора с които Домусчиев ще трябва да свива?

лек монопол, така и Сашо Диков, ако още е в Канал 3 няма да си отваря устата против мутренцата

Ненаситен олигарх подкрепян от Борисов е Домусчиев и почти закри Българския Черноморски флот и невърна според Валери Симеонов 50 милиона в бюджета.Лакомното дупе на Домусчиев кръв ще сере ,рано или късно./ народна поговорка/

Искат да запушат устата на Сашо Диков

Не бъркай телевизиите. Ще гледаш Беновска по две телевизии вече, да....

Сашо Диков е в Евроком нма нщо общо с Канал3

ще се излъчва ....правилната линия на правилната партия. Такава ваканция тече по телевизиите...нямам думи...Държавата ври и кипи...обаче телевизионерите "ваканцуват". Добре че са сайтовете..че иначе нямаше да разберем какво става и у нас и по .света... После...народа бил прост...от турски сериали ,нискобюджетни американски екшъни и отвратинелни български реалита....КАКЪВ да стане народа????

хахаха бързат защо ли?

_stankow

А сливането на иконимическата с медийната власт ? А доминиращ дял на пазара ? А защита на конкуренцията ? Няма закони за немския капитал в България !

Изгоря Димитър Павлов от Magic. Ако Домуса ги докопа ще е първия изритан.

Че да могат неуспелите и бедните да си изливат злобата тук.

Малко ли статии имаше днес за ББ?

Нито радио ,нито ТВ ще гледам или слушам щом мутри са я купили!!

Шишо се освобождава от собственост? Миналата седмица прехвърли Лакрима на иракчанина с български паспорт Муханнед Наджим Абдуллах ал Нуаими. Сега Канал 3. Следва Техномаркет. А парите от ББР ще отидат при тези на КТБ.