17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давай, печатай тоалетна хартия, скоро и за това няма да стават. Този живот на кредит ще им излезе през носа, но вече е твърде късно, нещата са извън контрол. Но пък може да си направят една война и да започнат на чисто, а защо не смяна на парите, нови за стари но само за парите системата, и хоп да го духат бедните.

"лявото крило на демократите", ахахаха, демократите са по принцип ЛЯВА партия, а това "ляво" крило е крайно ляво марксистко крило на партията, което отдавна я е завзело. В САЩ управляват марксисти, ако не знаете! Така са отворили границите, че всеки месец влизат по 150 000 емигранти, без проверки разбира се.

И сега като Путин а след него и Други спрат да им Използват Валутата Долара Накаде а ???? Маймунска Америка си Оиде !!!!!

"сега", кога е това "сега", след колко години, живи ли ще сме да го видим?

Нарушат. Рашастан дори държавните департаменти си изчисляват приходи/разходи в $$$ а не в рублей.

кви 11 млн. дето не можели да си плащан наема, има още 45 млн. които са без дом /клошари/ и има в статистиката едни 110 млн. /в това число са сигурно са предходните /- без здравни застраховки.Абе страна на мечтите ......а ако се опазиш от стрелба на улицата си е направо успех и просперитет.

Mdaa taka USA si e pompozen laskav kenef postoyanno I'm go natrapvan abe stats sa razkrivashti poveche ot 50% pravyat pod $2500-3000 koeto sie mizeria a I texi svobodni rabotni mesta sa na dori po nisko plateni raboti $10-$15 na chas.Poznavam American koito otide da jivee v Cyprus na bashta mu kashtata ne mu se rabotelo za malko pari .

Вася, тези 45 + 11 млн. ще умрат от мързел, но никога няма да отидат да работят. За тях работата е УНИЖЕНИЕ. Затова пък, мигранти от цял свят, с по 2 куфара, бебета на ръце и английски на ниво YES/NO са така мотивирани да работят, че след 5 години имат собствени жилища а децата им се учат в престижни училища.