Коментари - НОИ стачкува, но управителят увери, че няма риск за пенсиите | Бизнес.dir.bg
назад

НОИ стачкува, но управителят увери, че няма риск за пенсиите

Държавата дофинансира системата, но с тези пари не могат да се увеличават заплатите, както искат служителите, каза Ивайло Иванов

Обратно в новината

Коментари - НОИ стачкува, но управителят увери, че няма риск за пенсиите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези хора дали имат моралното право ,след като при реално 1802300 бр. пенсионери пенсии вземат 2200000 бр. българи.Издайте руското разузнаване в НОИ по места и не два ,а четири пъти ще вземате по-високи заплати.

Къде служителите най-дълго време си бъркат в носа: А - В НОИ В - В Бюрото по "труда" С - В РЗИ

Може да стачкуват, с тези пенсии дали ще работят или не - все тази. След 37 г. и 10 м. трудов стаж в БГ - пенсия 562 лева (с три лева над прага над бедност). Парно - 400 лева :) Имаме Родина, но не и държава.

А заплатите на депутатите А министрите ?

И на кво основание ще ми искат 30% увеличение?? 2/3 от тия търтеи не правят абсолютно нищо! Всичко се подава онлайн, малко да се бутне още системата им и няма да има нужда от 50% от тия мързели! Никакво увеличение! После що нямало пари за пенсии - ами орежете тая раздута администрация и ще се осигурят голяма част от недостигащите средства!

Тези стачкуващи са повече от нахални. Те трябва да си траят и тайно молят, все така да не им въвеждат една дори най-елементарна компютърна система, която ще направи 2/3 от тях излишни. А ако говорим за изкуствен интелект и 1/10 ще са много.