Нинова нареди строг контрол срещу спекулата при антикризисните мерки

Не бива да допускаме нелоялни търговци да се опитват да трупат печалби на гърба на народа, заяви министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСПто и президента са преграда за промяната.

Как точно се спекулира с цени в условия на свободен пазар??? Кака Корни пак не е разбрала, за какво става дума! Пак предъвква старите комунистически опорки.

КАКТО СЕ КЪЛНЕШЕ, ЧЕ НЕ ИЗНАСЯМЕ ОРЪЖИЯ ЗА УКРИТЕ! КАКТО СЕ "ПРЕБОРИ" С КОЛЕКТОРСКИТЕ ФИРМИ И ЩЕШЕ ДА "СЕ ЗАХВАНЕШ" С ЧСИ-ТАТА! ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО ВАДИ ЛИ?!

Спекулантите си правят каквото искат. Никой и никога не е можел да ги спре.

не спря да лъже.

С всяко изказване на тема икономика другарката Нинова само потвърждава колко е заслужен резултата на БСП на последните избори.

Га приватизираше Техноимпекса нямаше спекула, а сега има???? Дьрта льж.ня.

Не знам какво е наредила др. Нинова, но почти всички продукти са поскъпнали над 50% и повече и то без никакво основание, защото повечето са произведени преди войната в Украйна. Чиста спекула.

tonk11

А как ще стане тая работа? Как се доказва спекула и ка се наказва? Кой закон я прави наказуема? Никъде, по никакъв начин, и в никой закон не е поставен таван на печалба. Как тогава се определя спекула?

А ние ти вярваме, спекулата е навсякъде, цените на всички стоки са нереални, особено на олио, оцет, сол, млечни продукти, горива. Само на думи си, ама нали взимаш по 8 бона заплата, на теб какво ти пука за цените, я и дайте 1000 лева както 80 % от българите и да я видим тогава

Нулево ДДС за хляба знаете ли какво ознаава? Означава , че всеки месец хлебопроизводителите ще трябва да възстановяват ДДС. Това пък означава безкрайни проверки от данъчните. И да си чакат парите от ДДС безкрайно. Казано накратко - от толкова полезни мерки, очаквам скоро масови фалити на дребните хлебопроизводители.

Означава,че нямаш представа какво е ДДС!

tonk11

100%

Каква спекула я гони тази при свободен пазар? Търговецът си слага цена каквато реши,а клиентът преценява дали да купува.

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. ИМА ЕДНА МЪДРОСТ - "ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА" УСЕЩАТЕ ЛИ ПРОМЯНАТА ..........

позволихте да закрият държавната фирма конкурираща бензиностанциите счупихте уникални съоражения важни за електроразпростаранението, държавата спекулира с Марица 3 за да е продат евтино в полза на бивш шеф на ЦРУ, същия който при Бойко взе телекоми и медии...купувате газ чрез прекупвачи, което е спекула, но ползвате държавата да храните спекулата и да надувате цените под фалшив претекст че Европа го изисква

Сътрудничката на генерала от КГБ Решетников толкова дебела стана от кражба че очите не и се виждат вече от лой..

АнтиКризисни Мерки?! Цените Скочиха Още!!

стига плямпа глупости!видяхме какво стана и с олиото,за което твърдеше,че 3лв е спекула,видяхме и с мобилните оператори какво стана!

очаквам скоро да издаде закон слънцето да грее 25 градуса и ако има нарушение, да обвинят корупцията и спекулата. Популисти...

Да, откакто започна кризата говори само за борба със спекулата, а не чух едно дело да има заведено?

Ти спекула знаеш,ли как се превежда на български изобщо?