17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стефан Янев е уредил двете си деца на възможно най-сладки държавни длъжности и им е решил живота за години напред.Неговата дъщеря Екатерина се подвизава не къде да е, а в щата на друга свръхбогата държавна фирма - "Булгаргаз ЕАД". Назначена е пак от първия служебен кабинет (където бащата е вицепремиер) и пак без конкурс - като батко си! Вероятно наследниците на Стефан Янев са особено подготвени, образовани и подходящи за постовете си. И да - факт е, че и те трябва да работят все някъде. ПЛАЩАЙТЕ И МЪЛЧЕТЕ..

Декемврийските сметки са за 500лв/мвтч, тия дават 100, другото е за фалиращия бизнес. За да може една шепа мафиоти да правят пари от износ за македония и турция. Долу хунтата на зелените чорапи!

става 26 лв. за мегават или 75% от сметката. Няма такова уравнение имам мегават и половина и по първата опция ще ми приспаднат 39 лв, а по втората 190 лв., щото мегават и половина са 760 лв. Или не сте разбрали добре или министрото не е бил в часовете по аритметика във втори клас.

Тоя израстък и шефът му зеленият чорап,са неграмотници и катили!!Ще доведат България до фалит и колапс....Да благодарим на Венецуелските машини!

Оставка поставени лица!!!!Вие сте срам за човешката раса!!!