Николай Василев: Закъсняхме с десетилетие за еврозоната

Ако влезем в еврото, цените на някои други стоки пък ще паднат, смята ексминистърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само за едно си прав - не ни искат

За днес втори пишман-експерт ръси бисери! Аман, много ми дойде!

КАКВА ИКОНОМИКА В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ЩОМ ТОЗИ Е БИЛ "МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА". НЕ Е ЛИ РЕДНО ПРЕДИ ДА МУ СЕ ДАВА ДУМАТА НА ТОЗИ, ДА СЕ "ВИДИ" КАКВИ ГИ Е СВЪРШИЛ ЗА РОДНАТА ИКОНОМИКА.

Този жалък експерт ли ще ни обясни, че сме закъсняли с десетилетие за еврозоната? По-добре да обясни прехвърлянето на дълга по негово време и загубата на милиарди. И да не забрави да каже, как в еврозоната ние автоматично ставаме солидарен длъжник на всички в еврозаната. Да каже и колко ще ни струва преструктурирането на всичко в евро и с колко ще скочат- цени, данъци, такси, глоби и т.н.

"закъснели сме с цяло едно десетилетие за приема в еврозоната" Точно Бойко Борисовото десетилетие! Десетилетие, което ще бъде запомнено със строежа на магистрали, пътища, саниране на панелки, корупция, мизерия, фалшиви избори, грабеж, апартаменти, лични асансьори, скандали и много, много други ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.

Защо да крадеш и лъжиш не е грях?Примери в България колкото искаш.

Я някой да каже на какъв курс планирате да сменяте лева за еврото? Нещо се говори май за 5 лева за 1 евро

Забелязал съм че напече ли слънцето всички влечуги изпълзяват .

Когото назначиха за министър на транспорта и видяха че не става, после на икономиката и там издиша, накрая на държавната администрация където потънаха над 320 млн. без нищо да е свършено. Това е Малкия Мук.

Цитат: " ....Ако приемем, че рейтингите на големи държави като САЩ и Германия са три пъти А, това значи, че България е на най-ниското ниво три пъти Б минус, това е добър кредитен рейтинг..." Нали Тиквата каза вчера че Рейтингът на България даден от светорните кредитни агенций бил идеален за ЕРМ и Еврозоната бе ? Що сега излиза че е възможно най-ниският т.е сме на дъното по рейтинг ? :) хахаха и цъфнаха и вързаха налъмите на Тиквето. В България се спукахме по шевовете от Високо-технологични заводи, завод до завод и между завода пак завод както казва Тиквето а накрая рейтингът твърдо на дъното ама с елементи на подобряване (някой ден).

Чудим се защо дават на Цветанов думата, този е същият, като го видя и се сещам за продадените вагони от 80--те години и връщането на тези от 70-те, след което се случи ужасната катастрофа с влака за Добрич.

В момента в трезора на БНБ има около 25 млрд. евро гарантиращи икономическата стабилност на държавата. Отдавна политическата мафия е хвърлила око на този резерв без който до 2-3 години ще обявим фалит като държава.

Виждал ли си ги, или е така по документи само...".за пред Ората..."

Прав е трябва да сме в Еврозоната това спасява гърците, иначе отдавна да са е закъсали и туризма им и всичко. спаси ги че са част от стабилен валутен съюз

Ние в еврозоната ли сме.?!?...щот: не знам да сме в шенген, нито пазаруваме с евро...и хиляди други "малки" неща. Щом англичаните излизат от еврозоната, едва ли са толкова непредвидливи..., явно за силните няма място под една шапка. Има само за слабите...и немощните, който са зависими от чужди решения и не могат да вземат собственни такива за бъдещето си. Европа... :)) и Бай Ганьо...

забрави ,че и молдова не е в еврозоната, сега молдова и Великобритания ще са от една партия на силните....

макар че Великобритания никога не била в Еврозоната само е била под надзор на Междуродния Валутен фонд докато Европа не и помогна, ама Британците като едни зевзеци решиха пак да се утремят към дъното, нещо което правим и ние заради индивиди като теб

Още малко и ще ме изкараш виновен, за това че нямаш висше образование. Не ме коментирай мен ами гледай фактите. Те говорят по-добре от господ. Виждам, че со от Марс. Стой си там, може да прескочиш и до юпитер...ако съм ти виновен за нещо още. Да те...