Никола Стоянов: Заложена е бомба пред оръжейни сделки за 1 млрд. лева

Още трима са назначени в управата на ДКК. Предприемаме по-сериозни действия, защото кризите ни връхлитат една през друга, каза министърът на икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеленият преход е един голям зелен балон.Не можеш да смениш въглищата,петрола и газа,атомните централи със слънчеви панели и вятърни турбини ,защото са с малък КПД. Например ако въглищата имат 100% ефективност ,то тези нови източници имат 17%. А Нинова навсякъде уволни и назначи хора нейни пионки.

От повече от година България няма посланик в Китай. Износът ни за там бие антирекорди. Може би сме толкова задобрели, че този пазар не ни трябва?

Тва правителство нали щеше зЕлЕни чорапи да плете

Боже, този за 2 месеца щял да оправи БИЗНЕС КЛИМАТА и щял да прави АНАЛИЗИ като Кирчо. :)))

на ду- хача плазмодей с потнишкия си смъртен агент на... как го каза комундето на костов? прага на страха! от баща му - педофила- комунде! в лъндън! с чайче! където стоката се раздава по домове и полицай са последната дупка на кавала--- понеже няма с какво друго да си плащат данъците, неплащащите данъци!!! яка, комундяшка кочина на педераската зеленщина! светлина в тунела на всекое педераско говно, като дайнова, наследника на комундизъма и неговото партизанско, сороско - ротшилдовско начало на педофи-сбърканяците! няма! само тотална прищина за цялото ес, на педалите - евреи!!!! Природата с нас Бог с нас

Актьор е ама лесно се разпознава. Той ли ви навива пружинките? С парички от шоколад "поРошеНко" ли?

това е!

Tina

Служебното правителство има основна задача да организира предстоящите парламентарни избори. Защо си губи времето да освобождава кадри назначени от редовно правителство и Парламент и да назначава на тяхно място техни приближени. Говоря за практиката на всички служебни кабинети до сега. Няма ли кой да спре това безумие. Или е по-изгодно всеки да прави каквото си иска в тази държава, стига само да е на власт.

Как се променят законите от правителство ? Не е ли "БЕЗ"народното събрание органа ? Правителството, без значение какво, може да издава постановления, които всяко следващо може да отмени. ( Това служебно правителсто също го прави )

Ако САЩ ще ни правят фронтова държава, както намекна Пламен Панайотов, никой няма да иска да инвестира в България!

А вас да бъдете американско прокси не ви ли притеснява ?

Западните фирми напускат Китай и Русия, китайските фирми навлизат в Русия. Светът се променя, първи ще го усетят руснаците, китайците действат на принципа на китайската капка. В интересни времена живеем

То ако ставаше с лозунги. Оправяйте правилниците и законите! До тук си е все същото. Ако няма корупция ще има инвеститори. Сега и да иска да инвестира някой ще е въпреки системата.

За ръчички хванати...

Апъл ще правят завод в България?

Ще ги асемблират във Факултето специалистите.

Ще правят опаковката на телефоните, ли ? Щото като гледам колко учени и квалифицирани останаха тук.... !

Връщай старите кадърни кадри и махай калинките и назначените от Нинова лоялни хора. Направи системата да работи, а не да обслужва фирми на Калоян и каката. Вече закъсняваш. Дела са нужни и проучване за съмнителни сделки. Толкова поразии направи каката, а всички са си по местата.... БОИШ ЛИ СЕ?

Когато Радев вдигна юмручето-беше добър,а сега,когато ви критикува -лош. Защо си въобразявате,че той ви е задължен,затова,че БСП са го издигнали ,а жълтопаветните лумпени са го подкрепили!?

Задължен.Той е задължен на Решетников. Фатмак,зелен чорап,шпаклофчик на циганки,това не ти ли е познато? Или получихте нови опорки?

Абе не знам,но разни платени лумпени висят пред президентството,а други постоянно го критикуват по медиите.

На снимката защо докосва министъра по ръката?

Че Лена и Киро Простото си отидоха хванати за ръка.

Го докосва,а направо се е притиснала в него.Обърнете внимание,че между Николов и другия мъж има разстояние.А между него и жената няма такова.

Съветвам всеки да прочете https://www.book.store.bg/p218070/sistemni-cikli-i-bydeshteto-na-istoriata-nakyde-vyrvi-svetyt-vasil-prodanov.html на Васил Проданов. Човека е обяснил мястото на България, на САЩ, Китай на ЕС и какво се задава в бъдеще. Истинското лице на запада не е това което много хора си мислят, че е.

Калинките на Нинова

Това,че Радев е вече сам според един коментар тук едва ли му дреме и да е така,тъй като на него не му предстоят вече избори,поне за президент.Да му мисли БСП с колко ще е над 4%,тъй като е още рано за под 4%.

Дреме ми ти за БСП?

Радев вече е сам Има-няма две години по-късно, обратната метаморфоза на Радев е завършена. От всеобщ любимец, днес той е тежко изпокаран с всички. В остра конфронтация е с БСП, която на два пъти подкрепи кандидатурата му за президент. ПП и ДБ гледат на него като на чужд агент, обслужващ враждебни на страната интереси, закотвени в Кремъл. Най-тежко Радев е скаран с онези будни граждани, които го подкрепиха в борбата срещу Борисовия режим и гласуваха за него, осигурявайки му втори мандат. Именно те излязоха на протест срещу неговото служебно правителство още на третия ден от неговото съществуване.

Този не си е пил лекарствата и отново видения в главата му

"Ще бъда гласа на бизнеса" Досега мафията си имаше държава,сега си има и говорител.

Този път няма да ви е удобно и лесно като миналия път.

Докато във всичко държавно и общинско се гледа единствено човека мой ли е или твой а не се гледат професионалните качества на съответния човек - няма да има оправия. И същевременно докато всички не носят отговорност за грешни и зловредни решения ще е същото.

Нинова не може да прави „чистка“ защото е мръс,ица.

Кой бяга от Китай? найлон муск ли? Ще го навива да събира тесли в България ли? Небъдница е тая работа.

Които напускат Китай тъй като цената на труда вече не е толкова изгодна както преди. Работата е там, че западът поради алчност си изяде сам главата. Всички фактори са налице и показват само едно - следващият хегемон ще е Китай. Въпрос на няколко години е ФАЩ официално да загубят първото място като заслугите ще са изцяло техни. В момента, икономиката на САЩ е не реална - т.е. представлява балон от рентиерство и манипулации на финансовите пазари а големите американски корпорации плащат смеботворни данъци - центове в сравнение с това което печелят.

Надай се... Щото в България квалифицирана работна ръка бол.

Ко Ко ? Кой бяха от Китай?

Стягай се ватенка. Инвеститорите напускат болшевишките кочини. Търсят пролетарии като теб по нормалните държави. Трябва обаче като другарите си да работите по 12 часа на дем. Ще можеш ли, че иначе няма комунизъм

с тия кретени политиците бе

Не си преписвай чужди заслуги! Още Корни беше обърнала поглед към бягащите от Китай фирми, с което силно ме впечатли. Вероятно и на нея някой е дял тази идея, но определено има хляб в тази идея. Само дето в някои случаи тази релокация иска дългосрочни инвестиции, а няма никакви гаранции, че тенденцията за бягство от Китай е дългосрочна, съответно, че ще можеш да си избиеш дори само инвестицията, да не говорим да излезеш на печалба. :(

На Корни да й лижеш газовата диверсификация. Колко време поддържа Киро простото,а!