Неспазването на санкциите на ЕС може да стане престъпление

Обмисля се налагането на спешен запор на имущество на нарушителите, както и на засегнатите от наказателните мерки на ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А партийни секретари кога ще назначавате по работни места?

Запада тотално се изроди. Дори най-върлия соц не е отнемал дом и личните ти средства без съд и присъда. Идват тежки времена за нормалните хора.

е, че то досега не е ли било престъпление??? какъв е смисъла да налагаш санцкии и никой да не ги спазва, щото то не е задължително и няма наказание. Абеее еврогейска му работа

_stankow

ЕС приключи вече ! И със санкциите (8-ят "пакет" не можа да мине), и с приемането на Украйна, и със "зелената сделка", и с "цифровото каквобешетам". Финито. Сега следва бавно мъчително живуркане и регрес със свръхскъпи суровини, енергия и транспорт, скъпотия, рецесия и падащо евро.

Я новите ес-есовци вземат все диктаторски и фашистки решения и на всичкото отгоре си позволяват да налагат наказание , който не е послушен. Ей давоски курви превърнахте Европа от континета на просвещение, култура в сащ-исана фашистко еврейска клоака. Явно за вас демокрация и плурализъм са непознати и ненужни понятия...ЕС е икономически съюз и всяка държава ще решава самостоятелно каква позиция да има...Видяхме как действахте по отношение доставките на газ от Русия. Уж всички солидарно трябваше да наложим мерки , а то само България и Полша ги спазиха и естествено останахме без газ. Германия, Италия , Гърция, Унгария и т.н. си откриха сметки в рубли/ което съвсем нормално/ и нямат проблеми. България беше солидарна с общото европейско решение, а западналите жалкарници отново ни се подиграха и за благодарност няма да имаме газ или ще плащаме с 200% увеличено цена на европеските мърши..Логичен е въпроса какво правим при тия евро-гейски и еврейски корумпаци...Вън от ес-есовската клоака и нато също...

Ние като влизахме в ЕС, правилата бяха доста по-различни. Нямаше пакт мобилност, нямаше ги сегашните правила за ДДС и т.н. И сегашната идиотщина я нямаше. За мен това е достатъчно основание да се махнем.

Съветския съюз ряпа да яде пред еврогейския съюз

Искаме ли достоен живот трябва да спретнем БулЕКЗИТ за нарушени основопалагащи присъединителни клаузи от страна на ЕУ. 0. С това действие тези ЕУ наглеци доказват какви мега крадци и фашисти са. Искат да грабят, ние да гладуваме, а после да ни принуждават да се и боден зада ни дадът геноцидния си СИКТЕРтификат дето стана вече паспорт. Искат да сме и като добитък, чипирани, задлъжнели и под 100% контрол от изкуственният им интелект, обаче няма да е така лесно, да не каже че ще стане невъзможно. Истината е с нас, ЖИВИЯ БОГ е с нас чистокръвните и живи духовни хора с човешки преживявани, но вечен ДУХ във вечно светлинно тяло по същество и смисъл. 1. Прецакаха ни националната сигурност с изискването да си спрем ядрени реактори и кум други, и така ни направиха зависими. 2. Нагло излъгаха всички за целите и причините на пландемията, но всичко е тк 1:1 ..истината винаги намира начин да излезе наяве. bit.ly/topvidea528 2. Оставят и протектират откровенни грабители като шайката на Бойко и всички останали пипали досега политика в БГ. 3. Уастват в откровен диктат и геноцид с ваксини и някви ваксинални паспорти, скриха договрите с фарма мафиите, скриха съставките, купуват ваксини като изоглавени и крият че ваксините са с технология на течен чип + графени и ГМО което ви прави змиеподобни т.е. с рептилски гени да произвеждате шип протеин които е дефакто змийски токсин !!! Кой е проспал това да гледа внимателно ей това документално видео което мисирките крият от вас. https://tinyurl.com/28p4mdmx Който не вярва че е чипиран след фЪкиснация да гледа и да тества сам за да види сам. Лесно е. tinyurl.com/23ycqfs9 tinyurl.com/226gcx2o tinyurl.com/22wu5mfk Копирайте и покажете на всички за какво става дума. Сега ни гласят, но само ако не се опънем яко, да ни въвлечат не само във война, ами и в Пландемичното споразумения със СЗО с което губим национален суверенитет и всичко описано в конституцията. не е шега, тече специална подписка. Включете се. Ако се чудите защо ей тук има всичко за да ви мотивира. bit.ly/topvidea528 Вижте защо трябва да сме активни всички, да си помагаме и на пук да смачкаме мераците на продажните ни политици да ни вакарат с Пландемичното споразумнеие. Всичко което ви трябва е в линка. Вижте и няма да съжелявате за отделеното време. Пасивнооста ни е силно нездравословна в това време. https://bit.ly/StopSZO

Който не вярва че е чипиран след фЪкиснация да гледа и да тества сам за да види сам. Лесно е. Баааах маа му и зомби с чип :D :D

за червеното копче

ЕС е фашистка организация и трябва да се разтури, а фон Лайнянен и компания на нов Нюрнбергски съд , за преступления срещу населението на Европа!

Повод да се разпадне Евро съюза и дано.

ЕС смятат да крадат преди да умрат от глад

Абе кви сте вие бе? Кой ви сложи там и кой ви избра? Как решихте, че ще изземвате функциите на националните държави, и ще ме засдължавате с нещо? Как решихте че интереса на Глобалистката Олигархия е мой интерес, че ще си позволявате да говорите с моя глас и да си присвоявате легитимност, която аз никога не съм ви давал????

Кой си ти ватенка миризлива

А любимите ти украинци не са ли ватенки? Или те само с визони са ходели на работа?

Обобщено, който не изпълнява заповедите на ЕС, тоест САЩ, то имаме право да го ограбим, да го осъдим без съд и присъда и демократично да го унищожим. Свобода ли, няма свобода, идва робство.

Европед...те от Брюксел пак са били на нощно гей-парти и са прекалили с тревата !? Вече искат кражбата на чуждо имущество да стани законно във васалните колонии ??

ЕС стана Четвърти Райх. Ще има Сармати

Сега на руския вече как ще му казват?!?!?!?!

Първите три месеца от специалната военна операция за демилитаризация и денацификация на Украйна ясно показват, че целта на операцията не е била и не е поражението на сегашното правителство в Киев, оглавявано от Владимир Зеленски, както и вътрешно- и външнополитически сили зад това правителство. В противен случай събитията щяха да се развиват по съвсем различен сценарий. Много по-близо до истината са думите на министъра на външните работи на Руската федерация, че целта на руската специална операция е да се сложи край на курса на господство на САЩ в света. И тук е необходимо да се вземе предвид един тънък момент: ръководителят на руското външно министерство не говори за курса на САЩ към господство в света, а за курса към господство на САЩ в света, което далеч не е същото нещо, тъй като предметът на този курс не е идентичен със Съединените щати. Това е важно преди всичко, защото ясно излага всички акценти и приоритети на руската политика, всички точки по въпроса - нашата страна, като започна специална операция, се противопостави на курса към глобалното лидерство на Съединените щати и всички, които го очертаваха, проправяха и следваха , независимо от тяхната политическа, етноконфесионална и каквато и да е друга принадлежност. Така начертаната „фронтова линия“ дава точни критерии за разделяне на базата на „приятели“/„врагове“, ви позволява да разграничите враговете от съюзниците както в потенциален, така и в реален, ситуационен аспект. Значението на тези думи на Лавров е съвсем съпоставимо с добре познатите думи на Сталин от неговата заповед No 55 от 23 февруари 1942 г.: „Хитлеровците идват и си отиват, но германският народ, но германската държава остава“. Нещо повече, този сигнал, изпратен от Москва - отново, ако се съди по развитието на събитията - е приет и разбран в целия свят. Тук са необходими две забележки. Първата забележка е за съюзниците. Добре познатите думи на Александър III: „Русия има само двама съюзници: своята армия и нейния флот“ сега придобиха особена популярност. Причините за това са ясни: в сегашния конфликт с Украйна като преден пост на колективния Запад, страната ни не получи твърда подкрепа, освен може би от Беларус. Останалият свят или се присъедини към хора на тези, които искат да отменят или унищожат Русия или избра позиция на неутралитет, макар и „приятелски“. Но от гледна точка на теорията на системните конфликти, съюзниците - дори слабите и ненадеждни - обикновено са желани и необходими, тъй като влизат във вашата система, укрепвайки и засилвайки я. Разбира се, има изключения, които само потвърждават това общо правило.

ЕС мачка здраво русофилите. Браво. Но после трябва да бъдат залавяни по ай пи адрес и съдени когато пишат за русия и срещу запада

ЕС нищо не мачка, просто налага фашизъм.

И за теб ще дойдат, споко. Я защото обичаш руска водка, я защото пушиш кубински пури, я защото не практикуваш еднополова любов...Може пък да погледнеш възлюбената на местния координатор на НПО.

Не бе ПАЛАМАРКАТА е вече "ГОТИН ПИЧ"".!!!!! ПЕДЕРАСИ СЪР .

Да те еба Паламарката ПЕЕДЕАСЛИБЕАНАЛНОТО лайно , ти разбираш ли въобще какъв си бе????

Вече на ЕВРОПЕИСКАТА /бивша вече руска/ салата и на педераса ще му казваме готин ПИЧ!!!! Като видим семейство с едно дете ще броим до 3. 1 за бащата 2 за жената 3 за детето/ независимо от това дали е момче или момиче/. До колко простотии ще ни докарат ЛИБЕРАЛНИТЕ ДЕМОКРАТПЕДЕАСИ????

а ве умничета промосковски ,кви са тез москалски извинения за провала на спец операцията понеже видите ли воювали с целио запад , нищо ново под слънцето ама преди 24 февруари 2022 г никой освен проформа от кумова срама , не е искал от москалите да се изнесат от крим ! те сами се забиха отново в украйна и това им беше грешката ! янките от сумати години не смеят да нападнат Северна Корея или Иран , но мужика от кремъл вика ; ше ни нападнат и те за тва улазаме у украйна ! смешник , кой ше те нападне бре , като имаш толкова атомно оръжие и ракети ностители за него ? така че работата върви към виетнам 2 , при виетнам 1 СССР и целия соц лагер снабдяваха виетконгците с оръжие : танкове , оръдия , свръхзвукови самолети , пво , про и съответно военни съветски специалисти , янките не ревяха тогава : ше вдигнем трета световна война , а воюваха яко , години наред и те бухаха по ешалоните и камионите бъкани със съветско оръжие , но колкото унищожаваха , толкова пристигаше нови и накрая се изнесоха от виетнам ! сега при виетнам 2 т.е Украйна , става същото но с обратен знак , мужиците бухат , янките и запада вкарват оръжие ! само че сега москалите ривът нонстоп : ама що вкарвата оръжие , ама ние воюваме с цели запад , ами и вие вкарвахте оръжие във виетнам 1 и янките воюваха с целия Социалистически Източен Блок , ама не пискаха , има си лаф за тва : тарикат мъж не писка и не риве !

По-напред се запознай какво казват Хенри Кисинджър и John Mearsheimer по въпроса, понеже няма как да ги обвиниш в любов към Путин и после пиши.

Ако на Запада му е толкова спешно и няма търпение да изнесе зърното от Украйна, осигурявайки му нов Голодомор, то какъв предлог е това, че в противен случай и без това недохранваното население на страните от Третия свят ще бъдат изправени пред смъртоносна заплаха. Ама защо страните от НАТО не превозват зърното по шосе и с железопътен транспорт през Европа, както докарват оръжие за въоръжените сили на Украйна или през които напускат страната бежанците. Какво ви пречи, кой ви спира? Както и тръгването на чуждестранните кораби, държани там като заложници в украинските пристанища – никой. Хуманитарните коридори са отворени, руските военни както не са докосвали нонкомбатантите, така и няма да ги докоснат – това е проверено и гарантирано сто пъти.На британците и литовците им трябва нещо съвсем друго, различно“, сигурен е експертът. Страните от НАТО търсят предлог и извинение да изпратят корабите си в Черно море в разгара на военните действия.По този начин Западът иска или да прикрие украинските военни, или да разтовари свои собствени военни, или да евакуира всички онези западни военни, които са били ангажирани със създаването там на военни биологични лаборатории на НАТО или са подготвяли и устройвали военните бази за атака върху Русия.Ескортиране на украинското зърно до световния пазар? Много е смешно. Въпреки всичко, опитът може да се брои. Може и да мине някак пред пълни идиоти. Няма съмнение обаче: има такива хора, включително и у нас.

Гнусни глупости

От руснаците по-мръсно и загубено животно няма. Не стават за мир, защото са примитивна нация, не стават и на бойното поле, въпреки огромните им претенции за непобедимост. Кажете ми една война да са спечелили срещу равностоен, камо ли по-силен противник, освен ако друг не им свърши черната работа? Няма! Средновековието, монголи и татари ги правят на паприкаш. Наполеон - превзема Москва и цялата европейска част. Пак добре, че се бие с цяла Европа. Блядта няма ни една решаваща победа срещу него, дори при Бородино е равен резултат. Кримската война, ингилизте ги правят смешни. Даже и Освободителната руско-турска война им я печелят предците на днешните украинци и опълченците на Шипка, че спират Сюлейман паша да не стигне до Плевен. Руско-японската война? Да се смея ли, да плача ли…. Първата световна - нищо не постигат по фронтовете, като видяха, че са пълен резил - сепаративен мир и излизане насрани. Въпреки че кайзерова Германия и Австроунгария се бият с целия свят. Да питаме ген. Иван Колев какво прави с прехвалените им казаци? Втората световна - пак така, добре че Хитлер се бие с целия свят… И САЩ им помагат с оръжие, Сталин си го признава. Афганистан? Шепа муджахидини ги направиха на луди. И победиха. Е да, не и без стингърите на Америка. Но все пак. От руска бляд войн не става, знаят само да млатят водките, да живеят като кучета, да мрат като мухи и да представят всичко това като героизъм. А са едни пълни боклуци.

ИМА ПО МРЪСНО И ГАДНО ЖИВОТНО ,ОГЛЕДАЙ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО !

Светата инквизиция в действие-нова европа ни върна в 13 век. Всичко свързано с русиия е ерес.Остава и кладите по площадите да разпалят и кефа ще е пълен.

ДЛУ ФАШИСТКА РУСИЯ

Помнете ми думата че ако го фане некъде Путин ще изпотроши от брутален побой Сорос и ще го обеси с два пръста

ЗА ЗВЕРСТВАТА В БУЧА ФАШИСТА ОКУПАТОР АДОЛФ ПУТЛЕР ГО ЧАКА ТРИБУНАЛ

Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна не спазва от тогава до днес.

РУСКА ПРОПАГАНДА

какво казва Adrien Bouquet за Буча и също така мнението на colonel Douglas Macgregor също за Буча. Можеш да ги видиш в youtube, ако не занеш френски и англеийски използвай auto translate.

от всички тролове,че не разбра-тази опорка отдавна я свалиха:)))Е,не толкова отдавна-само откакто стана ясно,че е пълна постановка и пунта мара;)Ама дрогата не прощава на никой:))))Явно козяците здраво са я закъсали за кадри,щом чакат на такива като теб:)))))))

против война няма ли да има ?

Тия съвсем изкукуригаха!!!

Айде, почна се! ... ЕС повлече краче, малко потрошено, но се влачи! ... Казваха и на Лайняната, че накъдето е тръгнала, ние от там се връщаме, ама няма кой да чуе! Да се махаме бързо и да пускаме мазоли, това е! ... Вазелина само за терапевтични процедури!

Еурогейците не знаят кво правят. Те надминават юдо-болшевики и национал фашисти със 100+, ама пусто, нали рекоха, че искат влизат в историята...

Свободният свят не трябва да допуска нарушения в полза на диктаторът фашист!

tonk11

Значи за сега за да се отнеле нещо трябва да има влязла в сила присъда от съд. За ЕС обаче това е проблем и искат да могат да отнеман пари и имущество по собствено осмотрение без съд, без присъда. Супер. По фашистко от това - здраве. Така отнемаха в полза на " на народа" след 44г къщи, пари и земи на хората. Демокрация а?

Сигурен съм че ако Путин хване Шорош некъде ще го изпотроши от побой

Вън от шибания ЕС!!! Някакви си ще ми казват аз какво и от къде да купувам??????????? И що? Що няма санкции срещу САЩ - задето нападнаха кой ли не последните 20 години? Що не забранят да се купуват долари и американски петрол??

Кои са нападнали САЩ през последните 20 г.? Свалиха Саддам Хюсеин, убиха Бен Ладен, атакуваха ИДИЛ, но тях и руснаците ги думкаха и накрая се изтеглиха от Афганистан и оставиха 20 години опити за цивилизоване на талибаните, които унищожиха всичко за месец. Може би най-малко Саддам заслужаваше съдбата си, защото го набедиха, че има химическо оръжие. Между другото сега Путин се опитва да легализира с подобно нещо войната си в Украйна.

Нападението на Либия и сключването на договор за изкупуване на либийския нефт за 10 години на символични цени. Изкупуването на нефта на Ирак и Кувейт също на символични цени. Източването на част от сирийския петрол. Санкциите и подготовката за нападение на Венецуела с цел контрол върху нейния петрол, който беще осуетен от присъствието на руските самолети там. Но това е само отлагане. Рано или късно САЩ ще нападнат Венецуела, след това Иран, Саудитска Арабия. Обаче пречката е Русия. Ако не беше тя досега и Китай да го няма. Вижте към какво се стреми САЩ - към страните, богати на петрол.

Нищо ново под слънцето - по-разширен вариант на Закона за защита на държавата....

М чи то ес откога се пени на УНГАРИЯ и Полша Сега вече се самозабравиха

Ми то това си не е началото на разпада на ес

Когато решенията за нарушаване на санкциите им се вземат от колективен орган като например Народно събрание , тогава какво ще правят ?

Стига бре от нашето ли-смееееех

Schilo

Виктория Нюланд май беше права с реакцията си за Юниона.

В тази евро комисия поне един нормален няма ли ?

Няма, това е основно изискване при нас-да си ненормален и извратен

Мислех, че е майтап. Ма явно не е. ЕС започва да напомня на микс от най-гнусните фашисти от Хитлерова Германия и най-долните чекисти на СССР. What the fuck?

Schilo

Значи, всички трябва да си носим по един-два куфара постоянно със санкциите. Щото не са само срещу Русия.И, преди да предприеме някой нещо, отваря папирусите на ЕС и чете. Идиоти, сър!

престъпление Ввропа да развива икономика. Честит нов комунизъм, в който е забранено всяко инакомислие, в който е забранена конкуренцията и пари могат да правят само фирмите на една държава в света. Другите да се радват на своето еднаквомислие за одобряването на нацизма и русофобията, с което разрушиха спокойния си живот. В Русия едва ли има комунизъм. Но в ЕС той взема връх, прегърнал се с нацизма и маоизма. И ако сега не го виждате още, скоро ще се проясни. Но ще е късно.

В Русия няма комунизъм а фашизъм. Докато един дикратор убива хора, само заради болните си фантазии, никой не трябва да има нищо общо с него!

Schilo

Леле, че то по тази логика, САЩ и НАТО, като организация, са най-фашистки!

в свят с ограничен интернет. Жал ми е за теб. Това, че нямаш информация за живота в една страна или за причината за едно нахлуване, не значи, че не съществуват фактите.

Не е важно колко е ограничен интернета, а какво разбираш от това което четеш и виждаш...

да опита да отвори сайта на Роскомнадзор...

Аз съм бил в Украйна 2017 г. - нищо по-различно от България. Всеки който твърди, че там има националисти е болен.

Акушерката да наказва който плаща във рубли Да не си върти мандолината както и е удобно

Schilo

А, преди това проверява, родилката да не е включена в някой списък със санкции.

Управлението от гинеколожки и даскали по френски дава потресаващо резултати !

По-бързо да се махаме от ЕС , че вече става опасно.

От къде пари за 60/40, план за възстановяване ,еврофондове? Да се махаме, а Путин ли ще дава на всички, които чакат, където след един месец Русия ще е в дефолт?

Не бе, простичко е като Киро, започваш да папкаш само каквото имаш в хладилника и пускаш мазоли за да го напълниш, това е! ... Вазелина само за терапевтични процедури!

Как съвсем скоро пак ще започваме от нулата? Тези ще ни смъкнат и ризите от гърба.