17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нетърговските организации обслужващи домакинства /НТООД/... -> нетърговските организации, обслужващи домакинства /НТООД/ ,... :-(

Дайте статистика по сумите на депозитите, та да е интересно. Масовите депозити са на най-ниските нива. А депозитите с огромни суми се броят на пръсти - сиреч всичко е съсредоточено в няколко човека и яко лапане е падало. А тези с най-малките - тези на пенсионерите, банките ги прилапват с разни таксички.

След поредното такова изказване, казано от един политик със зеленчуков поздрав, се случиха следните неща - сложи се данък върху лихвите, лихвите по депозитите се свалиха до нула, Ограбиха КТБ. Тази банка имаше и активи, за които никой не чу. Ама поне даваше на пенсионерите 8% лихва, сиреч мустакатия чичко не послуша властта и не свали лихвите до 0. Та те го наказаха. Сега явно пак се чудят как да окрадат депозитите.

... и спокойно инвестират в държавните политики за "грижи" за деца и осиновителни програми на гей-двойки, образователни джендърски за свободния избор на социален пол, "грижи" и осиновявания, т.е. размножаване на бойни породи кучета, които ни хапят, интеграционни за малцинствата и мигрантите, политкоректни медии за фалшиви новини и прочие ежедневни проблеми, които вместо да се решават имат интерес да се разширяват и умножават. Честито!

Леле, леле какво ще ги правите толкова пари??? Вчера БНБ съобщи че няма къде хората да инвестират и поради това си държат спестяванията в банките... Странно, защо правителството не поиска заем от гражданите, а тегли външни заеми...

Щото няма да ги връща то ;)