Неефективен мениджмънт е причина за фалита на Томас Кук

Липсва основен мощен акционер, който да следи управлението да работи ефективно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

60000 ЕВРАКА НА ХОТЕЛ САМО ОТ ИНГИЛИЗИТЕ! И КОЙ ХОТЕЛ ДЕКЛАРИРА ТАКЪВ ПРИХОД? ЗА ПЕЧАЛБИТЕ МЪЛЧАТ КАТ РИБИ А ЗА ЗАГУБИТЕ РЕВ ДО БОГА.

Ами платете им ги бееее, “помогнете” им със средства от бюджета бееее! Щом като немците правели така, то демек вие нема да сте единствени! Платете още едно катебе!

От кога се говори че компанията има финасови проблеми ама кой да слуша , нали сме изявени гъзолизци смеем ли да попитаме ще плащат ли или не , и този харч ще поемем с мерак и смирение. Който мине от тук все ни " минава" , честито на "печелившите".

Г-н Маринов, типично за нашите икономисти и вие сте показател за компетентност, но ви моля да ми обясните, как така за една елементарна задача използвате две различни валути?!?! Дори и не са кратни по някакво правило, а тяхното съотношение е моментно и се влия е от валутните пазари! Това е представяне на информация по заблуждаващ начин и някак си не е допустимо да се прави от титулувано има като вас! Или това е вкоренен модел на действие и обучение на икономисти и финансисти, за да изглеждат велики и да са удобни за политическа употреба?

Крадене се нарича, не неефективност. Мениджърите са взимали по 10 милиона годишно. (не говоря за собствениците) Работниците по 10 К годишно.. общо взето всички са взимали по около 50К годишно. И накрая няма кой да работи и сте готови - фалит. Но пък началниците вече имат по 4 вили - по една в Гърция, Испания, Франция , Италия. И какво значи фалит.... ами банките вече не дават да крадеш, защото не ти вярват.