17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така беше при социализма. Лъжи и голи обещания. Всичко хубаво е в бъдеще време, а като се осерем е виновен някой друг. Милиционера от КГБ затри Рашата окончателно. Няма шанс за реанимация на огромния и сплут труп.

Е те затва е войната в усрайна, мечтата на чичо Сам да гепи ресурсите на Сибир..сън в лятна нощ

При такава радостна новина защо путето гледа толкова тъжно?

Фотографите на пропагандата му кривят снимки от месеци. Такива кадри се търсят, защото в София има много хора, достатъчно прости да кълват на това. А и така пропагандата изгражда антиобраз

Когато след 10-тина години тръбата е готова на Запад автомобили с ДВГ вече няма да се продават, а само електромобили. Също така по тръбопроводите там ще тече не нефт и газ, а водород. А Бункерният плъх вече ще ври в казан в Ада, както се полага на всеки правоверен комунист...

А тоя ток от небето пада или пак газ трябва. От ДБ убиха България и икономиката, като принудително разселиха младите по света

Ето го и новогодишното обръщение на Путин към сганта рушняшка, седнала около трапезата на парцуца и ... нищо друго: "С новьiм Годом, с новьiм куром ... в жопу !!!"

гледам колко разбирачи по газовите находища и газопроводите на Русия са се навъдили в БГ ми става смешно... и тъжно, защото никой не може да обясни защо сметките ни сега са 2 пъти по- големи от миналата година...

защо сега като купуваме руския газ през Турция всички специалисти вдигат рамене и мълчат- не знаели какъв бил газът... А, можеше в БГ да бъде хъба за ЕС и Турция... но с този материал ще си плащаме на Ердоган...

Не били компютри, а компоти. И не сме ги изнесли в Япония, а са ни ги върнали от Таджикистан, защото се развалили. Така беше при социализма. Лъжи и голи обещания. Всичко хубаво е в бъдеще време, а като се осерем е виновен някой друг. Милиционера от КГБ затри Рашата окончателно. Няма шанс за реанимация на огромния и сплут труп.

Да,всички болшевики,се превърнахте на евро атлантически педерасти!

Другари,всички на барикадата,да браним,като нашата болшевишка икона,др.хр.иванов,рожбата на нашия вожд и учител,нашият БОГ,др.Ленин,неговата окраина!На оръжие в ДНР другари!

Буууу,всичките чифутски антихристи на барикадата!Бегайте към ДНР бе плъхове!

Повечето от вас тука, не помнят ония години щот още не са били родени, ама да ви кажа.... това си звучи баш като Социалистическа сводка целяща да покаже колко сме велики нии у социализма..... Другаря Путин, разреши лично да открият тържествено новото газово находище....... бляк, слава богу, че се оттървахме от вас червени боклуци, и още по-хубаво е че сами се натирихте в североизточната си кочина и колкот по-малко чуваме за вас толко по-добре..... ватници

Идиот!Връзвахме се като гарги на лъскавото станиолче от кореком и слушахме свободна европа.Така беше да.И слушахме рок и метъл,пънк,или каквото и да е,музиката си е музика.Аз да те попитам,къде са 4 блока от Козлодуй малоунико,къде ни е селкото стопанство,идиот шибан?!

При 1800 милиарда залежи, за сто години по 18 милиарда, значи тръбата е минимум за 25 милиарда годишно. Двете тръби на турски поток са по 16 милиарда годишно. Това, че не го пише в статията не значи, че тези които са вложили толкова пари не са си направили сметката. а 1 800 000 000 хиляди куб. м. са си поне трилион долара в бъдеще, а както върви и доста повече, нека им е лошо на руснаците, затова им текат лигите на западняците, за тези богатства на Русия.

И какво общо има дебита на тревата с размера на находището не уважаеми малоумен руски трол? Я дай да видим къде има връзка между размера на находището и да бита на тръбата на който и да е газопровод?

Аз неплатения, но мислещ мога да ти кажа, че навсякъде я има тази връзка, това че ти си глупав и не разсъждаваш, не значи че тези които влагат огромни средства и те са глупави като тебе.

След 20 години никой няма да ползва газ. Термоядрените централи са почти готови като технология. Вие руските подлоги сте в миналия век.

Още един много умен, термоядреник, били готови, а ма няма нито една построена, а при минус 40 градуса, без вятър и слънце месеци наред, с какво мислиш, че ще се топлят хората в севера.

Руските педери се дрогират с разкази за величието на Говняшка и непогрешимистта на Путю Путев Путака.

Руслямската Джамахирия се е запътила към дъното. При "Курск" и "Москва". Путака довърши делото на Сталин, Ленин и ко. Говняшата е пред фалит, а целият свят мрази руските орки и не иска да има нищо общо с руслямци.

Боклук,като видиш гъбата,ше лапаш ли?!Ще лапаш,но ще е късно!

Тежко е да си лузърче полурусначе, нали?? Можеше да е по-лошо... Да си истински руснак. Затова спокойно. Има и по-зле от теб.

Медведев щял да ходи на фронта по Коледа, за да повдига ... духа на солдатите със свирки, саксофони, дудуци ... и там всякакви такива "безаналогови аналози" !! Освен това заявил, че си е измил и дупето за всеки случай ... Путин одобрил и казал "Иди, товарищ !"

Ето ИСТИНАТА! Износа на газ за Чайна е едва 8% от този на раССия за ЕС през 2021 год! 8 ОСЕМ ПРОЦЕНТА! А цената е 1/3 от цената за ЕС! ХИ ХИ ХИ Който руски трол има 3ка в училище по математика нека да пресметне! :)))

от най тъпите в математиката са майорите, а сега го и показват... така да си говорят без цени, без данни, но пък някак си афторитетно!

Типично по Бай Ганьовски. Не е важно на мен да е добре, важното е на другия да е зле. Ресурса струва има стойност. Цената е различна от стойността. Ако решат могат да я вдигнат, ако искат могат да я свалят. Но при всички случай като продадеш все нещо ще вземеш. Като намаш нищо какво да продадеш трябва да купуваш, а като купуваш винаги изваждаш, дали кеш тук и сега или със заем за следващите поколения. Така че ни дето се диверсифицираме месец за месец сме златна кокошка за спекулативен бизнес. Ама хак ни е. кой каквото си направи никой друг не може да му го направи.

1917 година - ленИН унищожи Руската империя! 1992 година - горбачов унищожи СсСр! 2022 година - путкИН унищожи Руската федерация! Изкуственяка се разпада 3 ПЪТИ за 100 години! СМЯХ! :))))))

Марксизма не го е измислил Ленин. Къде живя троянеца Горбачов последните 30 г., у щатитеа, щото те си го посадиха. За Путин още не се знае. Мача не е свирен. Но той поне със сигурност не е инсталиран от американци, французи, германци или евреи. Не слагайте тигана на печката докъто рибата е още в морето.

Знаеш ли къде му е била в последната место работа като дребен и безполезен агент на кгб????

С 2 млрд и чисто нови батареи Пейтриът Америка посреща украинските герои! Системите ще унищожават руски ракети и самолети дръзнали да стрелят от дълбока руска територия

ще... то не беха Байрактари то не беха Джавалини и т.н. А САЩ няма да им дазат нищо, защото никой повече няма да си купи Пейтриът... Ще му лъсне и на него задникът!

Поредния идиот дето си мисли че пейтриът се продава на всеки който си го поиска.

си троле, че не се продават, а само се плащат и се чака... Справка БГ

Те и досега ги унищожаваха като ги удряха в ел. мрежата, и пак там ще ги унищожават, нищо ново на източния фронт.

Е и? колко са жалки руснаците - да имат разработен пазар, да имат построени линии за доставка, да могат и да се пробват постоянно да манипулират великите западни държави - и въпреки всичко това да си свали валкия джуджак панталона или полата и да се изсер..е на всичко това - нещастник.

От десетки години САЩ се опитваха да разрушат връзката между Германия и Русия. То не бяха санкции, то не бяха обвинения, пътека направиха да заплашват и БГ само за да се наместят на Европейския пазар и да изблъскат Русия. Ама като помниш колкото маймуна няма как да го разбереш!

Горките руснаци, ако не направят революция, скоро държавата ще им се разпадне. Ако са решили, че ще се изхранват като продават суровини на Китай, то директно влизат в определението за държава от 'третия свят'.

Те трябва да продават под цените на пазарите за да е изгодно за Китай.

Няма да е малка цената, защото с танкерите е направо убийствена.

Президентът Путин ще зарадва враговете на Русия с новогодишни ядрени подаръци!

Да бе да. Като им знаем техниката, като нищо ще вземе да падне ракетата при тях. или ще потъне нещо като "Курск"

Прассидент Путин ли? квичи от кладенеца, където е принуден да живее оттук до смъртта си.

За първи път чувам за нов газопровод, за който не е ясно, с какъв капацитет ще е? Ще църцори по 10 млрд куб метра на година или ще е нещо сериозно? Или го почнаха и ще полагат тръби без да им е ясно какви точно? :-) Смях!

Зеленият жид е доставен във ФАЩ. Явно усраинците са на изчерпване/

Явно, някой пак е сънувал. Спокойно. Пий хапченца и всичко ще се оправи.

Някакъв коч потърсеше.

Всичко стана ясно! Европа ще си реши проблемите радикално. Ще купуваме газ от Китай, като за целта К Петков ще прокопае тунел от Китай до Европа. Вече е направил оферта!

Да почакаме тръбата да достигне до Китай. Че може да не успее в следващите 50тина години. Все пак знаеш как е в Русия. Някой ще открадне парите, ще объркат посоката. Ще сложат маркуч вместо тръба...пази боже е ситуацията. Корупция и некадърност.

Че той патока си е в експлоатация отдавна, сега се свързва и с този източник, ма кой да ти каже.

И колко е дебита и цената! Държавна тайна! ХИ ХИ ХИ Защо не кажат дебита и цената, че да се посмеем! :))))

Sm3hurk0

ти освен да се смееш - друго не можеш.. Чудя се дали в живота си си изградил нещо полезно за хората или само кусури намираш.

А вие освен да водите руска пропаганда друго можете ли? Защото гледам по цял ден само това правите.

За първи път чувам за строителство на газопровод, за който не е ясно кога ще се пусне. Дали ще е преди 2030? Преди 2050? Изобщо в този век ли се планира?

Gugnelid

Пуснат е бре, неграмотник!

Ние тука всичките откъде пишем коментари? Защото според платените руски в друго бе досега трябваше да сме умрели от глад и студ. И понеже коледа идва - а за кога се отлага умирането от златни студ?

Трябва да наложим санкции на Китай. Китайците не играяте честно, ами те пък подкрепят Путин така.

ОФИЦИАЛНО Уралск се продава на 40$! Неофициално на 25$! Газа се гори! На руската кочина не и давам повече от 8-9 месеца и като свърши денгите ще има гладни бунтове! ХИ ХИ ХИ

Gugnelid

Добре, че никой не те пита, че тогава всички щеше да ни обърнеш на педали, за да си сред себеподобни.

Това дето обслужваш къде овците не те прави педи така ли??? Просто изпълняваш дълга си към русия.

Интересен случай си за психиатрията.Сериозно.Дисекцията ще ни даде отговори.

Цялата сороска утайка на фронта,за проверка на лоялен педерастки мироглед!

Еха, най-сетне високообразован русофил да видим! Истинско удоволствие е да гледаме нивото ви! Такива сте всички, но е хубаво, че поне можете изречение да скалъпите!

Не съм бре,със средно съм.Подигравам ви се.Изключен съм от комсомола,все едно.Жалко е да гледам познати с досиета,превърнали се на"градска десница"Жалки сте е комплимент.

Тия 3000 км газопровод кой ще ги строй! Руските орки ли! БУХАХАХАХАХА Или Чайна! ХИ ХИ ХИ ХИ ХИ кУга ще се строят! Клутин един дядка на 70 год с РАК, дето му се клати власта! Като падне/умре - ше насстане библейски хаос в изкуствената кочина раССия! :))))

Те вече са построени не можеш ли да четеш?

Око беше чел статията ,вместо да злобееш, щеше да разбереш че е построен от руснаците и пуснат в експлоатация днес? Кой ще го строи не е актуален въпрос!

Кретенът загуби Европа, за да продава на Китай на 1/3 от цената. Какъв тъп милиционер!!!

1/3 от цената и 1/20 от количествата. Ама той е майстор стратег, кои сме ние да смеем да споменаваме очевидните факти.

Как сме сороспии - кога Китай ще напада Сибир?

Не вярвам да ги напада, направо ще си ги купи и ще си го вземе, а някой кремълски политик с кеф ще им го пакетира и подари срещу комисионна. Знаете как стават нещата там

Китай ще спечели яко от сакциите на европа. А ние нека им слагаме таван, те пък ще ни сложат тапа на тръбата... и ще ни теглят по една тънка и дълга по якутски.

Gugnelid

Тръбата вчера гръмна :)

Пак са пушили на неподходящо място.

Само простият мисли, че всички му завиждат и пак само на него му пука, ако наистина е така.

О,боже гледам тъка се притеснили колко газ и на каква цена щели да доставят.Мамини златни хич не ги мислете,поглеснете си собствената кочина,че сирвнето е към 30 лв,а кашкавала гони 40 лв...идиоти

Идиота си ти ...то това находище за да обслужва други държави трябва да се построят хиляди километри тръби .....пРоzzия няма такива пари ...китайците ще плащат жълти стотинки

Като гледам цените в Русия май не падат, ами се вдигат? То май в цял свят е така? Иначе за тръба става дума в статията, а не за кашкавал. Ти не разбра ли ? Русофилче...нормално е при тях

Ама сиренето можеш да си го вземеш и на 15 лв пък кашкавала и на 20. Вярно няма табелчицата еко дето привлича шимпанзета като теб.

Китай ША вземат газ от великата Хамерика Ве ейййй. С туби ША я пренасят до Поднебесната.

Русия ще лапне малко територийки от Украйна Китай ще лапка евтини ресутси и ще развива икономиката САЩ ще намажат много от икономическите удари по русия и ЕС Европа само ще яде дървото поробена от Затоплистите .........

Ясно, значи анализите не са ти силна страна. Но е яко, че не се отказваш, а продължаваш да твориш! Нищо, че пишеш глупости, не се отказвай!

Капацитет на трасето - няма Срокове за пускане - няма Цена на трасето - няма Интересно. За сега, единственото сигурно е че трябва да изградят 3000км И че има ПР събитие. Неизвестните ще се наместят в следващите години.

То вече е пуснато ма отрепко, това че соросите от дир не са публикували подробности си е твой проблем - потърси инфо и ще намериш, колко струва .

Серете сороски отрепки!Серете и се хранете!За жалки вакуми,като вашата секта,това е кабалска вечеря!

Най-важно е да спреш да се тревожиш. Спираш да гледаш информационните сайтове. Повече спокойствие. Повече почивка. Малко на лекар. Хапчета, терапия и всичко ще се нареди. Само искам да си спокоен.

Затова на американците им е като трън в задника Русия,защото не могат да се докопат до природните им богатства.

Дреме ми на пуловера за сибирските крепостни селяни изхождащи се в септични ями на двора в чиито домове няма прокаран газ.

Дойчланд капут!

А капацитета дали някой ще го каже? А за цената да питам ли?

Няма как! Ще се развали пропагандният ефект! ХИ ХИ ХИ

Щом тръбата е за Китай, значи и капацитета е по-китайски. А цената теб какво те бърка, да не си го платил ти или пък се иска от теб да ги връщаш? По скоро питай каква ще стане цената от САЩ та даже и азърбеджанците ще се сетят че не са най-тъпите та да продават най-евтино. На запад от Черно море количествата ще намаляват, а цената ще се вдига. Сами си изпросихме такава диверсификация. На изток нещата ще са огледално. В Сибир ще почнат да ходят по къс ръкав презимата, а аврепейците ще спрат да се къпят за да пестят топлата вода.

ХИ ХИ ХИ И колко ще доставя, Клутине! Кажи да се посмеем! :)))) На какви цени ще бъде Клутине! КАЖИ да се посмеем! ХИ ХИ ХИ

Ти специално отдавна си за психиатрия.

Колкото доставя толкова. Нали на теб няма да доставя. Или мислиш че ти ,респективно България с нейните 3 млрд. кубични метра е голяма сделка. А на цената защо се смееш? Бас ловя че няма да е 25$/мвт.Та кое е смешното? Може би че от 25$ цената скочи на 170. На мен хич не ми е смешно.

Най-вече щото за касацията в украйна продължава и митрофанова е недоволна от вашето представяне.

Коя година и дата?

А за долнопробната тирания, прехранваща се с природни ресурси, какво да кажем? „Ако не беше Русия, сега щеше да си турчин“ – ревва русофилистикът. Нима? Босненците турци ли са (османски до 1908), а албанци и севермаци (1913), а иракчани, сирийци, палестинци и т.н. (1918)? А кюрдите? „Руснаците ни освободиха.“ Както във всяка уважаваща себе си тирания и в Русия решенията се вземат еднолично, в случая от Александър II – етнически немец, както и всички руски царе (титлата е българска) след Петър I. Никой не е питал нито мужика, нито обозните коне какво мислят. Мнозинството от руската интелигенция съчувства на българите, но нима не е така и на Запад: Гладстон, Виктор Юго, Макгахан...? Защо тогава западняците не ни освободиха ли? А кой изобщо е тръгнал да ни освобождава? Защото Русия отива да завладява Проливите и Цариград. Нашето освобождение е нежелано за Русия следствие от този й мираж, продължил до 1945. Ние сме само повод, а не причина. Да се подчертае: това е десетата (10-та) Руско-Турска война! И другите ли войни са заради нас? При това не е последната! Явно не сме били достатъчно освободени, та пак... Не от добро чувство, а от интерес. След това Русия винаги е била срещу нас (1885, 1913, 1916 и т.н. и т.н.)– ние сме й препречвали пътя, а през 1912 й ставаме дори и съперник (29 ямболски полк превзема два от редутите на Чаталджа – последната отбрана на Истанбул). Другата руска идея е, че колкото по-слаба и разделена е България, толкова по-зависима и управляема е тя от Москва. Затова са срещу нас. Не от лошо чувство, а от интерес. Любопитно е, че българинът – винаги подозрителен и готов да търси користни мотиви и далавера, по отношение на освобождението е идеалист. Единственият български идеализъм. Набързо: Ако са ни освободили, то трябва да сме свободни, а не зависими от тях. Другото е по думите на Левски „Стани, куме, да седна.“ Ако са ни освободили 1878, то са ни окупирали 1944. Пито - платено. Един човек трябва да е благодарен на друг. Една нация на друга – никога. Това я прави зависима и ограничава суверенитета й. Американците спасяват Франция през Първата световна и я освобождават през Втората. Благодарни ли са французите? През 2015 юбилейното издание на Фигаро, посветено на освобождението на Франция, споменава американците на...18-та страница.