Най-големият износител на петрол си постави за цел нулеви нетни емисии до 2060 г.

Петролно-газовият износ на Саудитска Арабия формира основата на нейната икономика, Доскоро кралството се съпротивляваше на усилията да бъдат ограничени инвестициите му в петрола.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя с брадата ми открадна обувките не му вервайте. И дава пари и айфони на правоверни бежанци да заплождат европейките. Приготвяйте вазелина.

Приказки от 1001 нощ и два дена. Богатите чаршафи се изплюха в лицето на всички. След 40 години я камилата, я камилата.

.....камилара

Джон Кери бил в СА ..... Докато демократите паднат идното лято .... После иде пак излизане на САЩ от разните Зелени сделки и прочие недоразумения и смях в залата по повод жалките усилия на Евроджендърите да затрият и малкото останало от икономиката на ЕС.

а най-богатата ЕС Държава България - след 4 години

Не знам защо, но тази „новина“ ми звучи като девиза на всеки бг политик: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО АЗ ЩЕ ВИ ОБЕЩАЯ!

Във връзка със затпудненото приемане на болни от Ковид в болниците , поради липса на легла .СПЕШНО .До всички директори на болници . !!!ДА СЕ УСКОРИ СМЪРТНОСТА ПРИ ПРИЕТИТЕ ВЕЧЕ БОЛНИ , ЗА ДА ИМА МЕСТА ЗА НОВИТЕ . ЗАПОВЕД .

Смях в залата! Чалмите до тогава няма да имат и капка петрол в конюшните... Тоя, що не се обеси на чалмата?! Кой тЪ пита, бе??? 2060-та година няма да съществувате... Камилари прости!

Простият си ти да знаеш ! :)

Гавра с труп!

Похвално ! А и разумно -2060 година ... Достатъчно време да се отреагира адекватно .

_stankow

Як бъзик ! Целият свят се смее в лицето на гинеколожката и нейният духовен лидер - Гретенчето ! :) Сега, ако имаме политици на място, трябва да подкрепят този достоен мъж. Веднага да се включим в инициативата и да обещаем тържествено, ама най-най, майка и баща, че 2060-та година и нито час по-късно, ще затворим мини Марица-Изток. Щото точно тогава ще свършат въглищата ! :) Пък "зелената" "сделка" брюксел, Габриел и компания филолози - да си я окачат на стената в рамка ! Да доузрява.

Човекът има чувство за хумор и просто се бъзика със зелените талибани.

Тъпо е да коментираш, без да знаеш програмите, които финансира СА с парите от петрола. Те вече са един от лидерите в световен мащаб в дигиталните технологии и изкуственият интелект.

_stankow

А това какво общо има със въглеродните емисии ??

Уф, Станкоффф, няма ли да млъкнеш, бе човек?! Която и новина да отворя - все твой “вещ” коментар отдолу…спри се, бе! И фа̀ни смѐни тая снимка, като от конгрес на БКП от 1970-та! Ще те наричам Мерудиефф, щото си на всяка манджа!

Това беше огромен удар срещу русия. Никога не залагайте срещу САЩ, защото винаги ще загубите. Вижте новината за Ердо. Е сега му се стъжни. Може до 2 години Турция да не съществува.

Защото ще са изпомпали всичко и ще са разселени по плодородни земи.

Просто ми е чудно, как са наговорили толкова много неща на които изобщо не си вярват. Като след фукушима много държави казваха че повече ядрени реактори няма да се строят никъде по света.

петрола чалми!

На араби не може да се вярва. А тоз принц мяза на Багата.

ще видим... Баш тази "държава" след 40 г. няма да е това, което е днес.

Със сигурност ще е по-добре от Булгаристан. А и петролът все още ще се използва, ако случайно си си помислил обратното! Този на снимката както го гледаш е точно 3 пъти по-умен от шайката Радеф, Бойко, Доган, Корнелия и другите отрепки, наричащи се български политици! Тъй че , не ги мисли арабите! И да, да сме живи и здрави да го видим! :)

3 Световна война скоро почва !!! 100% е !

С всеки изминал ден светът се побърква повече и повече

Пък най-големият износител на оръжие си поставил за цел мир по целия свят.... Не е истина колко се изкривиха нещата просто...