Най-богатият българин: Германски медии за възхода на Владимир Тенев

34-годишният милиардер от български произход Владимир Тенев и Байджу Бхат, основатели на компанията "Робинхуд", имат велики планове, искат истинска революция.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този варненски педал.

Някой ако му има телефона , да ми го прати! Набързо ще го разведа!

Роден е във Варна 1986та. За няколко години е бил българин.

Най-богатият,но по официални документи! Дали в действителност е най-богатият ? Много ме съмнява!

Koй стои зад Робинхуд - ами хедж-фондовете, които са инвестирали преди години в младия Старт-ъп, собствениците им все с едни такива еврейски имена.

да се окрадат парите

Мама и тати, чрез синчето перат парите на ТИМ. А приложението дава данни и на ЦРУ за хора и тяхното състояние. Педалчето е милиардер само на хартия, за да може повече риби да се хващат.

А ти си милиардер не само на хартия??? Или едва събираш парите за наема на Кочината в Обеля?

Знаеш ли колко пари минават през платформата??? Тим трябва да крадат още 10000 години в Булгаристан, за да направят 10% от тези пари. А и къде омаза ЦРУ, Тим и т.н. Пийте ги тези хапчета.

HOOD e 70 в момента, лузъри.

Нещо за Тате И Мама инфо няма ??? Кай са Що са ??? В Банка Работели ???

не. господин никой. точно като Цукерберг и Мъск... от НУЛАТА.

Браво на момчето - да плющи залагащите наркомани :Д

Страната на неограничените възможности. Дори футболистите ни спечелиха бронзови медали в САЩ.

Днес швейцарския съд е закрил, след 10 г разследване, делото "Магнитски" внесено от Уйльм Браудър....поради липса на престъпление. През това време Швейцарския ГЛАВЕН ПРОКУРОР е уволнен заедно с много от прокурорите по делото ....за корупция с Русия. Днес Швейцария НЯМА главен прокурор. Г-н Браузър каза, че неговите юристи са готови до края на седмицата да внесат апелация по делото "Магнитски" като се закани да включи швейцарските политически сили извън корупционния кръг на Путин. И спомена за лошият политически имидж на Швейцария, съхранявала наградените съкровища на нацистите. Докато в САЩ Закона Магнитски работи от много години БЕЗОТКАЗНО и след швейцарското заявление по приключване на делото Магнитски САЩ реагира мигновенно с искане на конгресмен за ПРЕКЪСВАНЕ на правната взаимопомощ с Швейцария. Ако Швейцария не поднови делото и не го реши в ПРАВИЛНАТА посока, САЩ ще предприемат редица ЗАКОНОВИ МЕРКИ спрямо КОРУПЦИЯТА в Швейцария(руското влияние). Така че, нямаш на представа за какво словоблудстваш.

И за какво толкоз милиарди като жена ти е бахти вампира !

А по - добре ли е да си беден с жена вампир? :)

"ХМ" тя и твоята жена не е стока. ти си беден, тя е грозна. лика прилика сте си двамата. този поне ще може да и направи някоя операция ако реши а ти може да си направиш само една злобарка докато жена ти готви в къщи.

Ко ми давате минуси се смешници? Потърсете първо малко инфо за ТИМ и тогава ми давайте минуси:D

ПИПО

Щот не ни кефиш...

Ми щото сте прости и насрани, как да ви кефя.

Най богат ама друг път. Най- богати са ТИМ. По богати от тях няма!

Те тоя требваше да викнем за премиер.

Барабар с глумчовци като теб

Заритал някой да купува опиканата ти България. Хамак.

Владимир Тенев е все още много млад за да застава начело на България. И това ще дойде. Нека да се понауче и да обръгне на политика. Всичко с времето си.

Комунистите ще командуват. Само в Бг след 30 г. Има ДС и комунисти нали?

Жив и Здрав и Успехи за Нашенеца, НО поне от публикациите Ружа има повече Милиарди а има публикации и за други Лица с Български прозход които се сочат с по големи суми!

незаконните дали ги броят, не би могъл да настигне ББ и Черепа.

Дали има повече клозети у тях от Рашков?

давай Владо, пускай ордър флоу-а на балъците през големите маркет мейкъри и си събирай комисионите... и тоя са го пуснали за да изпълни определена функция, над 90% от ритейл трейдърите губят яко и не знаят какво вършат. Да, чат пат някой има късмет да направи бързи пари, но неминуемо в огромната си част си фалират акаунтите, защото обикновеният човек няма процес за генериране на идеи и управление на риска, и се водят по медийни публикации и туийтове на Илън Мъск.

Кво значение има, че някой е ударил кьоравото? То някой може и да удари от лотарията. Обаче това няма никакво значение, защото е важно какво EV имаш. Като имаш отрицателно EV, и да удариш парите, пак си вътре, но си твърде тъп, за да го осъзнаеш. Българина в частност и хората като цяло ги тресе такъв тежък survivorship bias, че даже не е смешно.

в световната банка 90те години - мирише на ченгета!

Смятайте колко е известен щом е някъв нечуван и лично аз за първи път го чувам

Не е идвал в твоето село.

Само дето не е българин, а от български произход. Разлика има. Обама не беше Кениеца с достъп до най много ярени оръжия, а американец отчасти от кенийски произход. Тази дребнавост, така типична за Балканите, да се приема за национална гордост и постижение успехите на хора от другият край на света чийто родители са имали нещо общо с региона, е изимутелно дразнеща, жалка и смешна.

Роден е във Варна 1986та. За няколко години е бил българин.

Има нещо смущаващо в лица като неговото. Този и Кристиян Костов са като две леко меланхолични сестри....

Алоу, апологети избушени, ей ви малко суха статистика - на тия измамници над 75% от приходите им са от payment for order flow, а тази практика вече е набелязана от SEC за взимане на ответни мерки, защото по същество представлява скрити такси и противоречи на разни постулати и формулировки, пък в ЕС си е направо забранена. Та, големите гении Владко и Байджу просто играят на ръба на американския закон, който е доста по-скапан от европейския, но рано или късно ще бъде синхронизиран и ще им ударят балтията, с което и ще приключат, щото целият им бизнес модел почива именно на това - да набутват юзърите си (не казвам "клиенти", щото юзърите не са клиенти, а стока, пък клиенти са маркет мейкърите) на неизгодни и надпазарни цени на акциите. Няма нищо безплатно на този свят и ако не си плащаш за нещо, то ти си стоката. Само дето тези това не го правят открито и събират скрити такси под формата на комисионни от акулите. Все още това минава за горе-долу законно там, но няма да е вечно. По-долу друг избушен апологет ме плашеше колко от фирмите с най-висока капитализация или американски, ама пропусна да каже, че всички те са в нарушение на духа на антитрастовото законодателство и директно нарушават сума закони, като последно издумкаха Амазон с бая глоба по GDPR. Единствената причина да продължават със свинщините си е, че САЩ се управляват от K-street, а там лобистите са всички на хранилка при тези въпросните яко капитализираните, с което спъват всякакви законодателни инициативи в Капитолия. В САЩ корупцията по висшите етажи на властта е узаконена отдавна, ама тия смешници по-долу ме плашат с панелки или с руски доводи.

Човекът притежава акции. Толкова акции по толкова сегашен курс е равно на състоянието. Приходите нямат никакво значение.

Да, де, напълно синтетична величина, за да се впечатлявате. Даже и от гледна точка на дъничните акциите са нищо, защото не се облагат с имуществен данък, дето го има за имотите, че и за колите. Стават единствено за collateral в измислената финансова система, където ти ги лъжеш, че им даваш обезпечения, пък те те лъжат, че ти дават пари, пък всъщност ти дават хартийки с картинки. Ама то и ти им даваш хартийки, та е танто за танто. Това значи нещо само като ги продадеш и дойдат данъчните да те обложат. Обаче понеже богатите ги е страх от данъци повече от чума, та нищо не продават и нищо нямат, ами бухат всичко в трастове, пък трастовете с това обезпечават заемите, с които богатите живеят "на кредит". Мисълта ми е, че цялата работа е мижи да те лажем. Утре като думне балонът и откъдето дошло, там и отишло.

ПИПО

Както еказал един велик ум "Ако ти дават нещо за без пари, значи стоката си ти"

Като си толкоз умен, я предложи друг начин търговията с акции да е без комисионна. Абсолютно всички в този бизнес - дори най-големите Вангард, Фиделити, Шваб играят с order flow, включително със Ситадел. Kak иначе да плащат заплати н а служителите си и как да поддуржат скъпите информационни системи. Да не би да си въобразяваш , че като платиш 7-8 долара комисион за транзакция , това ти гарантира, че ще получиш най-добрата цена? Аз съм много доволен от сегашните 0 долара комисион на транзакция, много по-добре да загубя 1 цент на акция отвреме навреме , отколкото гарантирана загуба от 14 долара на покупко=продажба. За малки клиенти, сегашната система е супер - не напразно ритейл клиентите бият по печалба т.нар. професионалисти откакто излезе 0 долара комисион.

.

Мошенниците са най богати в Сащ

Щото руските олигарси са едни честни отрудени люде.

С този къдравият мингянин до него ми мязат на гей двойка от Дай,България- мераклии за министри! Да си седи зад океана и да не се вясва по нашенско, нищо българско и родно няма у него - небинарен третополов травестит !

Такива като вас имате нужда от психиатрична намеса, агресия, злоба и простотия лъха от гнусните ви неизмити усти. И ако изроди като вас ще ми определят кой е българин и кой не по-добре да се затвори тази държава. Шибан дебил.

Имаш нужда от мъжко млекце , да успокоиш хормоните.

Не е актуално - докато се публикува и напшише, цената към момента е скочила на 46.80 долара! Не знам кое е неуспешното!?!

Ще се бори да горят повече малки риби, нищо друго няма да е. От всяко дърво, свирка не става!

Кое му е българското?

А на теб кое ти е българското?

Ако беше останал тук щеше да лиже задника на някоя калинка.

А сега лиже на Ситадел. Сигурно е по-достойно от някоя наша калинка, ама от кулинарна гледна точка е същото.

Смешко

едно и също го пишете през месец. КОЛКО ПЪТИ?

само дето този път сте спестили да кажете за съдъбните процеси срещу него....

Те така и Ружа Игнатова възхваляваха - колко е успяла, новатор, революцията на OneCoin. Бизнес дама на годината. Милиони печалнбаA то какво излезе някрая.....

А който казваше още тогава, че тая циганка е елементарна телефонна измамничка му скачаха същите апологети с дежурното "хейтър" и "кой си ти". Примитивни са и досадни, но това е нивото на диалога в обществото.

Александър Зверев е руснак. Владимир Теней е българин.

Ей, колко труд хвърлих докато открадна два милиарда от българите, пък тоя излезе богат колкото мене...

телефонът не е удобен за търговия ! още повече с 1 клик ! аз на PC правя технически грешки , па на нещо дето трябва да целя бутони на 3 мм един от друг . разните уеб платформи са направяни да привличат рибата и са умишлено упростени до идиотизъм за да не се объркват пишман трейдърите

Особено за неграмотници като теб. Упростени. Хахахаххахаха

Боклукът как блокира покупките и продажбите. Чудя се как още му се връзват! Робин Худ???? Открадна от бедните, да даде на богатите. Мърша!

Кой си ти, че да даваш оценки на 1000000000000000000000 пъти по-успешни и умни от теб хора??? Като не искаш Робинхуд, ползвай конкуренцията. Никой няма да плаче за твоите 300 долара.

Да, в отвъдния свят големците са най-големите нещастници, молещи се да ги докосне някое добре същество за да им повдигне енергията. Не случайно е казано ясно каква част от богатсвото си отнасят в следващия живот.

Родителите на Тенев бяха от някогашната номенклатура и се уредиха на добри позиции във Вашингтон след промените. Неговия възход не е напълно самостоятелен, но е достоен за уважение, защото се възползва напълно от възможностите, които му е поднесла съдбата. Да не говорим колко трудно е да надхитриш американско-еврейските търгаши в собствената им игра.

Ха, ха, кого е надхитрил па тоя селтак, барабар с оня циганин Байджу? Тези с техния payment for order flow са едни малки ку..вички на онези, които според теб били надхитрили. В хаоса на загиващата империя има отделни възможности за печалба, които погледнато абстрактно може и да предизвикват възхищение у такива като теб, но погледнато компетентно са симптоми на предстояща катастрофа.

Какви са такива като мен? Какво знаеш ти за мен? Самият факт, че компанията му е на пазара с 46.8 USD за акция, въпреки че всички предвещаваха колапс преди да я направи публична след всичките скандали, показва че надхитри доста хора и 'анализатори'.

Клинте, пускат го бе бро. Разрешават му! Дълго е за обяснение!

Е, кво има да знам, като ти гледам повърхностните разсъждения? Самия факт, че този се отърва с едно елементарно онлайн изслушване от Конгреса е поредното доказателство, че в САЩ крони капитализмът е в последната си фаза и вървят към клептокрация. Този е параван на Ситадел и дали ще изгори като бушон или не, зависи от тях. Да правиш генерални изводи на база абсурдно манипулирана каша, какъвто е американският фондов пазар показва какъв си. В САЩ вече нищо няма здрав смисъл, ами е просто някъв frenzy, дето даже не е и feeding. То и Тони Фаучи нищо не знаел за грантовете, които неговата дирекция в NIH била отпуснала на Уханския институт по вирусология и той нямал нищо общо. Актуалният девиз в САЩ е don't ask me, I only work here, начело с Джозеф Байдън, който не знае той ли е. Егати гротеската, но вие викайте "евала"...

Не е вярно! Най-богатият българин е Бойче!

Боце краде 12 години и наистина е по-богат. Но простия Ганьо си харесва Бойо Капута и мрази измъкнали се от Кочината успешни хора. Селската ни семка е такава. Този народ не става за нищо.

в щатите има много успешни българи и точно сопола от статията не е точния пример за възхищение . но това не е типично само за българите . копола направи филм за оня отврат белфорт, при положение, че на уолстрийт има поне 20 играча (които не са скамери) с по интересна история от тази на наркомана

Да, ама Ганьо се впечатлява от измамници и вика евала, пък ние сме били хейтъри. Лично аз не съм никакъв хейтър, а съм станал мизантроп на база видяното в последните години. Обаче ето ви един пример - imperx.com на Петко Динев - е, това е мозък.

Наскоро имаше судебен процес срещу него и компанията му в САЩ по обвинение за подвеждаща и неясна информация, която платформата дава, довела до самоубийството на дете на 17 години. Очевидно начинът, по кйто се рекламират е подвеждащ и привлича хора без опит и знаня за борсови операции, включително са допуснали ползване на платформата от деца, които са реализирали заничтелни загуби, приемайки всичко като игра.

Има си термин а тези неща - gamification. Тези самоубилите се балъци са малкият проблем. Големият проблем е бизнес моделът на разните такива "ревоюлционери" като тези измамници, eToro и подобните little bitches.

НАшите медии така възхваяваха и Ружа Игнатова аи OneCoin и то дори след като вече има предупреждения дори от регулатпра в бъгария, че схемата е измамна. Интересно е как в САЩ, къде то всичко е толкова строго легурирано, успяват да пробият такива платофоми, които имате меко коазано съмнителне характер по начина, по койтоправят бизнес

завиждате ли палячовци? Завиждайте, ехааааа вие колко платформи сте написали и колко кинти сте направили .... момци, слушкайте си чалгийца и си сръбеайте пърцуцка, момчета о недейте да го мислите.

Пиирас, който иска да е гей ли е това?

То па една платформа са написали тия палячовци - наш сельо и онзи циганин Байджу ли беше, Опу или Бабу - все мангал. Нищо не са написали, ами са подставени bitches на Големите фондове като Ситадел, за да оберат балъците с "безплатно" брокерстване, а всъщност от една страна да ги набутват с по-неизгодни цени, а от друга да продават данните и обемите им на големите брокери и маркет мейкъри. Виж какво е Payment for order flow и тогава ми говори за "платформи". Пълни измамници, ама нали американската мечта е планктонът и цацата да плува в едни и същи води с китовете, пък после "кво стана"... Всички станаха милиардери от далавери, а накрая Китай ще ги изяде с парцалите, щото тези така са подкопали основите на крепостта, че стените сами ще се срутят навътре.

Как на 34, този изглежда на 50.

САЩ вече са банални и безинтеесни. Потъваща империя по всички критерии, вкл. и по този, че тоя селтак трябваше вече да е в панделата за заговор и измама в особено големи размери, а той се отърва с елементарно онлайн изслушване в Конгреса, където гледаше като мишка в трици. Манете ги тия телефонни измамници американците, дето са в джоба на гангстери като Ситадел, на които този е their little bitch или като BlackRock, дето половината държава у тяхна вече. Бита карта са, ами ние да гледаме в новия многополюсен свят на нас откъде ще ни дойде.

о да, расийският кенеф е номер едно :):):)

Егати аргумента "вие що биете негрите". Кой ти говори за онези убитаци руснаците изобщо, бе?! Ама на вас това ви е дежурната реплика. Сигурно и жена ти като ти каже, че ти е малък й отговаряш, че руснаците са импотентни алкохолици. Тук говорим за САЩ и хич не ме интересуват разни руснаци, нигерийци и монголци.

'по всички критерии'.. 7 от 10те най-големи компании в Света по пазарна капитализация са американски, ама ти в мухливата си панелка най-добре знаеш.

Американски са по съдебна регистрация, дето по правило повечето са регистрирани в Делауеър на адреса на разни кантори. По собственост, я виж такива като BlackRock какви трилиони управляват и дали тези пари са на американските пенсионери или на транснационалната аристокрация. Отделно, тая пазарна капитализация в този фондов балон можеш да ни я спестиш като показател. Утре китайците като напънат Тайван и сгъне TSMC, ще видиш една капитализация... Сетиха се сега да правят тепърва заводи за полупроводници в Тексас и Флорида, ама вече я няма базата. Сега всички са кантент провайдъри за Тик ток, та не ги търсете работа да вършат. От пазарната капитализация малко неща са по-волатилни, хеле пък в условия на endless QE, в каквито тия се набиват сега с омагьосания кръг, в който ги вкара ФЕД.

"емигрирал в САЩ като дете"... Представих си го как дечкото сам хваща самолета за САЩ за да емигрира... А иначе - що за "революция" са "измислили", след като това, да участваш на борсите с много малко средства го има и сега, имаше го и преди 10-15 години? Нещо в превода ли е проблемът?

Да да, пълната революция я видяхме след излагацията с Геймстоп! Клекна веднага храбрият Робинхуд Тенев на хеджфондовете и заможните робовладелци.

Прав си. Точно по тази причина ми паднаха в очите. Точно това беше момента да се види дали наистина подпомагат малките играчи или са на страната на големите. Е, оказа се, че са добри робинхудовци само на приказки. Блокираха възможността на много малки играчи да накажат големите фондове( нещо което се случва много често от големите към малките). От този момент изобщо не ги следя.