Нарастват ценовите разлики между доматите и краставиците

През четвъртата седмица на юни храните на едро поскъпнаха с 0.71%, а на годишна база, спрямо 25 юни 2020 г., цените по стоковите борси и тържищата са нараснали с 4.76 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова инвестирайте в имоти. Ако няма домати и краставици, поне ще ядете тухли.

Аз се задоволявам с 2 доматчета чери и една краставица. Икономично! Е, не всеки ден.

Ние си ги гледаме сами. Хем вкусни, хем здравословни, хем струват толкова, колкото усилия ние решим да вложим в тях...

При нас в Белгия са по 0,60 цента дори и по - малко , в Германия са по 0,30 цента Питам сега кой ВИ е виновен ?

като дойде тука, не може да си отяде на градиснки плодове и зеленчуци, особено домати и крставици... Просто разбира, че досега цял живот е ял пластмаса...

Интересно къде ги намира? Питам щото и аз търся по цяло лято.

Глупости на търкалета. 80% от българските домати са силитра и пластмаса. Ела в Германия да се отядеш на 20 вида домати. Е... Не тези от Лидъл и Кауфланд а от пазара, но и тези в същите български магазини са помия.

Защото тържищата и борсите за плодовете и зеленчуците са превзети от най големите бандити.Вдигат цените и никаква пазарна икономика.Господа новоуправляващи.Направете нещо,поне да ви запомним с жест към народа.Цените трябва да са съизмерими с минималната заплата и пенсия.Дерете ни кожите,проверете кои са в този бранш. Хванахте банките.То винаги когато комунист на власт,гледа да цапне наведнъж.Но и борсите са си златна хапка.

Всички зеленчукови борси в страната са заредени с плодове и зеленчуци предимно от Гърция или от района на Сандански и Петрич. Качеството е много ниско и потребителите консумират скъпи и некачествени плодове и зеленчуци. Не забравяйте, че сезона на доматите и краставиците тепърва започва. Купувайте по възможност от хора, които сами са отгледали това което продават, макар и на улицата, или в краен случай на пазарите, но и там зареждат предимно от зеленчуковите борси.