НАПОО: "Охранител" продължава да е сред най-желаните професии у нас

засилен интерес през 2021 г. има към направление "растениевъдство и животновъдство",

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пет години на 24 часови дежурства през три дена към 500л алкохол изпих и три кила сперма хвърлих щото си водех слугинче да ми готви,тормозех работниците - работете мърши знаете ли колко имате да работите да се пенсионирате кат мен.Полицейските проверки хм,повечето от тях са служили войници при мен...но идилията свръши.Друга фирма дойде .

Ама тия и със статистика ли се занимават? Тези дни покрай т.нар. "абитуриентски балове" не ги ли виждате през прозорците на какво мязат масово чистите българи? Само това е достатъчно, за да си съставим още по-ясна картина от тези НАПОО, които даже са пропуснали най-масовото поприще - проститутки.

Мечтаната професия за българи, турци и арменци е да станат цигани. Няма да работят, няма да плащат сметки и данъци, ще карат скъпи коли и ще живеят в големи къщи а държавата ще ги издържа

А, това не е елементарно. Като гледам как ги дондуркат и хрантутят "братчедите", ходих да питам на майтап познатите в общината как се става циганин. Казаха ми, че тенът не е важен, но не трябва да имам недвижимо и движимо имущество на мое име, да нямам фирми, да не съм имал осигуровки над МРЗ или изобщо и да нямам висше образование, желателно е и средно да нямам. По всички критерии не ставам. Ако някой отговаря, първо става циганин, пък после може и 500 фирми да открият на негово име данъчните измамници.

Големи амбиции имат неграмотниците, които сега завършиха значи! Да станат пазачи!!!! Тотално затъпяване и празни овнешки глави!

пазач е най-лесната втора професия, да си докараш още малко пари, за да има и за Топлофикация

боя се , че не печели, а икономисва ток и вода докато е на "работа"

Мечтаната професия за вългарите е Охранител. Аз за българките - плеймейтка и инфлуенсърка (това откакто на Любчо му взеха лиценза). На пръв поглед това е добре. Колкото повече тъпи талпи и прости летви, толкова повече възможности за такива като мен. То не че се сега няма, но на принципа "Офти мофти...". Но от друга страна това далеч не е чак толкова добре. Защото в офиса и пред лаптопа всичките тия (у)хранители и плеймейтки хич не са ми конкуренция, даже напротив, не се налага да правя многофункционални и сложни приложения, трябва просто да са шарени. Но когато изляза от офиса вече съм на улицата или в бара, или в ресторанта, или в мола. А там каубойщината и kyрвaлъкa на батките и кифлите е повсеместна. В момента, в който излезеш от подредения офис, пълен с образовани и културни хора, имаш чувството, че буквално цопваш в едно блато от меркантилност и отковена простотия. Или както казваше един колега "Направо да те е страх да си отвориш прозореца на колата". И от къде идва всичко това? Как стигнахме до тук? Много просто. За 30 години демокрация (ГЕРБ са само част от картинката) българина се убеди, че "С работа не става" и че "Требе да си тарикат". И тарикатлъка се изчерпва с гонене и сляпо слугуване на "тия с парите". Той - охранител, тя - плеймейтка. Всеки слугува както може (и с каквото може). И крайната цел е да слугуваш на някой по-богат. Най-богатия възможен! По-добре изнасилване от Черепа, отколкото букет за 30 лева от съседа. И така българите от народ с афинитет към обучението, които заделя от залъка си, за да изпрати детето си да учи в университета в София, сега се превърнаха в народ, за които ученето е "бошлаф работа" и пак делят от залъка си, но за да пратят детето си в Студентски град в София. Да се ожени. Да успее. Да не забравяме и че образованието отстрани изглежда като черна дупка - който се изучи добре, изчезва. Също така простия човек също може да каже "Кво кат си много учил? И аз съм работил в Англия!". Разбира се, разликата между компотите и компютрите е трудна за обясняване. Да не забравяме и ролята на "свободните и независими" медии - вие кога за последен път сте видяли някой инженер, архитект или учител в сутрешен блок или във "ВИП Брадър". Но иначе спортисти, бизнесмени, плеймейтки и "актуални звезди" колкото искаш. И така след 30 години систематично пресяване на българския народ, на територията остана само утайката (който се чувства обиден може да ме зачисли и мен към нея, да сме заедно, да не е сам). А простотията започна да се самовъзпройзвежда подобно на гъба по гниещ ствол. И от всичко това единствените печеливши са "ония с парите", които ако не вече, то много скоро ще могат да си купят всичко от всеки само с парите в джоба си. Без съпротива. Без опозиция. Без противодействие. Без алтернатива. Абсолютна власт! А дали това не е целта?!

Кириле пиша ти 3 на есето само за да не е 2. Шарените програмни си ги заври отзад и гледай да не изядеш боя някъде.

Спасе, човекът е написъл есето за такива дебили като тебе. Затова и веднага първосигнално яхна вълната.

Дори и лапетата вече знаят : ОХРАНИТЕЛ значи пълно Шкафче и къща в БарЦелона ....

Това е добре.Борисов започна политическата си кариера като ОХРАНИТЕЛ на Живков,ще я завърши като ОХРАНИТЕЛ на Доган.

след милиционер

А едно време децата искаха да станат като пораснат инженери, летци, космонавти !

Всички казваха, че искат космонавт, но най-много желаеха да са партиен секретар... :) Като бяхме деца, пак не бяхме тъпи. :)

Не е вярно. В края 80 на- желаната професия в НРБ е барман, сервитьор и Тираджия може да си го провериш сам.

Паразитна професия. Не създава принаден продукт , само харчи .

Нормално е ОХРАНИТЕЛ да е сред водещите мечти на хиляди българчета.Владеенето на ММА умения пък отваря широооко врати към мечтаната професия.Ей на - Стъки се стъкми за Президент на България.

Чи тъй де. Ей го и пульо просто боксьорче, а за президент се гласи. България е страната на неограничените възможности.

Намалете чиновниците и назначете достатъчно портиери/охранители в детските градини, училищата и Университетите !!! Училищата се "охраняват" съвсем на ужким - 1 портиер, 1 вход/изход и заключване на всичко друго. Ами ако стане земетресение или пожар какво правим? А кой охранява училищни дворове, игрища околното пространство, в което шетат наркодилъри?

Не е лиработа на милицията да се занимава с наркодилъри? Или ти викаш пенсионера с 600 лева заплата трябва да ги гони??? Всяка училище да си има малка армия, а?

Програмист е най курвенската професия на 21 ви век. Там ги клатят на лягане и на ставане.

Явно имаш в предвид "програмистите" от ИО.

За всяко едно изклатено програмисче говоря дето секретарката на шефчето му шляпа шамарчета и му дърпа ушичките щото клаента е недоволен.

Всички ни клатят, просто както и в секс бранша някои са по-добре платени от други.

Лъжеш. При тях има много голямо търсене на кадри за това и им дават толкова пари?! Ако програмист не му е кеф на настоящата работа за 2 дена ще започне в другата фирма или директно ще работи с западна фирма през Интернет. Кой нормален ще се заяжда с него после има да търси човек на неговото място едно че няма хора друго че трябва и да продължи работа на този които си изгонил. Така че много поздрави далеч си от истината

Който можеше да прави нещо с ръцете си и главата си не живее отдавна по тези земи...

Просто у нас и "охраняването" е нещо различно от опазване на хората и природата.

тез дето работят в охраната са сички добре охранени...

Охранител- най- лесният начин за ДОПЪЛВАНЕ на доходите на пенсионирани, за нищо друго не годни, бивши полицаи и военни! В нормалните държави " Охранител" е престижна професия, изискванията за заемането на която са почти като за полицай! Само у нас може охранител да бъде задрямал чичка, който е и портиер, и информация. А " висока за сектора заплата" е 800 лв......

Охранител/Мутра > Кмет > Премиер с шкафче в евро и злато. Тиквата доказа схемата! Как няма да е най желаната професия?! Сигурен съм професия "пожарникар" също е сред най желаните. Иначе никой неще да става доктор или инженер....там няма чекмеджета с пачки и злато нито милиарди от еврофондове...

охранител е последният вариант на 65 годишен, на който му липсват 5,6 години стаж за пенсия.

НОРМАЛНО ЗА МУТРОСТАН!!!! 'СЕКИ ИСКА ДА Е БАТКА!!!!

Вожда охранител, територията последна охранителна линия, та и индианците охранители.

Ми нали преди няколко месеца решиха бивши затворници, както и хора без образование да могат да ОСНОВАВАТ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ?

ГОЛЯМ ПЕНЧО Пенчо е ерген, но не е учен. Не знай да чете, никой го не ще за чиновник млад. Няма занаят, стана той пъдар, после говедар... Ходи гладен, гол, тегли като вол, нищичко не знай, плаче и се кай, що така се вел, що така не чел! 1888

Точно така. Пазвантин за 600-700 лв. е професия-мечта за всеки човек. Вие редовно пиете ли си предписаното?

масово са по 450-500 лв

МАЛЪК ПЕНЧО Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. Пенчо, работи! Пенчо пак не ще. Пенча го мързи, гледа да лежи, ходи, та се май, търси да играй. Време се мина, Пенчо порасна, иска да яде, няма откъде. 1888

Питайте милиционера Симеонов на каква мимимална си осигурявя персонала. А на пенсия те ще питат кон камъни яде ли.

Най-искам да съм влечуго - да лежа и да вървя ...

При толмкова мнного 40-50 годишни пенсионери от МО и МВР!Друго си е хубава пенсийка+заплатка и да бараш мъдурите по цял ден,а нощем да спинкаш на "работа"!

Всяко момче мечтае да е мутричка. Да има пистолет и да кара джипка. Всяко момиче иска да е кифличка на някой по-богат дебил, шеф на такива мутрички

Зле е България! Трябват повече хора с професия "строител на затвори" и по-малко "охранител"!!! Един охранител НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО! И всъщност целият "сектор сигурност" не произвежда нищо......

Казахте оксиморон. Ако се построят повече затвори, ще трябват повече охранители ;)

Ако има достатъчно затвори, ще трябват около 1/10 от сегашните охраители, които ще работят в затворите, вместо на местаата, където работят сега.

Как добре си научихме децата. На хляба - мекото , на работата - лекото.

Все пак за да си пазач, не се изисква дори да можеш да четеш, всеки циганин е подходящ. Ама нейсе, къде си видял циганин да работи.

НАПОО: "Охранител" продължава да е сред най-желаните професии у нас Холивуд успя да ни промие мозъците. Много мераклии за Рамбовци бре. Хората по света учат медицина, инженерни специалности, архитектура, изкуства, а па ние да вървим да мрем. Загубена работа. А па и тея охранители с едни заплати леле-мале...

Разликата е,че за изброените професии трябва много учене.

Защото за охранител трябва да си прост, глупав и нахален. Половината абитуриенти и всички фенове на ГЕРБ са подходящи.