Над 80% от хората не пазаруват по време на Черния петък: какви са причините

Над 40% от тях са на мнение, че търговците изкуствено завишават цените предварително, сочат резултатите от анкета на Dir.bg

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай, стига с тая американска простотия!!!!!!!!!!!!!!Аз като имам пари ще си купя тогава когато имам нужда ,а не да ме принуждават да си харча парите за глупости!!!!!!!!

Да бе все някой ви лъже вас.

Нямат пари.

Е па не са прости ората. Не са.

В България няма черен петък! Всичко е на старите си цени с обявени уж 30 до 70% намаления,следиш го цяла година - 500 лв., на черния петък написали " 50% намаление,от 750 на 500 лв." И цената си е същата! Докато в чужбина има черен петък и хората масово от там купуват!

В читавите онлайн магазини намаленията са реални.

Списък на "читавите" он-лайн тараби?

Кажи направо какво ти трябва да ти го намери човека.

Ти ми дай списък, да ти изкарам конкретни "оферти" да видиш колко са читави. За мен не се кахъри, аз мога да чета и да си харча сам парите.

....че Черния петък е измама. Пробутват псевдонамаления, боклуци, залежали стоки.....

целта на така наречения "черен петък" е търговците да се освободят от залежала стока и да повишат оборота си. с привличането на клиенти в този зен има и вероятност да се продаде и нещо което не е включено в тези намаления. но търговците в България просто гледат да надхитрят клиентите си, а не реално да направят търговия. затова е отлива на хората за закупуване на стоки, защото те нямат усещането за същинско намаление, а се чувстват подведени. аз лично вече изпитах нещо подобно преди 4 години и въобще не си правя труда да проверявам какво се предлага и на каква цена.

А защо трябва да купуваме точно пък на черния петък? И без това промоциите фалшиви

Отдавна не купувам неща, от които нямам нужда, дори да ми ги продават по-евтино. Например,след като имам работещ телевизор и при положение, че не ми остава кой знае колко време да гледам телевизия не виждам смисъл да си купувам нов,само заради това, че са пуснали някакви на промоция. Няма смисъл !

Това, което си струва парите, няма да го намериш на промоция.

В Англия 43 инча последен модел JVC телевизор по същото време е 100 GBP.