Над 80% от хората не пазаруват по време на Черния петък: какви са причините

Над 40% от тях са на мнение, че търговците изкуствено завишават цените предварително, сочат резултатите от анкета на Dir.bg

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Англия 43 инча последен модел JVC телевизор по същото време е 100 GBP.

Това, което си струва парите, няма да го намериш на промоция.

Отдавна не купувам неща, от които нямам нужда, дори да ми ги продават по-евтино. Например,след като имам работещ телевизор и при положение, че не ми остава кой знае колко време да гледам телевизия не виждам смисъл да си купувам нов,само заради това, че са пуснали някакви на промоция. Няма смисъл !

А защо трябва да купуваме точно пък на черния петък? И без това промоциите фалшиви

целта на така наречения "черен петък" е търговците да се освободят от залежала стока и да повишат оборота си. с привличането на клиенти в този зен има и вероятност да се продаде и нещо което не е включено в тези намаления. но търговците в България просто гледат да надхитрят клиентите си, а не реално да направят търговия. затова е отлива на хората за закупуване на стоки, защото те нямат усещането за същинско намаление, а се чувстват подведени. аз лично вече изпитах нещо подобно преди 4 години и въобще не си правя труда да проверявам какво се предлага и на каква цена.

....че Черния петък е измама. Пробутват псевдонамаления, боклуци, залежали стоки.....

В читавите онлайн магазини намаленията са реални.

В България няма черен петък! Всичко е на старите си цени с обявени уж 30 до 70% намаления,следиш го цяла година - 500 лв., на черния петък написали " 50% намаление,от 750 на 500 лв." И цената си е същата! Докато в чужбина има черен петък и хората масово от там купуват!

Е па не са прости ората. Не са.

Списък на "читавите" он-лайн тараби?

Нямат пари.

Да бе все някой ви лъже вас.

Кажи направо какво ти трябва да ти го намери човека.

Ай, стига с тая американска простотия!!!!!!!!!!!!!!Аз като имам пари ще си купя тогава когато имам нужда ,а не да ме принуждават да си харча парите за глупости!!!!!!!!

Ти ми дай списък, да ти изкарам конкретни "оферти" да видиш колко са читави. За мен не се кахъри, аз мога да чета и да си харча сам парите.