17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм без работа в момента.И ми е интересно как толкова много хора са назначени на работа при извънредно положение,след като 1.Необходимо е свидетелство за съдимост-при извънредно положение,съдилищата приемат само онлайн заявка за подобен документ 2.За подаване на онлайн свидетелство,се изисква електронен подпис,който е на цена от около 70лв. за една година. 3.Днес в ЦКБ където издават ел.подпис,ме върнаха с думите-"Сменен ни е софтуеъра и поради извънредното положение,са спряни командировъчните и колегите ни от др.град,не могат да дойдат и да оправят системата.Така че, не можем да Ви издадем ел.подпис." Е,както влезе изв. положение,излиза,че трябва да лягаме и да мрем

Не са започнали работа, а са назначени. След един месец - на борсата...

Както разбирам тези които ще получат помощи от държавата сега после трябва да ги връщат. Значи държавата не дава никакви помощи. Според мен редно е да съдим държавата и Европа че ни въвлякоха в тази ситуация.

Явно нищо не си разбрал , ама колкото толкова , сега няма да се искат невъзможни неща от теб ! пп - пробвай поне пак да прочетеш статията ;-)

Странно. А около мен чувам само за освободини хора.

Не гледаш правилните ТВ канали - там всичко отново е розово...