Над 108 000 души са останали без работа от началото на годината

За същия период започналите работа чрез бюрата по труда са 83 400 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в допълнение искам да изразя възмущението си от Великденското изявление на Мариян Колев-собственик на Хиполенд,в него той каза ,че колкото и да му е трудно не само,ме не е уволнил хора ,а даже” горкият работодател “ и бонуси бил раздал.Първо доста служители бяха съкратени без обяснение и “огромните “му бонуси са ваучери за храна на стойност 60 лв.Смятам ,че да се лъже безочливо по време на най-светлите християнски празници е светотатство.Обръщам се към всички кандидати за работа в Хиполенд ,за нищо на света не си губете времето и нервите там.

Здравейте! Как сте? В момента моята болница се нуждае от трима (3) бъбречни донори за спешна трансплантация незабавно, всеки бъбречен донор ще бъде обезщетен с обща сума от $ 550 000,00 USD. Ние носим отговорност за вашите пътни документи и всички разходи, които могат да възникнат, след като бъдете потвърдени. Здраво и работоспособно тяло трябва да се свърже с този имейл: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com) Само сериозни дарители, 100% гарантирани.

Пожелавам на всички, които предлагат "работа в млад екип" и отрязват кандидати на 40+ години само заради възрастта, да им се връща стократно! Има карма, да знаете!

по-добре без Работа, отколкото Ваксиниран със срок на годност няколко години, докато Рака от ваксината те порази!

Предполага се, че поне не са яли агнешко и са спасили живота на няколко стада невинни агънца. А какво друго са яли, само един Бог знае........

Повечето работодатели не търсят най-добрия специалист за тях, а на кой най-малко да платят. Не се интересуват кой какви пари ще им докара, а кой ще се съгласи на по-малко да работи. Ами доста фалираха, но тепърва фалитите се задават тъй като нямат човешко отношение към работника, който работи за тях докато те са по баровете и заведенията през работно време. Свърши тя няма будали да работят за по-малко от 1000 лв.

Държавата е в банкрут, по- зле е от Аржентина...

Нищо. Пенсионерите ще си платят. Те докараха държавата до тук. Затвориха държавата заради тях, сега ще дойде и сметката за тях.

и те какво са виновни, че някой реши да затвори държавата и се оправда, че уж било за пенсионерите? Питал ли си ги дали са го искали, че да ги обвиняваш?! Обвинявай този, който го направи....

Това с бюрата по труда е пунта мара...Набутват по фирмите разни маргинали по програмите ,от тях 90 % не стават за нищо,вземат си болнични незабавно и се скатават до края на програмата.

Ебе ми се мъжко, стегнато дупе. Клатя ги много.

Това натвориха новите партии в парламента.

Кога успяха за две седмици да оставят толкова хора без работа, бе умньо?

Който си търси работа, най напред да се научи да чете и пише.

Мога ги и двете, включително и на английски. Работодателите обаче не ме викат, защото търсят млади.

Търся някой да рине лайната на кравите, директорчета.

1500 чисто даваш ли?

Лидерът на „има такъв народ,“ който е болен, според негови думи от „НЯМА ТАКЪВ ВИРУС“ ще им намери работа.

Без работа са останали тези с измислените професии дето хич няма нужда от тях.

Интернет трол да си е най-нужната и добре платена професия. От такива обществото и икономиката има постоянно нужда и никога няма достатъчно кадри.

Важното е, че чекмеджетата на банкянската крадлива мутра са претъпкани със слато и евра, както и на цялата гробарска шайка, гласувайте пак за тях!

Е колко пък са претъпкани? Две пачки и 3 малки кюлчета.

Това е лъжа, измислена лично от Путин! Аз вярвам на другарката Савчева, която заяви че сме надминали американците по доходи!

Видими резултати, работа работа работа, нанайси , нанайси , нанайси

Непрекъснато търси хора. Като гледам обявите непрекъснато търсят електротехници шлосери заварчици. Е вярно шефове никой не търси.

Един шлосерски хуй искаш ли в остата ? Мислиш ли, че тези над 100 хиляди са били шефове ? Заради 1% процент олигофрени като теб целият свят се побърка.

А тролчета в интернет търсят ли се? Предполагам че можеш да кажеш?

Предлага тези 108 600 да идат да си вземат парите и животите обратно от ваксърите, които най-нагло и безсрамно им ги отнеха.