МРРБ не е спирало строителство, изпълняват се над 2200 строежа за повече от 7.5 млрд. лв.

Министър Комитова призова строителните фирми да кажат дали има спряно строителство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никво строителство не е спряно бре.Спрени са парите за строителите.

"Нито един строеж не е спиран." И тази министърка не е добре с главата. Досега ни говореше, как е спряла всички "незаконни" строежи, сега пък - обратното ! Аре да си ходят вече, че станаха по-смешни и от Тошко Африкански и неговият ментор !

Оная с миризливите "пици". Така викаше Ицо за една журналистичка. Това важи и за тая кранта!

Тая я тресе яко склерозата! До вчера се хвалеше че стотици строежи са спрени,защото няма пари, или били незаконни, или били без строително разрешение... Преди месец откри ,че автомагистрала Хемус се строи до Левски. Сега се хвали,че нищо не е било спряно. Не знам какъв архитект е, но е видно,че за нищо не става.За това я оставиха в служебното правителство,да се самосаботира,като Рашков. А иначе били заложени бомби.Некадърността ви е бомба!

Добре,че блокират коментарите,че иначе що народ я храни..

Оставка. Най-некадърният министър някога управлявал това министерство.

министърът посочи, е язовир "Студена", чийто проект е започнал преди 9 години. Това обяснява защо язовирът е бил без вода, заключи Комитова./ брей това перничани са чудни птици , държат без вода повече от камилите , цели 9 години , да не говорим за винкели и гоУфове . Тая надмина лилето по наглост

а язовирите се източват за да се увеличи цената на водата , следват ;бизнес плана ; на софийска вода

Нищо не е спирано. Вие просто спряхте да им плащате ама те да си строят, не во пречат.

От "Хемус" взеха парите за пенсии, а после? Господ, да ни е на помощ.

Комитова, спусни се към Перник, през Владая и после пак кажи дали няма спиране. От два месеца се тъпчат опашки, заради неадекватността ти! Обектът е СПРЯН!

министерството нямало излишни 3000 литра боя , пазели ги за военния резерв

Да не спирало,но за нищо не плаща и това е спряло строежи. Покажете ми един участък на който се работи поне на 60%? Няма таков. Е...... Лъжа след лъжа. А сняг ...трябва вече на държавни служители да им купят лопати и да почват да тренират,че фирми за поддръжка Ани мислят да излизат без пари!

Абсолютно неадекватна, кара фирмите да се обаждат в дарик радио да казват дали работят, а онзи ден издирваше по телевизията неизвестен строител на хемус

Комитова, сложи си сутиен! Бабешките ти пицки са сигнали до пъпа!

Комунистите лъжат повече от циганите.

Те хората стачкуваха за заплатите си! Къде ги тия 7млрд!?

Ама строителите не знаят, а?

Тази Комиткова пак лъже! Ако тя не лъже ни лъжат очите, с които виждаме спрените на всякъде строежи и ремонти! Да питаме тези, които всеки ден минават през Драгичево и си късат нервите в уж неспрелия ремонт на пътя... Преди две седмици пътъвах през Ришкия проход и там на няколко места има ремонти и всичко е спряло (техника, ограждения, инертни материали са там, но не се работи). Така е и на много други места, то по - лесно е да се каже къде се работи. Другарката Комиткова или не помни какво е казвала или ни мисли за тъпанари, които не помнят и две минути. Аз обаче си спомням как каза че имало пари и уволни назначения лично от нея шеф на АПИ, който преди изборите си позволи да напише писмо на фирмите, че пари няма. После каза, че пари няма; в един момент каза, че са раздадени купища пари авансово, без да е свършена работата, после каза (ама много тихо и невинно), че на фирмите се дължат над 1.3милиарда за свършена и неплатена работа... Не знам на кое да вярвам, само знам да не вярвам на другарката Комиткова... Единствено се чудя кой повече лъже и дърдори недоказани неща - другарката Комиткова или другаря милиционер Рашков?!

... а тогава строителните фирми протестират, щото нещо не са разбрали, че могат да работят и не са видели парите по сметките си...

... пък тези пари са преведени, така ли?

Е, Бойко мина по "Хемус" при Белокопитово и видяхме, че строителство няма. Какво се прави тая на ударена?

Тази не помни сутринта какво е яла и седнала да лъже като мангуста на пазар. Нали до вчера се хвалеше как е взела от бюджета за строителство само от магистрала Хемус над милиард и половина. Забрави ли? А забрави ли как оряза бюджета за строителство на София? А за другите пътища дето им спря парите забрави ли? Всъщност да, престарялата калинка не е спряла нито един строеж. Тя просто им взе парите.

АААА, сега вниквам в нещата... тя другарката Комиткова не е спирала строителството, само им е спряла парите, а тез гадни фирми вместо да работят без пари само за името на Комиткова и РР взеха, че спряха работо. Гадове искат да съботират президента и правителството и плачат за неплатени дребни стотиники (само 1.3 милиарда лева неразплатени изпълнени работи). Те и работниците седнали да плачат за заплати вместо да възсхваляват управляващите, че им дават възможнст да работят безкористно "ползу роду"...

Копитова защо спря парите за участъка Димово -Ружинци? Докога ще прецаквате най бедния райн- Северозападния? И нека на вашата съвест да тежат загиналите заради недовършените пътища и магистрали!

Нали си имала на разположение само 300 и нещо милиона, червенушке? Как станаха над 7 милиарда?

... Куцомитова!

Стига лъгахте!! Идете и вижте, че всичко е спряно, няма работници, няма и машини, никъде!! Всичко е спряно, а парите откраднати!

Щом не обикаля с джипа хич не и вярвам!

Ще продължавате започнатото от ББ - строителя, не можете всичко да изчегьртате. Калпава жена.