Moody's: Доларът ще остане световна валута №1 още дълго време

Силната икономика на САЩ и предсказуемата монетарна политика на страната са гаранции за това

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да е така,мене ме радва и устройва това,гледам си интересите,в БГ инвестирах доста $ мил горе доло и какво прецакаха ме,в САЩ сам ги изкарал не БГ Маринатата на БГ терминал 2

хмммм.... странно защото ли останалите страни по света не мислят така! Само краварския Moodys го твърди. А останалите страни начело с Русия и Китай, минават към разплащане в национални валути!

Минават? Минали са? Ще минат? Мислят да минат? Кога?

Който е капитулирал пред ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТОВНА СИЛА-АМЕРИКА се е оправил. Пример - Япония, Южна Корея , Германия... всички по Вътрешен Брутен Продукт и стандарт на живот са космически далеч преди ватното блато. ватенките уж спечелиха втората световна война а така и си останаха на нивото на 1941 година, бедни, гладни, боси и голи, без икономика и инфраструктура. Сега се молят на Германия, Япония , Америка за заеми , а мурзилките ще си счупят краката да бягат на запад за да се спасят от руския концлагер...

Така си е.

Да оправи пък бил оправил другите! Баси наглите лъжливи твърдения! Кво се е оправил ве! С 23 трилиона външен дълг, 90 милиони безработни, и 50 милиона на помощи! Детройту е типичен пример за НЕоправения Краварник! По всички големи краварски градове е пълно с бездомници и е пълна кочина е тоя кенеф Краварника.

Мурзилките са толкова зле че се налага да повишат ДДС-то от 18 на 20%. Свалят пенсиите. Вдигат пенсионаата възраст, ще въвеждат купони за основните продукти... Орязват разходите за космос и въоръжаване с една четвърт до една трета. Тъпи ватни български тролчета, съмнявам се дали разбирате какво означава това-скоро вашият работодател будет КАПУТ, няма да има кой да ви плаща вашите жълти копейки.

Там където комунистическите идеи са нахлули, след това и трева не расте ...

Мурзилките се приготвиха за затягане на колана на шията си. Следващия президент на Русия ще е китаец и ще се казва Ко Ши Ям Диктатора вече свършва парите. Повечето средства от руските приходи отиват за : оръжия, фабрикуване на фалшиви новини в чужди държави, финансиране на путинофилски партии по света ; още пари за тролове и секакви идиоти, за да лаят в полза на диктатора и т.н... А всичко това го плаща руският народ.

Горките ватенкии, жал да му стане на човек... -Това да живееш в държава изостанала с векове назад, -да си завършен битов алкохолик с препарати за почистване, -да си зомби и да си имаш своя паралелна вселена, в която всички са ти врагове, -да чакаш всеки ден война/апокалипсис, -да носиш портрети или икони на вождове.... -да нямаш нищо руско вкъщи или в джоба, -да се отречеш от род и родина..... тежко е.

Само факта че СТОТИЦИ МИЛИОНИ ватененки бягат на запад , а никой обратно обяснява факта за помийната яма русия.

Тъпи червени тролове, защо никой американец не си купува рубли, а ватенките ако могат да заделят в мизерията си някоя мижава рубла , веднага я обръщат в долари.Бил съм Масква няколко пъти - там като се заговори за пари , винаги се говори за долари или Евро. Никой не ебава рублата, та чак сифилистичната мумия в мавзолея се върти като пумпал от мъка...

Кула от карти се строи с дни. И пада за секунди.

Бях в Турция оня ден. Имах долари,исках да ги обменя, ама никъде не ги щат. Накрая си обмених еврата, а доларите останаха.

Поумнели са :) Ако искате да се включите просто спрете да ползвате $

Къде да се включим, в контакта ли?

щом те влече давай в контакта

Ха-ха, българските ватни подлоги до вчера лъжеха че юана и рублата ще станат силни, ще има петро-юани и петро-рубли... Всичко е лъжа. ЦАР ДОЛАР Е ХЕГЕМОН В СВЕТА. И ватенките са на опашката на световното развитие. Тъпи , лъжливи ватенки, защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли-(девалвация от 100 пъти !!!) ? Само факти червени гологъзи фашисти. Ватника за 1 долар и майка си ще изнасили и продаде…

Те Moody"s са тъпанари и нищо не разбират!!! Рубрата, Турската лира, иранският Реал са световно валути!!!! Лично Джуджето предпочита венесуелската валута и в такава си държи парите!!!! Слава на СССР, простете Русия!!!!!!

Тъпи кремълски мекерете, вашите нищо не струващи рубли и юани са в тези 5% заедно със всички останали световни валути.Русия? Това е Нигерия със сняг.Скоро путьо ще призове ватенките да се връщат по дърветата.

Абе Вагнер, що си се накичил с това отговорно име като пишеш злобни глупости? Струва ми се, че по би ти отивало да се казваш Вагинов.

А на теб по би ти отивало да се казваш Вечно Питащ.

циганин и форд умират отведнъж без предупреждение!

естествено, че ще остане. Това е валутата на най-развитата държава в света и най стабилната..

Баба Ванга е казала дръжте си парите в рубли ! Бугаха ха ха ха

Като анаболиците - стероиди дорде се поболеят или ... Така и с долара помпане,помпане с монетарна политика.

В момента в който спре петродоларовата помпа, зеления тапет ще колабира

Защо обиждаш овцете?

И това ще стане, когато отпадне декретът на Барак Обама от месец април 2012 година?! Така или иначе "нелегално" СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ-двгател на Perpetuum mobile и БРАУНОВИЯТ ГАЗ на Илия Георгиев Вълков и Брауновият му генератор ще са тези, който ще фалират "петродолара".

Потеже си чел приказки, ще те светна, това с брауновият газ не работи!!! Хората във Франция със закон са забранили опитите за изработка та перпето мобиле!!! пък ако си малко по-интелигентен, запознай се с кръговия процес на Карно, и ще разбереш за какво иде реч!!!

Глупак, аз ползвам в колата си от 10 години браунов генератор, но той е само за добавка, а долара все още не е фалирал, тъпанар.

В момента е колабирал мозъкът ти, който явно не функционира.

А те някой държави ще търгуват в натура, само за да се отърват от долара!!! Двама закъсали диктатори, примерно ще търгуват газ за домати, или дувешки за пилаф!!! Нашите икономически чирвени корифеи, от колко време прокламират натуралната размята, а??? Тези гадни соросоиди нищо не рачбират, според тролската маса!!!

Ватенките преди 10 години бяха изнесли няколко от скапаните си самолети за Малайзия , за палмово масло, което и до сега ручат. А в момента от 16 самолета само 4 стават за летене...

Стабилност на икономиката в кочината????? НА ВСЕКИ 12 ГОДИНИ ИМА КРИЗА.

Що лъжете и заблуждавате хората бе !? Не виждате ли, какво става в световен мащаб и че рублата и юана стават вече световни волути.

Светвни тапети или световна тоалетна хартия да, но валути не са !!!!

Във вашето село може и да си мачо.

... но за умствена дейност не си подходящ.

Ха-ха, българските ватни подлоги до вчера лъжеха че юана и рублата ще станат силни, ще има петро-юани и петро-рубли... Всичко е лъжа. ЦАР ДОЛАР Е ХЕГЕМОН В СВЕТА. И ватенките са на опашката на световното развитие. Тъпи , лъжливи ватенки, защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли-(девалвация от 100 пъти !!!) ? Само факти червени гологъзи фашисти. Ватника за 1 долар и майка си ще изнасили и продаде…

Биткойни