Moody's: Доларът ще остане световна валута №1 още дълго време

Силната икономика на САЩ и предсказуемата монетарна политика на страната са гаранции за това

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биткойни

Що лъжете и заблуждавате хората бе !? Не виждате ли, какво става в световен мащаб и че рублата и юана стават вече световни волути.

Стабилност на икономиката в кочината????? НА ВСЕКИ 12 ГОДИНИ ИМА КРИЗА.

А те някой държави ще търгуват в натура, само за да се отърват от долара!!! Двама закъсали диктатори, примерно ще търгуват газ за домати, или дувешки за пилаф!!! Нашите икономически чирвени корифеи, от колко време прокламират натуралната размята, а??? Тези гадни соросоиди нищо не рачбират, според тролската маса!!!

Светвни тапети или световна тоалетна хартия да, но валути не са !!!!

По кой курс??? Всичките им договори са в долари, а търговията в собственни валути се отлага , за след стабилизиране на курса!!! Ще стане, някъде 2597, ако мамшистан съществува!!!

В момента в който спре петродоларовата помпа, зеления тапет ще колабира

Като анаболиците - стероиди дорде се поболеят или ... Така и с долара помпане,помпане с монетарна политика.

Баба Ванга е казала дръжте си парите в рубли ! Бугаха ха ха ха

Защо обиждаш овцете?

Във вашето село може и да си мачо.

... но за умствена дейност не си подходящ.

И това ще стане, когато отпадне декретът на Барак Обама от месец април 2012 година?! Така или иначе "нелегално" СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ-двгател на Perpetuum mobile и БРАУНОВИЯТ ГАЗ на Илия Георгиев Вълков и Брауновият му генератор ще са тези, който ще фалират "петродолара".

естествено, че ще остане. Това е валутата на най-развитата държава в света и най стабилната..

циганин и форд умират отведнъж без предупреждение!

Тъпи кремълски мекерете, вашите нищо не струващи рубли и юани са в тези 5% заедно със всички останали световни валути.Русия? Това е Нигерия със сняг.Скоро путьо ще призове ватенките да се връщат по дърветата.

Потеже си чел приказки, ще те светна, това с брауновият газ не работи!!! Хората във Франция със закон са забранили опитите за изработка та перпето мобиле!!! пък ако си малко по-интелигентен, запознай се с кръговия процес на Карно, и ще разбереш за какво иде реч!!!

Глупак, аз ползвам в колата си от 10 години браунов генератор, но той е само за добавка, а долара все още не е фалирал, тъпанар.

Те Moody"s са тъпанари и нищо не разбират!!! Рубрата, Турската лира, иранският Реал са световно валути!!!! Лично Джуджето предпочита венесуелската валута и в такава си държи парите!!!! Слава на СССР, простете Русия!!!!!!

Ватенките преди 10 години бяха изнесли няколко от скапаните си самолети за Малайзия , за палмово масло, което и до сега ручат. А в момента от 16 самолета само 4 стават за летене...

Ха-ха, българските ватни подлоги до вчера лъжеха че юана и рублата ще станат силни, ще има петро-юани и петро-рубли... Всичко е лъжа. ЦАР ДОЛАР Е ХЕГЕМОН В СВЕТА. И ватенките са на опашката на световното развитие. Тъпи , лъжливи ватенки, защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли-(девалвация от 100 пъти !!!) ? Само факти червени гологъзи фашисти. Ватника за 1 долар и майка си ще изнасили и продаде…

Ха-ха, българските ватни подлоги до вчера лъжеха че юана и рублата ще станат силни, ще има петро-юани и петро-рубли... Всичко е лъжа. ЦАР ДОЛАР Е ХЕГЕМОН В СВЕТА. И ватенките са на опашката на световното развитие. Тъпи , лъжливи ватенки, защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли-(девалвация от 100 пъти !!!) ? Само факти червени гологъзи фашисти. Ватника за 1 долар и майка си ще изнасили и продаде…

Бях в Турция оня ден. Имах долари,исках да ги обменя, ама никъде не ги щат. Накрая си обмених еврата, а доларите останаха.

Кула от карти се строи с дни. И пада за секунди.

Абе Вагнер, що си се накичил с това отговорно име като пишеш злобни глупости? Струва ми се, че по би ти отивало да се казваш Вагинов.

Поумнели са :) Ако искате да се включите просто спрете да ползвате $

В момента е колабирал мозъкът ти, който явно не функционира.

Къде да се включим, в контакта ли?

А на теб по би ти отивало да се казваш Вечно Питащ.

щом те влече давай в контакта

Тъпи червени тролове, защо никой американец не си купува рубли, а ватенките ако могат да заделят в мизерията си някоя мижава рубла , веднага я обръщат в долари.Бил съм Масква няколко пъти - там като се заговори за пари , винаги се говори за долари или Евро. Никой не ебава рублата, та чак сифилистичната мумия в мавзолея се върти като пумпал от мъка...

Само факта че СТОТИЦИ МИЛИОНИ ватененки бягат на запад , а никой обратно обяснява факта за помийната яма русия.

Горките ватенкии, жал да му стане на човек... -Това да живееш в държава изостанала с векове назад, -да си завършен битов алкохолик с препарати за почистване, -да си зомби и да си имаш своя паралелна вселена, в която всички са ти врагове, -да чакаш всеки ден война/апокалипсис, -да носиш портрети или икони на вождове.... -да нямаш нищо руско вкъщи или в джоба, -да се отречеш от род и родина..... тежко е.

Мурзилките се приготвиха за затягане на колана на шията си. Следващия президент на Русия ще е китаец и ще се казва Ко Ши Ям Диктатора вече свършва парите. Повечето средства от руските приходи отиват за : оръжия, фабрикуване на фалшиви новини в чужди държави, финансиране на путинофилски партии по света ; още пари за тролове и секакви идиоти, за да лаят в полза на диктатора и т.н... А всичко това го плаща руският народ.

Там където комунистическите идеи са нахлули, след това и трева не расте ...

Мурзилките са толкова зле че се налага да повишат ДДС-то от 18 на 20%. Свалят пенсиите. Вдигат пенсионаата възраст, ще въвеждат купони за основните продукти... Орязват разходите за космос и въоръжаване с една четвърт до една трета. Тъпи ватни български тролчета, съмнявам се дали разбирате какво означава това-скоро вашият работодател будет КАПУТ, няма да има кой да ви плаща вашите жълти копейки.

Който е капитулирал пред ЕДИНСТВЕНАТА СВЕТОВНА СИЛА-АМЕРИКА се е оправил. Пример - Япония, Южна Корея , Германия... всички по Вътрешен Брутен Продукт и стандарт на живот са космически далеч преди ватното блато. ватенките уж спечелиха втората световна война а така и си останаха на нивото на 1941 година, бедни, гладни, боси и голи, без икономика и инфраструктура. Сега се молят на Германия, Япония , Америка за заеми , а мурзилките ще си счупят краката да бягат на запад за да се спасят от руския концлагер...

Така си е.

хмммм.... странно защото ли останалите страни по света не мислят така! Само краварския Moodys го твърди. А останалите страни начело с Русия и Китай, минават към разплащане в национални валути!

Да оправи пък бил оправил другите! Баси наглите лъжливи твърдения! Кво се е оправил ве! С 23 трилиона външен дълг, 90 милиони безработни, и 50 милиона на помощи! Детройту е типичен пример за НЕоправения Краварник! По всички големи краварски градове е пълно с бездомници и е пълна кочина е тоя кенеф Краварника.

Минават? Минали са? Ще минат? Мислят да минат? Кога?

Дано да е така,мене ме радва и устройва това,гледам си интересите,в БГ инвестирах доста $ мил горе доло и какво прецакаха ме,в САЩ сам ги изкарал не БГ Маринатата на БГ терминал 2