Молдова завърши работата за прием на газ през "Турски поток"

В реверсивната връзка са включени още Турция, България, Румъния и Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

газ няма и няма откъде да дойде -втечнен втвърден-това са вятър работа . освен русия и от азерите -няма от къде.втечнения е толкова скъп и толкова малко че танкерите трябва да са в непрекъсната линия от маями до александрополис.

Е като толкова сте отворени , защо тогава краварите толкова реват срещу всякакви рам потоци . Нали имат по евтин газ . Да го доставят на Европа и хем те ще печелят хем европейците , само руснаците ще загубят . Тогава гордите руснаци ще преусмислят много неща .

Защото краварите нямат газ. Искат да смачкат ЕС. Много близко до акъла. Ама еди го обяснявай на горд идиот трол.

. В реверсивната връзка ще бъдат включени и Турция, България, Румъния и Украйна. Каква Украѝна бе пичове. нали целта е да я заобиколят? Или в бъдеще като каталясат украинците от хамериканските ласки, руснаците яе се смилят и яе ги съжалят и вместо директно да им подадат газ, ще ги захранват през Турция!? Е, те така е, коѝто слуша чичо Сам,си го нахарзулва сам!!!!

Няма начин да я заобиколят Украйна засега, тръбата е така разположена между Молдова и Украйна, че свят да ти се завие... По-точно, тръбата си върви добре и общо взето направо, обаче границата между двете държави е като зъбите на гребен - през 2-3 километра тръбата пресича държавната граница :)

Това само някой руски пияндурник може да го измисли ! От Сибир през цяла Русия , Черно море , Турция , България , Румъния и до Молдова . И накрая като почне да тече с 30% по-евтин газ от танкерите от САЩ , Катар , Азербайджан , Либия , Мароко и т.н. и Путя ще остане с пръст в г*з !

ЕС от 2016 година има изисквания да се ползват такива тръби до 50% от един доставчик , а другите да са за конкуренти . Джуджето проправи пътя на втечнения газ в нашия регион !

А? От къде ще мине безплатния втечнен газ подарък от сащ?

в западна Европа:15€,бутилка пропан бутан и 55€на месец природен газ,само за къпане и един котлон