Министрите на ЕС казаха "да" на националния план за възстановяване на България

След като решенията бъдат официално приети, страната ни и Швеция ще могат да използват средствата по Механизма за насърчаване на икономическото възстановяване от COVID пандемията

Обратно в новината

Коментари - Министрите на ЕС казаха "да" на националния план за възстановяване на България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българинът е винаги недоволен , няма угодия

Другите вече ги взеха и похарчиха,ние още чакаме,че и условия има да ги получим .

И нека краденето започне сега.

До кога ще я въстановяваме, тази държава!!?

Това е най-важната новина за българите от вчерашния ден , а редакторите на дир-а са я смотали като нещо незначително. Футболният мач се оказва по-важното събитие.

Да ви го начукам дайте пари за бедните НАИ бедната държава във европа със НАИ тъпите управници оставка американски мекерета!!!!!

Значи 60% ще отидат на и за вятъра. 30% за обучение как да се присвоят останалите 10% в лични дела и сметки. Дано да има клауза, че няма да се налага да ги връщаме дори и да не са използвани правомерно.

А останалите 16 процента ??? Не, че нещо.Само питам

Ако ще е за затваряне на ТЕЦовете на въглища, то ще е добре за въздуха ни

Който има други проритети, да си развърже кесията или събере пари и да ги реализира. От българина пари за нищо не излизат освен да се набумти , насмуче и освини с кючекчини. В Европа развиват стратегии , помагат дават пари ,от нас ни пари, ни приоритети , само мрънкане , че ни дават пари и че някои друг вместо нас , ще ги открадне , дотам сме деградирали.

Нещо спряхме да говорим за корупцията, дето убива всякаква инициатива и прогонва добрите инвеститори, що? Какво става с реформирането на администрацията, съкращаването на чиновниците, електронното правителство?

В същност сигурно сме на първо място по правене на "първи копки".

6,3 милиарда евро за крадене,тези пари изобщо няма да стигнат до народа,а ще потънат,както всички останали влезли от ЕС досега... И тези пари няма да ни ги дадат току така,кой знае,какви бруталии са приели сегашните управляващи,които ще разбираме тепърва и засега ще ги скрият от нас...

За народа би трябвало друг да мисли не ЕС, там мислят политики и ги финансират.

Няма да ни спаси. Урсула е едно глупВобабе малко напудрено и ще види сметката Ина България и на ес.

про100кро сега има да развява това знаме до побъркване, но да видим дали е продал националните ни интереси с Македония - най-вероятно, да.

Това са парите компенсация за управляващите е са наложили абурдна карантина и са забили отровни ваксини на 20-30 % от населението! Това не са пари за възстановяване на икономиката, а за цифровизиране на проследяването на народа и за тлъсти бонуси за хората защитили отровните ваксини като Кунев, здравната министерка, генерала Мутаф и подобни подлоги на биг фарма.

99'9% ще бъдат окрадени

Такова крадене ще почне сега, че не Мазерати и Ферари, а всяка мутра и политик ще се движи с хеликоптер! Сега става ли Ви ясно защо няма да се разпадне коалицията?! Всичко е за ПАРИ!!

Не знам дали трябва да се възстановя България от корона вирус,но със сигурност ни трябва план за възстановяване от 30 години "демокрация",пардон от 30г.хищническо разграбване и унищожаване на всичко-икономика,спорт , образование, здравеопазване и какво ли не.

Който дава парите той поръчва музиката.Има около един милиард за саниране.Ето ви нови работни места.Но вие като по цял ден сте на клавиатурата,никой нищо няма да ви предложи.

И с какво точно ще подпомогнат всеки един от нас? Или пак само за определени кръгове и кръгчета ще има, а за обикновените - нищо! Май този път ще има яко трепане, че да се научат кой всъщност управлява тази държава, а не кой си мисли, че ще води за носа останалите в България. Помощите трябва да са за всички, защото всички пострадахме от затварянето заради вируса, а не само за определени ояли се фирми! В чужбина даваха по 200, 300 или 500евро и то на всички без значение, защото за богаташа това е едно нищо, но за бедняка си е направо глътка въздух, а у нас само лъжи, лъжи и кражби за боклуците, които тогава се оглавяваха от Боко-тъпото, а сега е от Киро-тъпото... с една дума- все тъпаци.

Ти до 200-300 евро ли опря?

Налапаха парите за народа и уредиха техните гейски кръгове и роднински фирмички! От тези пари изпосталелия ни надод няма да види нищо!

каи чесно' ГЕРБопитек

От ковид пандемията ще се възстановим,от санкциите срещу Русия няма да се възстановим !

Чака ни руска зима и африкански глад

Към Сибир.

Е най-после. Писаха ни една тройка по милост за вярна служба срещу Русия и за помощта за Укрите. Да ни е честито и да почва раздаването.

Честито затваряне на 5 и 6 блок от АЕЦ Козлодуй - Да ядеш моя дърт хуй.

Йееее, пак ще се краде(възтановява)!

Господи какво крадене ще падне !

Тази държава има коридори от пътища за преминаване, унищожено е населението, икономиката и културата.

изпълни нарежданията и сега му плащат. Само да не се заблуждаваме че тези пари са за възстановяване на нещо. Те са заплатата на Кирчо за работата която върши за неговите началници. А за това колко ще вземе е пряко пропорционално на процента ваксинирани българи. Той бат Бойко и той се точеше за тези бонуси ама на, решиха да го пенсионират партньорите без да го питат иска ли. Май само аз получавам смс - те ? :)))

Крадлив дядо каза ще ви оправя за 800 дни, сега тея с план за възстановяване, значи ще ни затриват.

а...и той почна да се появява из сайтовете.най -много в този.

За тези които не знаят, а лаят, че едните, да речем Италия взимала 200 милиарда, или Румъния 29, а ние само 6,2 милиарда следното: има си формула на изчесление, която е 10% от БВП. Тоест за да взема Италия 200 милиарда, значи има БВП две хиляди милиарда , или Румъния 290 милиарда. А България има около 60 милиарда евро БВП, тоест около 120 милиарда лева. Това нашите критици го спестяват и не разказват, че за всички формулата е една. Което не значи, че тези одобрени пари ще потекат, ей така. За тях трябва насреща да стоят одобрени проекти, щото тези пари не са за пенсии или други социални помощи, а за инвестиции.

Нашия бюджет изкуствено е раздут за да се откраднат тези 10%, а всъщност е по-малък.

Ти като знаеш колко е,кажи и на нас .

Краденето може да започне, сега!

Държавата субсидираше много фирми по метода 60 на 40. Не е ли редно изразходваните пари да бъдат възстановени в бюджета? А и тези пари не трябва ли да отидат в бизнеса и при хората? Погасяване на кредити, помощ за лекари, сестри, помощ за бизнеса, пари за пенсионерите. Какво ще спасяват и на кого ще помогнат не е ясно, защо също не е ясно ... Ще се борим с ковид кризата, като направим частен завод за батерии на някой си... Смешна работа...

И в какво ще се състои възстановяването, в това да пълните гуши на корумпетата от властта, да ви играят по свирката. Западът под предтекст за демокрация унищожи икономиките на източноевропейските страни да не им пречат и ги ограби, сега подхвърлят някоя троха на властимащите !

Тези са като полицаите от "Полицаят и полицайките", трябваше само и останалите 25% да ги вложат в борбата с извънземни, няма такива шарлатани!

С това решение БСП официално остава във властта.

Направете Белене, защото след 3.5 години сертификата на АЕЦ изтича, а и Русия както и се ежим най много да ни соре горивото.

И кой, и как ще продава на станишката и прокопа тока на невиждани цифромански цени, избиващи пенсионерите и всякакво желание за производсво в България?

На Италия 200 млрд. на България 6млрд. те се подиграват с нас, а ние се радваме...

Дано да изгоним от власт Кирчо и Асенчо преди милиардите да бъдат откраднати.

Вече са откраднати, с повече от половината пари ще се борят с мелници(климата) и ще цифровизират. Как малка България ще пребори големи замърсители като САЩ, Китай, Индия с Пакистан и подобни не се знае. А за цифровизация ... вече видяхме, че цифровизацията им е като приватизацията с пощите и личните данни. Само Господ може да не опази от подобни крадливи шарлатани!

Този план нищо не възстановява, този план няма да отвори нито едно дългосрочнио работно место(освен за сметка на закритите), и няма по никакъв начин да изгради икономика, или да подобри доходите на хората. Дори напротив, този план слага каишка на България, и на населението и. Нито една стотинка не е предвидена за производство, нито една стотинка не е предвидена, да бъде изхссходвсна с цел, да намали инфлсционнстс тежест върху хората. Това е новият план на, с които да бъде поробена, не евр, а населението и

ЕС е най-корумпираната световна общност. Корумпира се всичко: президенти, депутати, министри, кметове, съветници, сътрудници ... даже шофьори и чистачки. Колкото повече бюджет, толкова по-голяма КОРУПЦИЯ.

Забравих и още нещо: дрендират се поголовно.

ДЖЕНДИРАТ СЕ

Дира, я дайте как Сърбия ДНЕС подписа с Фиат сделка за 190 млн евро и от 2024 първата електрическа кола ще слезе от конвейра. А ние бре? Тротинетки и Ф16... Пфу!

Какво крадене ще падне сега от ПП и фамилиите им, направо не ми се мисли!

Имам 3 въпроса колеги. 1. Възстановяване от какво... И не беше ли от Ковид кризата. 2.Имахме ли тези 2 пера преди кризата и колко те бяха засегнати от нея. 3. Колко пари получи БОГАТА Италия според броя на населението и колко НИЕ. Та... Някой ще малапа пари за батерии които след 5 години са капут и ще се чудим къде да ги дяваме. С тези пари напеавете Белене бе изроди долни. Оставка бе мамето ви продажно..

Ес не позволява в България нищо да се строи, ес не позволява на България да развива сибствена икономикс и енергетика. Ес не е създадена да да се развива България. Дори напротив, големите държави в ес, се развиват, благодарение на държаваи като България

Браво на Кирчо и Кокорчо! Прокопиев от милионер стана милиардер...

сега на никой не му се вярва,че парите ще отидат за възстановяване.Но,каквото и да е ,няма да бъде като при ГЕРБ и Тиквата.Такова чудо не се беше виждало и случвало.

Не бе, нема!

Да, да, ще падне яко крадене, ,,Промяна" на max.

ПРОМЯНАТА, Гоше, СЕ ДИКТУВА от Брюксел. А ИНФЛАЦИЯТА тръгна нагоре ПРЕДИ войната - ЕЦБ започа да ПЕЧАТИ пари заради ЗЕЛЕНАТА сделка... И, каква ИРОНИЯ - заради ОТКАЗА от РУСКИ газ ЗЕЛЕНИТЕ евроталибани заговориха ЗА ОТВАРЯНЕ на МИНИТЕ и АЕЦ-овете си...

Това е бъдещото независима зелена енергийна система и чист климат за нашите деца.

_stankow

Енергийните системи ги прават енергетиците, а не зелените талибани. Та, питали ли сте енергетиците, дали съществуват такива "системи" ? С батерии ? :D :D :D :D

Госпожо, ЗЕЛЕНИ мантри на гол г.з не вървят.

С този план една Фирма ще се облажи с 1милиард .

За Прокопа отиват 1 милярд-за батерии!!!???

Не се радвайте на тези пари, напротив, те не са ни нужни. Защото, за да ги получим, трябва да за ворим централите на въглища, и домакинствата да излязат на свободния пазар на електричество. Тоест тези пари, ще ни свалят всички ризи от гърба. Здраво поробване и глад, за обикновения човек, и никой от нас няма са види дори и стотинка, но ще плащаме за всичко двойно.

Човек,то изобщо не ни интересуваш.

Чувайки изискванията на ЕС за Плана за възстановяване и устойчивост, Холандия каза, че е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ да се ОТКАЖЕ от Плана. ПП: ВЛИЗАНЕ в ЕС срещу ЗАТВАРЯНЕ на 4 РАБОТЕЩИ ЯДРЕНИ БЛОКА... Историята СЕ ПОВТАРЯ с ТЕЦ-овете. И остава да ПОЗЕЛЕНЕЕМ от студ, цени и гняв.

.....Да киро простото ще стане и той киро кюлчето и ще напълни сметките си.