Министерство на финансите предлага технически промени в данъчните закони

В закона за ДДС се отменят разпоредбите, свързани със софтуера за управление на продажби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По спомени на дядо ми след 09.09.1944 година да принудят хората да си предадат земята са искали данък под формата на жито, ориз, вълна и памук на декар . Имаш земя и произвеждаш жито, но не може да дадеш само жито или пари, но трябва от всичко в натура. Та като имаш жито тръгваш да го продаваш и да търсиш да купиш другите неща дето ти ги искат. С една дума тормоз ......... Та сега няма разлика . Не е забранено да правиш малък бизнес, ама като ти ебават майката постоянно накрая сам се отказваш.

твоят дядо е роден брат на дядото на ББ

Идиот си ,и то голям!

Като чуя за "леки технически промени" и ми се изправя косата! Дали с акробата ще стане нещо. Дали джавата ще трябва да се update? А с кой браузер? Пак ли с ИЕ на М$? Или ГълГъл?

Сега държавата дали ще възстанови хилядите левове, които фирмите инвестираха заради това безумие Наредба 18 ? Нови касови апарати,подобрения или нов софтуер - това са огромни пари, които всяка една фирма можеше да инвистира в текущата си дейност, а не в осъщтествяването на мечтите на неадърниците от МФ за тотален контрол и възможност за манипулиране и намеса в бизнеса! Някой ще поеме ли отговорност за това, че държавата принуди бизнеса да хвърли вероятно милиони левове на вятъра!

този някой си има име - бившето недоразумение министърчето Влади Горанов. Прекрасно знаеше, че бърка, но от инат щеше да срине и държавата ако трябва - но да не оптстъпи!

Хиляди са левовете в леките случаи. Повярвай, действителните разходи са ДЕСЕТКИ хиляди левове! А някой ще пресметне ли "преживените страдания, чувство на безпомощност и отчаяние" както се формулира в съдебните актове на читавите съдии, които отсъждат в ползва на погубено от МЗ или НЗОК дете?! Този със змийският поглед (Горанов), а и доста други трябва да бъдат методично убивани с камъни всеки ден, вечерта да бъдат съживявани (реанимирани - както казват текущите пропагандатори-ковидиоти) и на следващият ден бавно и мъчително отново да бъдат умъртвявани. Важно и необходимо допълнение: И да помнят всяка своя смърт - завинаги и безкрай. Изроди, еничари - сякаш не сме един народ. В разгара на Н-18 истерията имах чувството, че поради импотентност, единствения начин на ОняСъсЗмийскиятПоглед да достигне до оргазъм е подигравката с възможно по-голям брой хора - собственици на дребни бизнеси, които всъщност му закърпват бюджета. Дано се удави в лайната си.

За това ЕК ни казва всеки път, че имаме "нисък административен капацитет", т.е. администрацията си няма и идея какво прави.

е поне дайте линк към предложеията , защото технически имам два бъбрека ,а държавноста ми иска три за данъци

За бъбреци, може и да имаш два, но откъм мозък си ислно ощетен. Има си сайт за обществени обсъждания където се качват тия работи... Между другото, да си бизнесмен не е божествено право - като не можеш да си плащаш дануците затваряш и толкова. Аман от аграри обясняващи се, че ако дават нормални заплати, ако си осигуряват персонала както изисква закона, ако си плащали данъците щели да фалират. Ами фалирайте бе цървули - друг, по-кадърен от вас ще ви замени.

А мисирките от дир-а щом не го знаят тоя сайт (няма линк), защо пишат "новина"? За да запълнят кутийките ли само? Или да бъдат полезни на оФцете от стадото? Или да са полезни на кучетата от стадото?

изходили се , или само пръдна ? защото ;закона ; само взима от мен за да ти напълни яслата , ама поне си изринете обора че сте затънали да уши

Вопиюща некомпетентност.