Министърът: Смените в "Булгаргаз" са заради сметките за топлоенергия на гражданите

По думите му рокадата е извършена от БЕХ на база на извършената проверка и в защита на обществения интерес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми въведете данък на износителите бре и използвайте тези пари за помощи

ЩЕ ТИ РАЗРЕШАТ ЛИ , "ГОЛЕМИТЕ УМНЪОФЦИ " ДА НАМАЛИШ СМЕТКИТЕ И ИЗНОСА НА ТОК ? ЕДВА ЛИ ! НАКРАЯ ЩЕ ОПЕРЕШ ПЕШКИРА , А ДРУГИ ЩЕ СИ НАПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ ! РАЗБИРА СЕ "ТЪПИЯ " НАРОД СТРАДА !

До тук добре! А Изпълнителния Директор, Управителния и Надзорния съвет на "Булгартрансгаз" кога ? Да напомня само , че има изчезнала една Пътна карта, в която е разписано, че се отказваме от 1 милиард евро транзитни такси... Това е поверителен документ, чието изчезване трябва да безпокои всички !

Цените на енергийните носители са изцяло функция на и резултат от регулациите на Брюксел и Берлин. Местните колониални власти не са в състояние да въздействат върху енергийният сектор. Остава да се кръстим "борсите" да се "успокоят" но знаейки пословичната алчност на западната цивилизация това е малко вероятно да се случи. Накрая ще обяснят нищетата с кухи фрази като например "creative destruction". Някой ще си позлатен носовете, други ще затварят буркани и ще гасят лампи за да са "енергийно ефективни кът германците".

Споко, сега ще дойдат калинките на 'подмяната' и всичко ще се оправи за някои.

Звъни на Инкасото за още реплики скудоумен имбецил. Сегашните се изтъркаха достатъчно много, добиче. И леко като тропкаш с копитцата по клавиатурата, че няма да ти я реимбурсира!

СМОТАН ЛИГЛЪО !

Смяната на гербаджийските боклуци е задължителна. Лошото е назначават на еврейчето бабата.

Ето виждаш че назначават нови буклуци, но вече на 'подмяната'.

...речИ необразования гейбераст докато се посираше в гащите си от яд...

ха,ХИ - НО ТИ ВЛИЗА "ФИ" , И.Д..И.О.Т !

Ок сега чакам наполовина по ниска сметка за парното, щом сменяват шефа заради сметката, тоя за олигофрени ли ни мисли?

Защо министърчето не обясни какви са причините за високите цени на тока? Токът се продава на цени много пъти по високи от неговата себестойност! Така производители и търговци трупат свръх печалби на гърба на населението.

Няма да обясни за да духаш под вода гейбераст дебилен.

Ако си мислиш,че като използваш нецензурни думи,ще направиш изказването си по-градивно...давай.Не те знам на колко години си и колко комунистически и социалистически правителства си преживял,но аз съм.И ще ти напомня,че не е имало в последните 30 години адекватно социалистическо управление.Сегашното е поредното соц.правителство,назначено от социалистически президент,за да може да управлява парламентарната ни република като президентска.Напомня ми на Путин и Ердоган...Приятен ден

СЪДЕЙКИ ПО БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ТИ И ГНУСНИ КОМЕНТАРИ , ПСИХИЯТЪРЪТ ТИ ТЕ ЗОВЕ !

докато няма връзка с Гърция и терминал за газ от САЩ Всичко е приказки. клиента да си избира газта и цената. може да искам,по скъпа газ,но не руска.

ХА-ХА Прах в Очите на Слепите ! Светлото Бъдеще Идва . Газа Пада , Тока Пада , Бензина Пада ! Само Лумпени могат да Ви повярват !

Пръсни се от яд тиквопитек насран!

И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАШ ! ЗА ТОВА ТЕ ЗАРЯЗА ЖЕНА ТИ , МУХЛЪО !

До всички изчегъртващи - а след това вместо мед и масло, празна торбичка.

Типично логорействане от селяндур ...стил "тъпа имбецилна Тиква.

За всички който не разбират от енергетика ще обясня защо се сменя борда на Булгаргаз. Има два вида пазар на природна газ. С фиксирани цени и със спот цени. Руснаците работят със фиксирани цени. Те на спот пазара не са продавали газ от Октомври месец 2021. Булгаргаз работи с фиксирани договорени цени. Руснаците винаги изпълняват договорите си. Каквото си поръчал го получаваш. Булгаргаз обаче са продали тази газ на спот цена и са оставили България без газ на нормално договорени цени. вероятно с цел саботаж ! Какво значи нормални цени? Руснаците от години продават на цени около 7$/british termal unit. В САЩ течната газ се продава на 3.80$/btu. Газовата война САЩ РУСИЯ се пренесе в Европа. САЩ казва на Европа, няма да подписвате дългосрочни договори с Русия, ние ще ви доставяме газ. Нищо че няма изградени терминали за течна и тръби. Европа остана без газ под диктата на САЩ. Декември месец цената на спот пазара в Холандия беше 57$/btu. Всички кораби с LNG на САЩ обърнаха от Азия и тръгнаха към Европа. Цената падна до ...21$/btu ! Къде са 7$, къде са 21$ ? И въпреки всичко, всяка държава която се е договорила с Русия си получава газта. Италия например получава най ниската цена за газ от Русия за всички времена. Те нямат никакви проблеми в момента. Проблемите са тук при нас. Смяната на тези национални предатели трябваше да стане много по рано. Бойко Борисов трябва да бъде арестуван час по скоро за саботаж на държавата и национална измяна. Всичко това се случва под негов контрол.

Аз не разборам от медицина и електроника. Ще ме светнаш ли моля

Ако не спаднат сметките, ще сменяте ли пак?

Да, правителство и резидент. Този път обаче главите им на кол.

Мечтите са безплатни слабоумен, необразован и неграмотен гейбераст посран.

Се са каня да питам Дали намериха документити за ПАТОКА Щот Теменушка риве

За това трябва да отговори Малинов - Изпълнителния Директор на Булгартрансгаз. И да последва съдбата на оня от Булгаргаз. А после и жената на Малинов , която е комисар в КЗК, защото там има и конфликт на интереси май...

Сменете и борда на АЕЦ Козлудоуй който продава 1000 мегавата всеки месец на търг по 23 стотинки. Тока се изнася от датски фирми и фирми на Ковачки. А българските фирми плащат по 51 стотинки ( 30 цента) бе добавките и ДДС. За сравнение цените в Турция са 8 цента за граждани и 8.2 цента за фирми. Калинките на ГЕРБ са навсякъде и саботират държавата за да се върнат мутрите на власт. Рязане от корен трябва и арести. Това са щети за милиарди за фирми и граждани. Целта е да се спре икономиката и да се изкара Бойко Борисов ангел хранител, а новите некадърници. Кирил Петков трябва да действа с по твърда ръка. Да удари по масата здраво. Мутрата Борисов трябва да бъде арестуван ...

Споко, сега ще дойдат калинките на 'подмяната' и всичко ще се оправи за някои.

Така ли каза Инкасото, троляк дебилен и нископлатен?

Новите управляващи превзеха БЕХ, като увеличиха директорите от 5 на 9. После се опитаха да направят същото с КЕВР, но с обратната логика - да намалят броя на отговорните лица. Тук няма последователност и реални политики. Целта е самата власт. "Булгаргаз" е часто от този процес и изобщо не трябва да се търси някакъв принцип, който се следван при уволненията. И директорите на тотото ги махнаха, защото изкараха рекордна печалба от 52 млн. лева, т.е. са некадърни. Ами, хибаво! Нови шефове. Е,и? Дотук не виждам да се прави нещо срещу високоте цени на тока и газа. Компенсациите не са мярка срещу високата цена, а за намляване негатвиния ефект от нея. А и някак ей тъй темата за скъпите горива в бензиностанциите просто остана на заден план. И там мерките са 0. Когато си получим мартенските сметки, ще има народно недовлство. И тогава може би това смешно правителство, в ковто никой министър не си е на мястото, ще си отиде. Не рева за връщането на Борисво на бял кон - това нвма да се случи. Но сегашните управляващи са дълбоко некомпетентни и това е безспорен факт! Защо ги търпим?

Троловете в събота не почивате ли > Бойко Борисов няма да се върне на власт

Пич, чети преди да пишеш!

ако ще да се въща изобщо не ми пука, но тези не трябва да са на власт!Нищо друго не правят освен да уволняват и назначават, а и да ни занимават с македонските проблеми!

Нещо за мезе ни взехте, ородтия електорат и още по-простите работодатели...:-(

И това недоразумение са го назначили министър. Абе да ви...... промяната

Проста работа. Има човек - има проблем. Кой му пука за хората и цените? Ние сме назначени само да изчегъртваме. После вземам паричките и в Канада. Ще ме хванете за шперца.

Ае духай бе гейбераст имбецилен. Одрищя се до ушите от яд а? ХахаХАхахАХа

Без да защитавам ръководството на Булгаргаз да попитам, министърчето дали знае, че цените не се определят от Булгаргаз, а от КЕВР, пък на тях дали някой им подсказва това вече е друг разговор?

Всички са губещи. не Орешарски 2 , а Виденов 2 .

Така ли България ще се бори със световната енергийна криза? Хубаво, ще размятаме някакви хора нагоре-надолу, а какви мерки се взимат за успокоявване на цените? КЕВР била виновна за цените на тока, Булгаргаз бил виновен за цените на газта. Да, ама не. Кризата с цените е световна и ако НЕЗАБАВНО не се предприемат мерки от страна на правителството след 3 месеца ще трябва да се уволняват и новоназначените, защото цените ПАК ЩЕ РАСТАТ.

Тука има некви дерибей на тролската мисъл, дето се опитват да ни убеждават, че в кочината се краде от началото на миналата година. Допреди това кражба не сме виждали. Че пусна сълзичка от умиление, честно.

Schilo

А бе,че се е крало, крало се е, ама сега пък, оправяме свои хора.

Естествено, че се е крало. Само че управлението на Борисов е МИНАЛО, а управлението на Кирчовците е СЕГА. Много добре помним как през целия първи мандат Борисов не спря да се оправдава със Станишев и тройната коалиция. Сега Кирчоците повтарят поведението им едно към едно. Вече една година Герб няма нищо обшо с властта, но продължаваме ежедневно да слушаме за тях. Промяна та дрънка. А всъщност хората искат решение на ДНЕШНИТЕ кризи.

Schilo

Бах ти тъпия довод. Те, от Булгаргаз определят цената на потребителя. Ама друг път.

Прост Ганьо Славчо и Кирчо избира. Сега тези двамата ще дойдат и с магическа пръчка ще премахнат корупцията. Борисов в затвора защото е мутра и има кюлчета със злато и всички доволни...

Абсолютен лъжец.Махат ръководството ,за да назначат техни протежета и да могат да крадат здраво.Този палячо е толкова смешен като министър ,че чак се чудя откъде го изровиха ,освен ако не е роднина на някой от управляващите.Сега разбирам защо им пречи Гешев ,защото не могат да крадат безнаказано.Оставка на целия шуробаджанашки кабинет от ЛГПТ.

Гробаре, пари ли нема, ва? Като ви обичат толко милиони джагале и администрация, що никой не протестира, ва? Отговорът е прост, ва, като за вас, ва: Бедни ще си останем заради тия кризи, ама тия поне не крадат и със дзадницата си, ва...Па вий си лайте по телевизиите , ама пари за вас няма вече, ва.

Кирчо ще каже: Не ми дрънчи на шуробаджанащина.

Е хубаво! А, сега новите сметки с новите хора в Булгаргаз по-ниски ли ще станат?

Такива реваншисти от 09.09.1944г не е имало. БСП 12г бяха извън властта и сега бързат да се напапат и да си подредят "къдърните" деца, роднини и ортаци, като не престават да веят байрака, че ГЕРБ са виновни за всичко, а Бпйко щерка му не е насладък пост, като дечицата на Янев, но народа ни се лови лесно на всека гръмка новина, но не си ли задаваме въпроса, ако ГЕРБ са направили всичко, в което ги обвиняват, защо нищо не можаха да докажат за 10мес и защо всчико върви толкова зле в държавата, ако сегашните са къдърни и "чисти"?

Винаги когато има ляво правителство има режими,кризи,недобро управление.Първо трябваше Боко да бъде очернен максимално и сега народа даже и не се сеща за протести.Страшни некадърници

Абе тоя наистина ли ни мисли за толкова прости???????????????????????????????????????????????? НЕ МОГАТ ЛИ ПРОСТО ДА КАЖАТ, ЧЕ ТАМ ЩЕ СЛОЖАТ НАШИ ХОРА И ДА ПРИКЛЮЧАТ. ТИЯ НАИСТИНА СА ЕДНА ПАПЛАЧ И В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ С КАМЪНИ.

Някакъв "неизвестен" токо- износител причинява проблем на цяла държава?! (Нинова- икономически министър, а Р. Овч.)... !?!

Апартамент с парно, не живее никой. Уведомявам Топлификация, но те продължават да ми пращат сметки по 100 лв всеки месец. Живо обиране. Да ги пращат директно в Белене.

Пародия на министър. Теменужка Петкова го направи за смях в ефир по bTV. Такова унижение беше, че замалко да се разплача какви идиоти ни управляват в момента.

Но теменужка и аверката й с трафопостовете бяха най-големият виц в България и енергетиката.. ааа да не забравяме онзи с баничките, който беше "изгодна кандидатура за американските интереси"

Радев вдигна тока три пъти ,парното два пъти. Хранителните продукти са увеличени с 30 процента. Радев вкарва чужди военни сили в България. Радев подготвя батальон за защита на Украйна. Радев иска битовите потребители да купуват тока от борсата. Радев е измамник и трябва да си ходи.

Браво, чикия на душата, само СЕX и БОX на герберо-депесарите, енергийни зависимости, монополи, комисионни,далавери и кражби за сметка на народа. Сега е ред и на съдебната реформа да ги изчегъртаме и да влезнат по затворите, ще е трудно, но държавата ще тръгне.

Вече и Радев съжалява, че ги сложи тези. Прати вицето да им каже, че ще ги сменя! А дано!

прост Киро се опитва да смири генералската хунта като даде по-висок скок в кариерното развитие на ДЕЧИЦАТА НА ЯНЕВ ! Е вече и те са доволни, веднага ще понижат цените на газа и топлото. Спете спокойно българи, отново ще ви оправи КУРОлацията !

с този просташки език не се печелят съмишленици.

Търсите си кого да обвините, ама вместо да изгори политически бушон, дайте да набутаме експертите… Добре, ще сложите нов КЕВР. Те какво ще направят? Ще сложат таван на цените, ще ги намалят, ще ги премахнат - не!? Естесвено, че не. Това е свободна икономика, влияеща се от световните тенденции. Това какво си мисли КЕВР - значение няма.

Това звучи, като стани да седна! Заменяме, едни калинки с други бръмбари! Какво падение и низост! България не е я чака нищо добро с този манталитет! Никой не търси професионалист, всеки работи с НАШИ срещу ВАШИ!

Айде ЧАО на поредните кардливи Калинки! ТОТАЛНО Чегъртане и изхвърляне на цялата ГербеРАСТКА СГАН от местата и ведомствата в които се въртят милиарди!!!

ИТН са за затвор. Тяхната некомпетентност е заплаха за националната сигурност!

Славяновския селянин РАДЕВ от де ги намира тия КРЕТЕНИ ве ?

Български шофьори-тираджии сред участниците в канадския Поход на свободата. На снимката от линка по-долу ясно се вижда българския трикольор на единия от камионите . https://www.theglobeandmail.com/canada/gallery-in-photos-trucker-convoy-freedom-rally-protesting-covid-19-vaccination/

Когато стигнах до второто казване на думичката "РОКАДА" и спях да чета. В шаха, при рокада не изваждаш фигура от играта. Само сменяш местата на две фигури /цар и топ/. Предполага се,че царя отива на по-защитено място. Кой е царя и кой топа при тази РОКАДА - всеки да реши сам!

Точно на 29 Януари за да има някой виновен за високите сметки. А те целите в бяло. Ни лук яли ни лук мирисали. Между другото сменения шеф на Булгаргаз не беше ли човек на Радев. Но борбата иска жертви.

Време е червените кхмери да бъдат изпратени в концлагери! Хунтата на Радев действа в момента. Хунтата не стига че открадна парите за магистралата, която буренясва, остави хората без хляб и препитание, взима заем след заем, а парите потъват в нечий джоб. Води ни към национална катастрофа!

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

Гербажиите яко се пенят сутринта. Тиквата ги е подгонил да пишат глупости.

Просто щеше да мълчиш. Новите освен омраза и популизм нямат нищо друго. Слагат певци, където трябва да са инженери, художници на мястото на енергетици, продадоха ни историята на Македония….това е национално предателство. Щяха да спрат кражбите и да финансират бюджета от там…какво стана телят още по-големи заеми! За затвор са!!!! Избори!!!

Вече и Радев съжалява, че ги сложи тези. Прати вицето да им каже, че ще ги сменя! А дано!

А новите шефове, ще намалят ли сметките?

Да разбирам че сега цените на газа и топлото рязко ще паднат. Щото ако не то тогава смяната е била за да сложим наши хора на хранилката?

Глупости било в защита на обществения интерес, живо чегъртане си е, но новите са си хора на така наречената "промяна", как се променя се вижда.