Министърът на туризма готов да подкрепи помощ от 70 на сто за бранша

Министърът на туризма е против двойните стандарти и ако има мерки, трябва да са за всички, не само за туризма и заведенията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези трябва да фалират, защо да ги поткрепяме 2 години, те надуха цените на всичко, цените на ски курортите са с поне 15 % нагоре

пари ще се плаща на мастити хотелиери с къщи и хотели за милиони а пенсионерите ще мрат с по 400 лв!?

Падкрепяйте на 100 % промишлените предприятия, които изнасят продукцията си. Колкото е износът, толкова да е помощта. Какво подпомагате крадливи икономически кръгове с ограбени от държавата пари.

мърсула слабоумното ли ще ги плати лично от чекмеджето на мъжо си тия 70% печалби? или да очакваме някакъв неземен източник за пари за бай Ганьо "нативаксъра", "отрепката". а, но със зелен сертификат издаден от диктатурата на педофил-зелените. не е въпрос, а констатация, педалчета. ще ви гърчим и тричаме докато не започнете деня си с Отче Наш!

Здравната министърка им спря туристите по заповед на Брюксел и Атина, искайки зелен паспорт за ваксинация и тест. Сега всички туристи с пари ще отидат в Гърция. Зелен паспорт по ваксинация не е точно това, което се разбира в България. И го имат предимно наплашените до смърт пенсионери, които ски не карат. Та чистите пари от чужбина, които можеха да влезат, няма да влезат поради липса на легла в търговските дружества. Но ще помагат.. 40/60, 60/40, 80/20 пък защо не 100/0. Е на магистрала Хемус, като оставиха половин българия без път бяха 0/100. Ще се дават инфлационни, прясно напечатани левове. А лева е вързан за еврото, така че инфлацията ще е само вътрешна, ако някой не знае какво е това да види какво се случи в Испания след Сапатеро. Ето това ни чака. Всички бизнеси под ножа, докато не ви купят тези, които ни налагат зелени сертификати и ни изхвърлят на бунището. То за здравето ни става дума, вярваме го. Брюксел само за това се грижи, да няма радиация, да няма въглища, да няма газ, който може да избухне и да гори, изобщо, да няма. Даже колкото по-малко хора толкоз по-зелено. Да има немотия, обезлюдяване, и да сме здрави с помощта на предателския слугинаж, който си поставиха като правителство.

А за всички малки и средни бизнеси, на които тези "мерки" им ебаха мамата - за тях компенсации колко и кога? Да ви се не види и "туризма", и "ресторантьорстовото". Що пари прилапахте досега, изроди безсрамни! Само ревете за помощи!!! Нямате персонал, ама не плащате нормални заплати и осигуровки. Но и за това цинкяте като девстеници с разпорени... Помощи няма, оправяйте се. Стига ви толкова. За адски много други неща трябва да се заделят пари. СПЕШНО! Частния бизнес си носи рисковете. Като не можете да се справите - фалирайте. Дано поне малко се позачисти природата.