Министърът на икономиката: Износът на оръжейна продукция през 2022 г. е нараснал с 200%

Има заведен иск срещу апортирането на акциите на Пловдивския панаир, заяви Богдан Богданов

Обратно в новината

Коментари - Министърът на икономиката: Износът на оръжейна продукция през 2022 г. е нараснал с 200% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той износът на оръжейна, е много по голям! Освен продажбите има и подаръци на оръжейни стоки, напълно безплатно и неизгодно за българският бюджет! Това са загубите, от неполучени приходи в бюджета на България! Лицата нанесли финансови щети на бюджета, трябва лично да внесат сумите или да им се запорират доходите

Необходима е проверка на пропуснатите ползи за бюджета на Република България! Кога ще се задействат съответните институции!

До Реалист хахаха разсмя ме! Гледа че Имаш интернет, виж дори и руската пропаганда не може да отрече, че стандарта на руснаците е зле( нисък). При СССР се оправдаваха , че хранят републиките и соцстраните. Сега с какво се оправдават ? Напротив, републиките и соц страните искат да се откачат от тях и руснаците не им дават.

Укрите наследиха най-развитата във всяко отношение държава, построена от СССР. Не изградиха нищо за всичките тези години. Знаят само да рушат. С омраза и разрушения до никъде не се стига. Погледнете съвременна България. Същото. Насаждане на омраза. Тотална разтуха. Но ганьо се е вгледал в пъпа си и не вижда какво му готвят

Да кажеш, че ссср беше Украйна? Те поне се осъзнаха, виж Русия си замина..

Вмз изнася за мелиарди, а сопот тъне в разруха. Емблематична е спортната зала на комбината, която е многофункционална, вкл. и с голям плувен басейн. Залата е затворена от години, руши се, а покрива растат дървета. Толкова да шибания вмз и неговите мериарди. Това е най-грозното време в историята на България!

Както казват и руснаци, и украинци - кому война, а кому мать родна...

Значи 200% печели Гебрев ? Е сега Путин да му прати една ракетка от Слънцепек и да го направи на Пепел този Гебрев ! А ти къде криеш парите от 200% печалба , Обшорки или Банки в САЩ ????

Този ?! е министър на икономиката на България !?

Изнасяте оръжие за да продължи войната ? Всичко се връща рано или Късно и ти си в кюпа заедно с Правителството и депутатите от ПОСОЛСТВОТО !

Така. Орките се изнасят и войната свършва. Не би трябвало да е трудно да се разбере, даже и от рус-трол?

Браво, икономиката цъфти и връзва с продажбата на оръжие. Но печалбата отива в джоба на Гебрев и още 20-тина прекупвачи, а разходите остават за държавата. Затова войната в Украйна няма да спре скоро. Няма друга война наоколо, с която да се печели толкова много от дистрибутиране по веригата и размяна на фактури.

за Украйна

не сме усетили нищо (като държава)... явно парите влизат в нечий джоб и до хазната не стига нищо.

Добра новина в стил фамилия Ротшилд: "Приватизирай печалбата, национализирай загубите!" Те затова винаги се водят интер-национални. Сега ще се направи някоя стотинка от производството на джапане. Шепа полу-човеци ще намажат още по-дебело филията и ще направят още жертвоприношения за да станат потентни. На това младо добиче ще му хвърлят една тава храна втора ръка, за да се намаже и той. Край на първо действие. Второ действие започва с последствията от почалбите. България не само че може да получи Руски, Афганистански, Иракски и още не знам колко още благодарствени концентрирани енергиини ресурси, но и може да бъде изолирана икономически за доста дълго време. Какво значи това? Ами не списък Магнитски и безмислени цифри в дигитални реалности, а липса на енергия. Тогава даже няма да можем да включим лаптопа да видим там ли са швейцарските милиони... Но нека да продължим да не мислим, да мразим Путлер и да опитваме да спасим нова демократична страна. Човек би мислил след спасяването на Ирак и Афганистан дори Тимбукту ще са наясно, а оСрайна е доста по-близо, но не би. А този червей трябва да мисли единствено над един въпрос: Как ще си отида като демократ паднал от колесника на самолет или като демократ не успял да се хване за този колесник???

ти плащат да правиш тръби на путя? Явно не е много, щото не се справяш много добре. Ама какво може да се очаква от един посредствен скъсан капут от олгинските трол свинеферми? Споко, мАршо, няма да ни трябва "благоденствения енергиен концентрат" или каквато малоумна глупост беше измислил. На путя му трябват памперси обаче, ти искаш ли вместо тръби да му сменяш говняните гащи?

Аз съм на заплата от Ирак и Афганистан, драги смърдел. Те демократични стани ли са или не? Забрави ли ги? Айде у Козяк да спрете да си чешите анусите с езици и да започнете да мислите за напускане или поне пускането на водата. Миришеш, че не се трае ... на ДЕМОКРАЦИЯ!

Тагарев, Тагарев, жалка подлога си ти. С това ли се гордееш? Че мъдрите хората са го казали, ако не храниш собствена армия, ще храниш чуждата. Боклук!

Задължително е всичкото оръжие да се рподава през посредници, защото иначе става преки участници във войната! Също така посредниците увеличават печалбите от икономическа гледна точка!

А къде са тия пари?! Защо ги няма в бюджета?!

Порциите се разпределят от Сарая! Така е било и така ще бъде, защото Сарая е основател, управляващ и едноличн собственик на тукашната държава и всичкита рая в нея! Така че, няма никой право да пита, какво и защо! Каквото е решено се изпълнява, друго няма значение!

Супер!А сега като махнахме посредниците на оръжие на Нинова,Радев и Възраждане, ще печели България( бюджета и българите на социални).

Вероятно за терористичния акт на кримския мост украинците са използвали български боеприпаси, произведени от Гебрев, и подарени от Тагарев?

Значи има и 200% печалба нали? Къде са тия пари в хазната ????

Провери ли в офшорките ?

Който си мисли, че тия простотии на ПОСОЛСТВАТА няма да имат последствия за обикновените граждани на територията се е объркал аката. Идеята, че Русия ще загуби е абсурдна от проста математическа гледна точка. Повече хора, повече ресурси, условия за мобилизация, военно производство. Къде ръгнаха тия? Едно смсче се праща (прието е като закон в Русия) и хоп един милион мобилизирани. Храна си имат, оръжия бол. Производството от Булгаристан ли ще запълни нуждите на укрофашизираните. Южна Корея? Зеления за кво обикаля и иска да си връща емигрантите през закон в ЕССР? Щото има излишък от желаещи да трепят москаляците ли?

И ВСЕ

Изтри се тая ЦИПСО опорка. Повтаряте я тая простотия една година вече. А укрофашистите пътуват на талази към Биндерата и ОТАН техниката не спира да гори по полетата. Кво тря стане да се затъкнете, малоумници? Да сринат Киев ли? Тва да не са Краварите? Киев няма ПВО което да спре Кинжал. Такова няма направено още.

Той износът е нараснал с 200%,но в чии джобове отива печалбата? Народа нищо не усеща от тези печалби,в бюджета явно нищо не влиза,а само в нечии бездънни джобове...

Оръжейните ни търговци са дълбоко свързани с ДС, а най- подкрепящи войната са уж враговете на ДС... Аз като им повтарям, че са шизофреници те не вярват.

То този сектор не носи особенно големи приходи на държавата. Оръжието и амунициите се плащат по специален режим и не са като обикновенна продукция, за която държавата ще взема пари от ДДС, данък печалба, данък дивидент и т.н. Този сектор пари не носи много в хазната, не напразно в ЕС са малко заводите за амуниции и оръжие, ако беше печеливш за държавите сектор, щяха държавите такива заводи да правят а не заводи за чипове и автомобили.

Супер супер, но трябва да сте неутрални, бизнеса не трябва да го интересува нищо, така че започвайте да снабдявате и Русия, за да стане над 400%.

Едно е да продаваш оръжие за замяна на старо оборудване или на държави които Не Са Във Война!!! Друго е да продаваш милиони Снаряди официално,чрез държавата , ...Директно и да Захранващ Смърт на стотици хиляди наши братя Славяни от двете страни на фронта!! Западн(ал)о Безумие е обзело част от политиците в Европа!!! Дано прогледнат че захранват Смърт!

E. и? Милионите ги прибират 10-на души, а целяит български народ ще плаща сметката! БОКЛУК!

И то са все дълбоко свързани с ДС, макар лицемерните жълтопаветници да "мразят" всичко близко до ДС...

На Ниновица комисионите също са нараснали с 200%.Тази същата която се кълнеше че един куршум не е пратила за Украйна. Като всеки комунист лъжата е наследствен ген

Гордеем се, че произвеждаме смърт ли, бунаци?

"Министърът на икономиката: Износът на оръжейна продукция през 2022 г. е нараснал с 200%" Аз не забелязах от това да сме станали по-богати или да заживяхме по-добре! Къде отидоха тези пари и защо се радваме на това, че сме допринесли за отнемането на много човешки животи. Целта на янките е да ни направят от филантропи - мизантропи, да се радваме на чуждото нещастие и максимално да способстване на това. Това кретенско правителство и кръгъл идиот за военен министър, който иска да моли НАТО да разположи във Варна, Пловдив и София ядрен бойни глави, за да се пазим от Русия, трябва да бъде линчуван!!!!

Защо мислиш че Кокорчо спря да тегли заеми. Ако не бяха тези пари външния дълг да е станал двоен

Те пак теглят заеми, ама раята незнаен.

Това не е за хвалене. Лошото е че друга индустрия нямаме... Туризмът е в плачевно състояние, земеделеието понася загуби, а цените на всичко са нагоре - всички плащаме за интересите на щатите в Украйна. От това че изнасяме оръжие стандарта не се е повишил!

Много изгодна за икономиката ни . Оръжейната ни индустрия се разраства а след войната като стартира плана за възстановяване за Украйна ние ще сме част от него и икономиката ни ще спечели много -строителният сектор най вече !

Колкото участвахме в плана за възстановяването на Ирак! (а имахме контингент там, и смъртни случаи, ако си спомняш...)

на училищния идиот, който иначе много се пъне, за да се хареса на батките, обаче кой където го срещне, все гледа да го нарита, да го ошамари и да му залепи на гърба бележка: "луТ"!

Продаваме смърт, докато самите ние се сриваме демографски! И това е повод за гордост, може би? Министър - дебил!

Тагарев и нацишайката от ДъБъ-пъпъ и гроб както и дьепьесье подкрепят терористи и им пращат оръжия да извършват атентати срещу цивилни хора!!!

Когато имахме държава, произвеждахме розово масло, компютри, плодове и целенчуци. Откакто сме окупирани от еврогейците и натуту, произвеждаме боеприпаси, цигани и чалга.

Тогава шепа комунисти имаха държава и останалото беше - роби. Явно си бил от тия - шепата и сега ревеш че нямаш роби

Това е чудесно. Сега остава да каже и кой орибира печалбите. Българската държава, български граждани или … ю ес енд ей? Всички желаем това да е българската държава или поне българи!

Износът или оръжейната благотворителност?