17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данъците ще се вдигнат при толкова заеми няма как да не се вдигнат, при Бойко за 12 години 29 милиарда дълг, за 6 месеца му се падат 1.2 милиарда, при новте 3 милиарда за 6 месеца..... те вдигат данъците, но ги вдигатв бъдещето сега само опоскват

Ами и да триете, и да не триете, и на амбразурата да легнете да браните Радев, факт е че промяната за която гласувахме вече няма думата, къде е Кирчо, не трябва ли от него да научаваме бъдещите планове!?

"На въпрос на Dir.bg по какъв начин ще бъдат покривани, тези нарастващи социални разходи, министърът беше категоричен, че в Проекта на Бюджет 2022-а не се предвижда увеличение на данъците." Таа .. отговор няма?????

Драги СПЕСТОВНИЦИ, не забравяйте, че ГЕРБ1, ГЕРБ2 и ГЕРБ3 взе НАД 29.2 МЛРД. ЛВ. ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ!!! И във финансите има понятие УПРАВЛЕНИЕ на ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ - пари за РЕФИНАНСИРАНЕТО на дълга СЕ НАБИРАТ, когато условията СА НАЙ-ИЗГОДНИ. А господин Бойко Банкянски Е НЕНАДМИНАТ/ КОЛОСАЛЕН по ЗАРОБВАНЕТО на държавата- играе НА ЕДРО: 16.09.2020 "Mиниcтepcтвoтo нa финaнcитe плacиpa ycпeшнo нa мeждyнapoднитe пaзapи във втopниĸ ДВЕ ЕМИСИИ ЕВРООБЛИГАЦИИ c oбщ oбeм 2.5 МЛРД. ЕВРО. Oбщaтa cтoйнocт нa ĸнижaтa e paзпpeдeлeнa в двe oблигaции c eднaĸвa cтoйнocт пo 1.25 МЛРД. ЕВРО.. Maтypитeтът нa eднaтa e 10 ГОДИНИ, a нa дpyгaтa 30 ГОДИНИ." 5-МИЛИАРДНИЯТ ГЕРБ-ав ДЪЛГ ПАДЕЖИРА до 2050 ГОДИНА. И след Него, ДОРИ...

29 за 12 години е около 1.2 милиарда за половин година, сегашните вече изтеглиха 3 милиарда за половин година.....

А увеличението на минималната работна заплата и максималния осигурителен праг какво е?

Този "министър" неможа ли да си научи домашното и тогава да се изказва или е поредния спуснат незнайковец....? Интересно какво ще орежат за да намерят парите???? А за бизнеса един Голяяяяям к'р. Нали като умре бизнеса няма да има пари и за пенсии!!!!!!! Всичкото е да се хареса другаря радев и сие, а после .... потоп .. ще питаме къде с'рат гладните!

Бандити

Даже ги намалете данъците. Докато ония балами от Брюксел още не са ви разбрали какви кавали сте и не са ви врътнали кранчето

Дано някоя лондонска букмейкърска къща пусне залози за фалит на България. Коефициент до 1 година ако е добър веднага залагам апартамента и така да изкарам някой сигурен лев

Очаква се харвардска симфония с много смях и зрелища !!! В условия на демокрация и капитализъм, богатите, политиците и въобще „елитът“, не носят никаква отговорност. Отговорността се носи само и единствено от месното туземно население, което те подигравателно наричат народ !!!

Проспахте такива скокове на цени, че само не ми говори за увеличение на данъците. Знам, че няма да издържите. Знам, че сте галдни, освирепели и се чудите как да се насмучете по-бързо и качествено. Да видим под каква форма ще се наплюскате. Едната вече се видя - рекордно теглене на заеми без дума обяснение. Ще има и друго, това е ясно!

КРЕДИТИТЕ, които служ. правителство взима и с които ЩЕ ПОГАСИ ГЕРБ- авия дълг в нач. на следв. година, са във ФР на БНБ: Към 26.11.2021 г. ФР в БНБ е НАД 12 МЛРД ЛВ: 12 364 304 хил лв. За 6 месеца ФР СЕ Е УВЕЛИЧИ. С 5 МЛРД. ЛВ.

Гечев , ти ли си?

"голям специалист". Защо излъга, че ще останат 10-те лева за пенсионерите, а после трябваше да го "корегират", че били....само 60? Егати скапаняците, егати мизерията, вашта леля!

е не съм обещавал блага за всички.Който оцелее,това ще бъде.никога инфлацията не е била зад заплатите.Оставете кошницата,гледайте основните хранителни стоки и горивата в момента.Да не си играят на срещи ами да запретнат ръкави, да проверят кой как дига цените .Всеки трябва да има мотивирано ,писмен разчет за това.Поискайте го и който е драл кожи,моментално с отнети права.Това министър Перков чакат българите,ако имате кураж.

Г-н Лъжа и Г-жа Лъжа какво са си хортували по нощите. Че как ще връщате кредитите при тоя продънен бюджет. Аха, той Другаря Гечев най добре знае...

Е как 12 милиарда нов дълг?! Само за година! Нали нулева корупция, Бойко крадял 10 милиарда, къде са тези пари сега?! До тук за 7 месеца трябваше да имате едни 5 милиарда неоткраднати, а догодина цели 10 млрд ! Къде са, лъжци гнусни?!

Само това остава ,хората няма да издържат по вече.

Туй ли ти обеща Кире Канадски, дето лъжата я няма за нищо?

..... и защо ходихме да гласуваме 4 пъти? Избрахме промяна, избрахме президент, ами хайде, да почва да си върши работата, какво е това протакане, кого чакаме сега!? Освен отчет, от вас не се иска нищо друго, кой каквото да ви е обещавал ние не сме ви избирали, какви са тия дългосрчни визии, ...!?

Мда, очакванията за Бюджета по КФП още за ОКТОМВРИ са за ИЗЛИШЪК от НАД 700 МЛН. ЛВ.: "На база на данните от месечните отчети за касово изпълнение на бюджетите на първостепенните разпоредители с бюджет бюджетното салдо по КФП на касова основа към ОКТОМВРИ 2021 г. е ПОЛОЖИТЕЛНО в размер на 727,7 млн. лв. (0,6 % от прогнозния БВП) и се формира от ПРЕВИШЕНИЕ на приходите над разходите по НАЦИОНАЛНИЯ БЮДЖЕТ в размер на 984,5 МЛН. ЛВ. и дефицит по европейските средства в размер на 256,8 млн. лева." А ДЪЛГОВЕ ВЗИМАТ и ЩЕ ВЗИМАТ, защото на 26.03.2022 г. ПАДЕЖИРА ПЪРВИЯТ ТРАНШ от 1.25 МЛРД. ЕВРО, взет от Шайката на 19.0302015 г / 3.1 МЛРД. ЕВРО /. ПП: ВТОРИЯТ ТРАНШ от 1 МЛРД. ЕВРО ПАДЕЖИРА на 26.03.2027 г.; ТРЕТИЯТ ТРАНШ от 850 МЛН. ЕВРО ПАДЕЖИРА на 26.03.2035 г. ПАДЕЖИ САМО на 1-я ГЕРБ-ав ДЪЛГ.

Герб строяха пътища,магистрали,спортни съоражения и др. Само някой малоумник не знае колко скъпо е да се строи. Мунчовците са едни нищоправци и къде отиват парите никой не знае,или пък се знае като видяхме шефката на ДКК как се разпорежда с публични средства

Значи са сметнали,че с едни 500 млрд кредит на седмица се получават добре нещата и догодина все още ще ни дават заеми.Чудесно,точно такова управление ни трябваше,да ядем и пием на кредит...мечта

А кога ще се намали администрацията ?

Аз не разбрах предвижда ли се въвеждане на семейно подоходно облагане и ще се повиши ли максималният осигурителен доход.

на дълга може увеличение.

Наздраве, гусис министре....!

Ха ха ха, ще вдигнем минималната заплата, но няма да вдигаме данъците. То това какво е? Скрито вдигане на данъци

Когато един министър употреби понятия като "не се предвижда", "засега няма да има" или "не е обсъждано", въпросът се свежда само до кога това ще стане.

сам

Не се предвижда но ще има... както скеча с Китодар: - има ли според вас извънземни? - виждал съм.. но няма....

Ти тази седмица няма ли да си ходиш ве? Откъде знаеш. Мунчооооо разкрит си. Хвана цялата държава. The Godfather.

Тя и Фандъкова така каза, и веднага вдигна данъците след като я преизбраха.

И ъоя е голям смешко. Мога да се хвана на бас , че колкото повече се вдига мрз толкова повече ще стават осигуряващите се на нея както и хората по борсите . Как да дадеш на някой 750лв като той не заслужава и 300, мо държавата те задължава да му ги даваш

Жалка работа !

Вдигането на минималната заплата и максималния осигурителен праг е вдигане не само на данък общ доход, но и на осигуровките. Честито на всички!

А ще намалите ли броя на държавните служители? Или броят на търтеите само расте и никога не намалява.

Как лесно се отчита излишък като през две свдмици се теглят пи 500млн нови борчове

Мозък, изтеглените пари не влизат в бюджетното салдо. Ако това беше така, държавата с най-голям бюджетен излишък в света щеше да е САЩ, хахааха.

Този образ, първо говори глупости, после го поправят и на края пак говори глупости.

ами се прави на луд. Или пък ни взема за глупаци......