Московски призова за общ фронт срещу проекта "Макрон" в транспорта

Държавите, засегнати от новите регламенти в Пакета за мобилност, да излязат с обща позиция пред ЕК, призова Московски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мдаа.... ЕС прокламира свободен пазар, свободно движение на стоки, повече конкуренция, ама само когато тези неща устройват Запада. Конкуренцията трябва да е свободна, ама на Изток - демек, когато трябва да се унижщожи бизнеса там. Лъсна същността на "социалния и хуманния" ЕС. Запада проявява повече грижа и хуманизъм към ордите мюслита нахлуващи при тях, отколкото към източните "Европейци"!!! Това е грозната истина!!

Нашоте тарикати искат да няма правила и закони, за да може шофьорите да спят по три месеца в камионите и да серат по паркингите!

Ако на някой още не му е ясно - става въпрос за ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА на социален дъмпинг. България има всъщност дегресивно данъчно облагане. Т.е. човек с по-висок доход плаща по-малък процент общи осигуровки и данъци, отколкото такъв с по-нискък доход. Това, разбира се, беше направено, за да може по-лесно да се перат пари в България и това е държавна политика в услуга единствено на мафията. И след като няколко пъти любезно подканиха България да премахне тези данъчни абсурди, което България твърдо отказа да направи, хората предприемат други мерки...

Мутрисковски хич не ще законност и справедливост, а?

Космонавтите и те да се прибират по хотели! Какво е това висене във варели по 6 месеца на 400км от Земята.

Истински забавни са с този фронт :D

Защо само за шофьорите ще важат тези правила? Чистачките, домашните прислужници, зидарите и плочкаджиите, берачите на ягоди и череши нямат ли същите права като шофьорите да почиват у дома през 3 седмици? И защо веднъж на 3 седмици? Нека всеки, който го наема на работа да им осигурява всяка седмица пътуване до България. Да си видят децата, съпругите, родителите. Като не могат да си наемат англичани и германци да им чистят кенефите.

Сега тъпите тираджий за или против Макрон ще затапят утре София?

Голямо лоби имат тия превозвачи. Хич не им пука за шофьорите дето спят по кабините на камионите. Плащат им измислени командировки на хартия , нито данъци плащат , нито осигуровки.

Много си прав - експлоатацията и безправието в България са достигнали космически височини.

Има нали точно твоя шеф Боко подписа това споразумение с Макрон, докато всички източно европейски държави отказаха да подпишат. За да се снима с него и да се перчи по медиите. Да не страдате от шизофрения бе гербери? Накарайте Боко да се откаже от подписа си, а не занимавайте Орбан и поляка, те са си свършили работата и не са се осрали като Боко.

"Общ фронт ли?"Никой няма да се върже с вас,цял свят знае какви сте и докъде сте докарали България от корупция и беззаконие.Ако имаше закони в България ,ти наистина щеше да си в затвора.Уби си детето точно от това, че си над законите и всичко ти е позволено.Всички до един сте престъпници. Как стигнаха т.н. превозвачи до това да имат имоти и тирове за милиони само за няколко години?Как ?С кражби и укриване на доходи.Нима ще фалират тези робовладелци? Ако искате ЕС, ще спазвате законите.

И всичко това за едно mon cheri.

Пука им на мутрара и шайката му за тираджиите! Лошото е, че ще им гепят едно от основните пера на бюджета, ама то нали всички тука сме парле ву франсе!

Koмунистите дай им фронтове да правят.Значи Боко и Московски искат българските щофьори да спят по кабините,да готвят на газови котлони по паркингите и да карат по 12 часа на ден без почивен ден.И да получават 3 пъти по-малко от европейските им колеги.Българските десарски "бизнесмени" като не могат да отговорят на европейските изисквания да фалират и да заминават при Путин.Нашите шофьори без работа няма да останат.

Ти си пълен лаик по темата! Няма шофьор, който да кара 12 часа на ден и то без почивен ден. Има европейски регламент за работа и почивките на шофьорите. Глобите за нарушения, особено за превишаване на времето за шофиране достигат до няколко хиляди евро. Дали ще готви на котлон или ще се храни в ресторант си е личен избор. Едва ли ще се намери шофьор, които по собствено желание ще остави камион и стока без надзор. Застраховките не покриват кражба на стока или превозно средство оставени без надзор. В Европа почти няма паркинзи с жива охрана. Ти къде мислиш, че спят немските или френските шофьори?

Нали това иска Макрон-да не живеят като аборигени всички.И да получават европейски заплати и осигуровки.Обаче нашите не искат-искат в кочината.

Много точно си го казал.

Нали ББ беше "мон шери" за Макрон. За какъв фронт става дума???

Нещо ме кара да си мисля, че Московски ще бъде отвят, защото не се сеща, че засяга интересите на Турция, която е основния превозвач през България.. Толкова да си вярва говори за пълно самозабравяне на властта. Точно ние да дразним французите говори за много голяма тъпотия. С това те просто ще си направят свой стандарт, ние няма да платим и ще дръпнат ,каквато им е целта да се върви на две скорости. елементарно, но не за простаци като тукашната герберо- песепарщина. Просто ни е ниско нивото, за да изискваме стандарт, който е по- нисък от предложения от богатите.