Министър Нено Димов глобява екозавода край Шишманци за депото

Директорът Стоян Гидиков заяви, че са взети мерки за безопасна среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Нено Димов! Ще гласувам отново за ГЕРБ! Само те могат да ни спасят от корупцията и мръсните комунисти!

Като се обърне колата пътища много. Г-н министър, къде са превантивните мерки ? Кой отговаря за тях?Кой контролира ? Или ние вървим винаги след проблемите и ако някой ни уведоми започваме по етапно да ги преодоляваме и най-вече да говорим за тях, след което можем и да ги забравим . Защо е това министерство??????

Един качествен кютек би му дошъл добре на м-р Димов.

Подобно обгазяване имаше и вчера в пловдивския квартал Столипиново. Горяха запалени отпадъци и стари автомобилни гуми на незаконно сметище край река Марица.Обаче минисърчето не сметна за нужно да обърне каквото и да било внимание на този факт. Даже и уж националните медии не благоволиха да кажат и думичка по въпроса, въпреки че на място бяха изпратени 6 пожарни екипа за справяне със ситуацията.

Тоя завод се пали всяка година и то по няколко пъти, как така още работи ?! В статия от 2018 чета: "Това е 11-ти по ред пожар на обекта, но огънят сега е на различно от предишния пожар място" В друга пак от 2018: "Това е четвърти случай на запалване на цех в екозавода край Шишманци. Другите три случая бяха през юни, септември и декември миналата година. Причините така и не са ясни." И тук има нещо гнили с всички тези пожари.

Само решителни мерки и строги наказания ще накарат тези, които замърсяват околната среда да я опазват. Браво на министър Нено Димов за своевременното и точно решение на проблема с екозавода в с.Шишманци.

Горят сметищата на половин България, но управляващите смятат, че няма за какво да се притесняваме.