Министър Комитова и "Автомагистрали": Нов епизод на обвинения и защита

Виолета Комитова обвини пътната компания в големи авансови плащания, което предизвика отговор с пространни обяснения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, няма да я доживея Хемус и това е. Тъкмо реших, че ще стане и .. пак старата песен. Аман.

Комитке-,видяхме те колко можеш,що струваш..гола водица ненапита чедо..не знаеш един пирон в греда как да забиеш!? Все пак архитект си и от строителство...ХАБЕР СИ НЯМАШ!! Остават ти 10 работни дни,събирай вече багажчето, опаковай кашоните-надпиши ги и на 11.07 ЧУПЛАНДАТА. ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО.. на отчет при Решетника !

Тази тъпа офца-министър ,за какво се бори ?! Да има или да няма магистрала ?! Казва ,че не искала да пречи .... а със действията си прави обратното ! Пречи!.....ОСТАВКА ма тъпа мършо !

МНОГО ЛАЕТЕ ТРОЛЧЕТА НО НАПРАЗНО, ПАРИ НЕМА ЩОТО СА ОТКРАДНАТИ И МАГИСТРАЛА ЩЕ ВИДИТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.ПЛЮСЧЕТА И МИНУСЧЕТА НЕ ПОМАГАТ ТЪПИ ДЖЕНДЪРЧЕТА.

Плащаш днес, получаваш след година-две най-рано. Тази откъде попадна в това министерство?

КОмунистите нямат мениджърско мислене на частник, те живеят още в комунизмаи за тях пазарната икономика е нищо. За тях е важно да дадат едни пари, а не да ги управляват. Освен това разбира се важно е и да се "лае" защото така е наредил президента, Но най-противно ми стана като гледах репортажа по телевизията където госпожата каза, че "някакъв съдя си намерил оправдание" Госпожо министър, за разлика от вас съдиите се мотивират с членове и алинеи от закон, а не "една жена каза" и е време да осъзнаете че правите грешки за които не са ви виновни другите, ама то в комунистическият мозък няма място за поемане на вина и осъзнаване не че може и да грешиш в нещо нали, вие винаги сте били безгрешни, за това сме на това дередже.

А БЕ ПЕДАЛ ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ? ТУК Е БУЛГАРИСТАН КОМАНДВАН ОТ ОЛИГАРСИ КОМУНИСТИ.

Обикалят като изгладнели кучета пред кебапчийница и се чудят как да докопат парите! Дано не успеят, та да се довърши магистралата! Още миналата година правителството на Баце осигури финансирането, така че такива да не опапат кинтите!

ОСВЕН ДЖИП ВИЖДАМ И МЕРДЖАН- ТИЯ СА ПО ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ-БАЦЕ ГИ ВОЗЕШЕ СЪС 1 ДЖИПКА

Жена ми като ходи да пазарува до билата се облича по-добре от тая гугутка.

РадеФ , на теб казвано ли ти е ,че с какъвто се събереш, такъв ставаш? Абе РадеФ, като гледам некадърниците ,които си избрал се чудя кое е първичното- ти или те!

При Радеф действа принципа на един мой приятел - С каквит си се събрал с такива си се събрал - никва мисъл нема

Абе ти построй толкова сантиметра магистрала колкото герб километра и тогава давай акъл... Малоумници пълни протестърски...

А Кутев чий го крепи там, и от магистрали ли взе да рабира вече? Щото от спортни федерация също взел да разбира ти да видиш.

за какво е там тая министърка? да създава интриги, скандали или да гради? ако има нарушения да сезира компетените органи... има мвр, данс, прокоруратури и т.н жалка история

Тая история ми прилича все едно си цанил некъв майстор да ти прави ремонт след 2-3 седмици и човека ти вика дай ми пари да си купя там материали мечета четки това онова, после идва жена ти и вика що си му дал пари напред на тоя идиот отивай веднага да си ги искаш ше му ги платим чак като свърши работата - и ремота утича.

Въпреки,че сратнението ти е тъпо Е ти капаро не даваш ли като правиш ремонт,ако си правил някого? За направа на мебели също се Дара капаро!

Като си му платил на тоя майстор дали няма да гледа да дойде когато му е удобно, някога? И да свърши работата надве-натри? Или пък хич да го няма, да "утече" - човека зема парите и каза "ще видиме"? А? къде го има това - първо да ти плащат, пък поске да работиш?

Ако си си избрал кофи майсто може. Добър майстор дето си има работа бол и да не ти иска нищо го чакай, знаеш ли кога ше дойде - никога.

Тази фирма за това работи по магистралите, щото и имат доверие! Освен това има договор и ако нещо не е нарад - неустойки и няма да получат остатъка от парите!

Тая кво си мисли че магистрала се строи както виличката ѝ за "гости" на морето? Че може да разиграваш големи строителни фирма като няколко дюлгери помаци и да ги цака като ги сменя през ден? И верно да вземе малко да разучи дрес кода койти подхожда на длъжността ѝ, ама то като съм виждал и Румбата по едно врем как се беше снимал с един потник чехли и шорти като таксиджия и то в резиденцията какво да очакваме.

Ееей, тази един човек не може да уволни като хората, ние чакаме магистрали да строи....северна България, че има да чаааака магистала с такива министри...

Краде се яко, мафията е окупирала територията наречена БГ.

Така ли!!? А съдът защо друго казва!???

Гадните гербераски паразити , цоцкащи от народната кръв до един са за затвора.

Днес НЕ е 9.9. 1944г. а 2021г и СЪДЪТ казва, КОЙ крив и кой прав.В случая съдът е казал че министърът не е спазил ЗАКОНА.

Облечи се като министърка. Каква са тези налъми, панталони за риба и блузка за плаж - тип мераци за нищо.

Не можа тая министърка незаконно да смени ръководството. твърде много се раздуха опитите и да спре строежа на магистралата. Сега се опитва нови лъжи да фабрикува. Госпожо министър времето Ви изтече господарите ви не са доволни. Как ще се оправдавате че не сте успели в опитите си за саботаж и прехвърляне на поръчките към ваши хора???

Големите аванси са дадени рано , за да са сигурни,че ще си вземат големите комисионни мутрите от ГЕРБ. Просто и ясно

Абе платен трол, ти за фючърсни сделки чувал ли си! Пояснявам - договаряте цената и се плаща определена сума, като договорената цена не подлежи на изменение! Точно това са обяснили и от Автомагистрали на изттрещелата министърка, която я бива само гюбеци да върти и учудени физиономии също пред камерите да прави! Въобще не съм вермал че, президента ще назначи такива наглеци! Определено ще ида да гласувам за ГЕРБ или Патриотите на 11-ти и на другите наесен! То бива лъжи, но такова чудо....

В българия виновни няма, това не ви ли е ясно ?!

Старото ръководство - в затвора ! Връх на корупцията на ГЕРБ и Тиквата !

Новото ръководство в Дубай

също...