Коментари - МФ очаква близо 1.5 млрд. лв. излишък за февруари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излишък ....и нови заеми...

Няма никакъв излишък. 1. Как може да се говори за излишък, а в същото време да има недостиг на средства??? 2. Умишлено се гласуват ниски бюджети, за да може после бързо да се "усвоят" в безсмислени проекти от "наши" фирми. 3. Както по-долу се каз-защо този излишък не се пшолзва да се погасят задължения???

некоректно приетият бюджет води до такива излишъци, пък после за две седмици се усвояват бързо от "наще". Остава нещичко и за Барселоната :)

с рекета по пьтищата и с измислените смени на касови апарати газови уредби даже са малко Може например да сменим номерата на колите, адресната регистрация, или масова смяна на улички с последваща смяна на документи и глоби сьответно, може повече Герберастите са ненадминати в такива добрини да ги е-в г -а-а

Време е да вземем нов заем за да го откраднем.Излишъка ще е спестен в нашите офшорни сметки/на тези които ги имат/.Тъй като наште изедници не спазват една от десетте Божи заповеди "Не кради" те ще си го получат.Дано си харчат откраднатите пари за лечение.То не беше крадене то не беше чудо.Цените хвърчат , като хелиеви балони във въздуха.След въвеждане на ТОЛ системата ще има и нови радости във финансов аспект.Ваното е ,че НАП усвои 30 милиона бонуси.

Имаш 10 млрд излишък В нормална фирма или семейство взимаш 2-4млрд и си погасяваш от дълга А ние дори взимаме нов Имам 3 висши и доста успешно работеща фирма, но това с управлението на дълга на ниво държава явно никак не го разбирам

Е какво странно има?! Излишъка ще се усвои от фирми близки до управляващите, а дълга ще го плащаме всички ние.

Трите висши образования очевидно не са ти помогнали да започнеш да пишеш грамотно. Явно ти трябва и четвърто образование. Какво ше кажеш този път да е всферата на финансите? Може би тогава ще разбереш защо няко държави разполагат със средства и все пак теглят заеми. Питай и шефа си. Той прави същото.

Те дипломите ги раздават като топли баници в БГ. И да, неграмотни са.

Защо тогава само за 3 месеца взехме 3 пъти по 200 милиона нов дълг?!? Какъв е смисъл, ако имаш пари да вземаш дълг, дори да е евтин?

За да се хвалим с излишък ... който ще усвоим .

истината е, че те говорят и пишат в ЦИФРИ, а ЧИСЛАТА са различни погледнете на страницата на МФ , раздел данъчна политика , в ЦИФРИ е

Шило

Всяка година е така- сега е кампанията по събиране на данъците. А после?

Не всяка година за 2 месеца се телят 4 пъти по 200 милиона заем .

А рибоците събират капачки и дарения за операция на бебета...