Менда Стоянова: Бюджет 2020 ще е "пица с пармезан и шунка"

Ще има повече пари за работещите, развиващите се сектори, образование, здравеопазване, коментира председателят на бюджетната комисия в Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - Менда Стоянова: Бюджет 2020 ще е "пица с пармезан и шунка" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така де, пармезана и суджука...пардон шунката за управляващите, а за елекората - пуфкав леб.

А догодина няма да е само пица, а ще има първо, второ, трето, даже две втори!

Пармезан или моцарела?

Ами ми се струва, че пармезана е от палмово масло, а шунката от соя...

Кога набиваше консерви с русенско, кога почна да ми говори за пармезан...

А който не обича пица.

За голяма част от българите, пармезанът и на вид, и на вкус, прилича на калъп домашен сапун. Да беше сложила по една пилешка трътка, че хем ти е по специалността, хем на електората да му се услади.

И за италианците не е деликатес.

Пица , ама за цар Киро , от МенТа !

Да бе, ще има свинско със зеле, за герпавите свинско, за народа зеле...

За "управляващите" пармезана и шунката за Гольо тестото на пицата. Като свинското със зеле.

Пармезан и шунка винаги е имало за едни хора. За народа са остатъците.

Селяндури много прости дето напълнихте Софето за весел живот, тези бунтове дето са обхванали цяла латинска Америка много скоро ще се пренесат и тука и затова Тръмпи си строи стената ама от бетон а не като вас от тел. Той глада обхваща целия свят и после да не ревете на умряло.

Ако е твоята пица, дръж си я за мъжа си....

48% от българите едва връзвали двата края. 44% направо му били изпуснали края. И само 8 % му били отпуснали края... По бюджета 2020 г. - 363 лева праг на бедността, минимална пенсия - 234 лева.. 1,66 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПАК ще оцеляват с доход под прага на бедността.. Те пицата на МЕНТАТА СТОЯНОВА с шунка и пармезан само ша я миришат.. Както МЕНТА и сие миришат корупцията дет я няма.. А пицата.. А тя ПАК е само за тез - 8-те процента..

пица--мента

Само селяндур може да напише такваз нечленоразделна реч..

Доживяхме и до "балансиран" бюджет. Колкото до пицата изобщо не ми се вярва, защото отново ми прилича на "пача", но това си е национално познато ястие, особено подправено с чесън и оцет.

Пармезана и шунката поскъпнаха двойно от това лято, а пенсиите от 200-300лв ще ги увеличите с 15-20лв, ... та пиците ще ги гледаме на снимка пак! Или за вас са шунките, а за нас само хляб!

За нея със сигурност ще има! Ние вече над десет години си караме с пицата на Дянков! Ама както е тръгнало ще ни вземат и нея!

За роднините й дето ги е назначила по разни държавни постове може пицата да е и с джолан.

Пармезан и шунка, но за всички държавни и общински служители. А ние, от частния сектор, които им плащат и заплати, и осигурвки, че и пенсиите високи....за нас не остана от тях, вярната армия гласоподаватели на Боко... обречена работа.

Мани ги тез пици, ма оу! На мене да ми сипиш шкембе чорбасъ и тюрлю гювеч с трюфели, а ти еж пача и свински крачета от чумави прасета!

Менда е дясна, а бюджет 2020 - пица прекрасна!

Пармезан и шунка за дебелия Винету. За другите само на снимка.

Не се притеснявай! Да плащат ман-галите! Нашите деца и внуци отдавна ще са там където ще се чувстват свободни и удовлетворени! Пътят е ясен - ТЕРМИНАЛИ 1 И 2!

SU-152

ПРИЕ СЕ БЮДЖЕТЪТ НА НЗОК. Отново бюджетът на Здравната каса за 2020 година е подчинен на досегашната система. 4,7 милиарда лева на година, а няма пари за болните, за лекарства и за ремонти на болниците. Но пък има за климатици, коли и обзавеждане за шефовете на НЗОК...................... Eдин, голям ПО–здрав за вашите майки......

да вземе да се скрие..не разбира нито от финанси, нито от бюджети, нито от пици , нито от сирена, нито от шунки! В качесеството на каква се изказва?!?

А супа топчета и сутляж ще има ли?

Пармезан и шунка !?! На кое отгоре, на ниските заплати и пенсии ли ?? Мяза ми на "На задника си гащи няма, ама на оная си работа копринена панделка вързал"

болниците са по зле от кочините, няма смисъл да се опитват да лъжат за каквото и да е друго!

Много е дебел наистина! То бива, бива, ама.............Малко да мине на плодове и зеленчуци!

за пореден път.. пиците не са с шунка, а с прошуто. а пармезана е е добър, ама да го настържеш на спагетите. Писна ми от чукундури , дето си мислят, че знаят нещо, като ползват купешки думи в речника си за да звучат по екзотично и да прикрията неграмотността си .

А тази мента наясно ли е, че за тази пица с пармезан и шунка трябват пари в брой, а не кредити и заеми. Защото банките вече само за баница и боза не отпускат заеми, ама не сме далече и от тези нови банкови продукти!

Само за притежателите на триетажни... канчета за храна.

Така де! Като няма хляб има пица с пармезан и шунка! ХА-ХА-ХА

Всички велики бюджетари са били ТРЗ-та, а този бюджет - 2020 е много смел, но на мен повече ми прилича не на пица с шунка и пармезан, ами на боб с люти чушки...Поне газът е подсигурен и нац. сигурност! Но...за стабилността...не много сигурна работата!

Моят суфертас е с 4 - за две втори!

Мента що не сподели с колко ще скочат заплатите на депутатите у парламента с тоя бюджет ? Дали ще си вдигнат заплатите само с 14 лв както ще вдигнат масовата част от пенсиите или ще си вдигнат заплатите само с 50 лв както вдигат МРЗ? Ама Мента няма да го каже щото там ръста на депутатските заплати ще е със 100+ лв на калпак минимум. То и аз така мога на ти на теб трохите а на мен шунката с пармезана

Менда Стоянова: Бюджет 2020 ще е "пица с пармезан и шунка" За кого обаче?

Стига с тия скапани пици !!! Българинът обича чистата българска кухня , от която отдавна е лишен !

Не ми се мисли с каквъв сос ще е пицата!

много гладна, жадна и алчна или ни мисли нас за такива, а? Що за изказ? това ли е нивото на НС? Направо кърти тъпомера, и вождът им правилно отбеляза - главанаци...

Ментата запомнила две чужди прикзки и решила да оригиналничи....

100 % и пермезана и шунката ще са от имитиращите продукти

Аз да не съм италианец, че от 10 години ме тъпчете само с пица? Я дайте малко свински джолани от новия внос на 20 години!

Пармезан за управляващите, шунка за придворните фирми и клисаво тесто с мухъл за данъкоплатците.

СМЕШНИЦА , УЯДЕ СЕ ОТВСЯКЪДЕ И ТИ Е ЛЕСНО ДА ГОВОРИШ

браво Мундо

БРАВО само не разбирам защо не станеш една пицарка...............то и за това не ставаш май.