Масов бойкот на "Давос в пустинята"

Водещи мениджъри и високопоставени представители от ЕС и САЩ няма да присъстват на саудитския икономически форум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не са санкции в защита на "правата на человека" , алабала "свобода на словото" ! Давайте по същество и да не забрави Перуката да скъса договора за 250 млрд!!

Няма никакво значение. Това, което е от значение за планетата Земя е Тиквун Тиквуниев да присъства на мероприятието!

Абе не разбрах, нашия премиер ще бъде ли на "давоса" ели няма да бъде?

Масов бой на "Давос в пустинята"

Бойкота е пълна пародия!!!! Това че шефа на някоя фирма се е отказал да отиде, не значи, че фирмата не е там! Пример със Сименс: шефа на фирмата бойкотира и не отива там, но самата фирма Сименс си е там с пълно присъствие! Вижте списъка на фирмите, които са там, не е тайна и го има в нета.

Изглежда не знаеш какво е Давос. Там се събират личностите, а не фирмите. Така, че намерението на арабите да направят "Давос в пустинята" явно се проваля.

Евреите бойкотирали арабите. Каква изненада. Другото което е интересно, арабухите наистина ли си вярват, че някой би инвестирал при тях. Свърши ли им петрола пак на камилите и кой откъдето. И ще се върнат някъде в прогресивният за тях 15 век.

Но пък руснаците ще отдат... Тях такива неща не ги притесняват...

Невероятно си прав .

ти да не си омъжена за руснак, че само руснаци ти в главата ;-)

Наели са нинджи за охрана на форума!

много ясно! При тея араби няма "няма".

Ако се отвори вакуум в арабския пазар, руснаците ще го запълнят. И на драго сърце ще започнат да дават акъл и своите високи технологии или каквото имат там. време им е на арабите да получат според заслуженото акъл от руснаци българи , индийци, пакистанци, китайци нови технологии и да заживеят в бъдещето, каквото го заслужават. Ако американците се оттеглят с разпространението на исляма на Балканите е свършено. На практика ако арабите са умни няма да проведат форума и ще заявят, че няма условия за провеждането му. Ще е по- разумно да поемат един отказ от участие от катастрофалните последици, които Западът може да устрои на арабския екстремизъм, защото той е антиамерикански и антиевропейски. Насочен е изцяло срещу ценностите на християнството и цивилизацията ни. Но пък арабите вече са се самозабравили и освен лукс за друго не включват мозъка си. От десетилетия са с притъпени сетива и даже не се усетиха, че са излезли извън релси като проповядват крайна омраза към всичко американско. Дори и да се вържат с Иран и Русия, саудитците ще харчат готови пари и ще се къпят само в петрола си. Всички технологии ще спрат за държавите извън НАТО и светът ще се раздели още по- ясно на Изток и Запад. А династията на саудитците просто ще бъде издухана като пясък от нейните врагове. Петродоларите може и да потеглят към Русия, защото тя ще прати своите хора да дават акъл на арабите. За десетилетие ще стане розово в Русия и Саудитска арабия. После всичко ще си дойде на мястото. Ще започнат грандомански проекти за милиарди, от които саудитците ще чакат светлото бъдеще, както и ние го почакахме и невидяхме.

Гума,ако това което си написал е в главата ти,значи там има айрян.Айряна май няма гънки.

На кого му пука за тези цигани.

Онзи побърканяк Тръмп им продаде на тия саудисти оръжия за 400 милиарда $....за кво мислите че са ги купили тия садисти!? Да опазват мира!? Американският тъпак е виновен за убийството на Кашоги, отгоре на всичкото с треперещо, старческо гласче перуката изписка, че ".... Разбира се , убийство не трябва да се отрази на продажбата на оръжия за Саудитска Арабия"...абсолютен бЕзсрамник и циник

И какво мислиш ще направят саудитците с тези оръжия? Единственото, което могат да направят е една грандиозна сватба с много пуцание. А чичо Сам вече ги е таксувал и тези пари са влезнали в американската икономика. Премерен риск му се вика на това.

Прах в очите на хората. Истински бойкот ще е ако спрат да им купуват петрола.

Какво да се чудим , марионетна държава създадена да обслужва месния петролен кладенец. С бандити назначени за крале.

Сега е моментът ние да отидем. Заради някакъв журналист не трябва да си разваляме отношениятя. Що оръжиеизкупиха от нас.

Саудитска Арабия е основният спонсор на световния тероризъм. Чичко Тръмп обаче, много ги обича. Комсомолката Меркел също. Продават им оръжие, да се пазят от иранците. Щото слушкат и продават петрол. Някой да е чул за взривил се иранец? Не, но не слушат. Още по-лошо - не разрешават на миротворците американци да отворят някоя миротворческа базичка. Затова - санкции и бой до посиняване. Пък на саудитците - е, ще им простим, то и американците избиха населението на цял континент, пробваха си атомните бомбички, но се поправиха. Да папкат и да слушкат, пък и дисидентите нещо много се навъдиха.

Чети история, кога и как е създадена тая "държавица" и изобщо има ли право да се нарича държава.

по-интересно е кой ще присъства, нека ги видим, особено нашите.

Ако обедното меню е добро сигурно нашите са първи там. Келепира, суджука и софрата при българина са на почит.

В Саудитска арабия, Путлерова Русия, Турция и някои африкански държави е национална особеност трепането на журналисти, които не изпълняват нарежданията на краля/царя/султана/племенния вожд. Няма лошо, щом им харесва. Истинското зло е, че орките на тези вождове опитват да изнасят грозния си опит и в други държави чрез мръсно финансиране. И България е в пострадалите страни. Гнусвите саудитци финансират радикални ислямисти, а гнусните руснаци финансират олигарси и политици, като Пеевски и Сидеров, които рушат държавността.

а пък гнусните ЦРУ са избили повече от всички останали взети заедно.

Само защо забравяш как Щатите финансираха преврата в Украйна с 5 млрд.? Те шото цветните революции, дето ги забъркват, са безплатни! Един добър съвет - гледайте си в своята паничка и ще видите много интересни неудобни неща.