Мария Габриел: Защо България да не бъде една от долините на водорода

ЦИЕ има много силно конкурентно предимство и това са иновационните екосистеми, отбеляза еврокомисарят

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Защо България да не бъде една от долините на водорода | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водород се прави с ток и акъл. Ние нямаме нито едното нито другото. Затова няма да станем долина на водорода.

Абе тая водород виждала ли е?

и тия около нея също ли са така тъпи и невдяват за какво иде реч и как се постига?

Да е един от хълмовете на водорода - понеже е най-лекият елемент и все иска да избяга нагоре, та и в долина нема да го задържиш! Ех, тези хълмове, които така липсват ..

ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ В ОБЩ.ПРОСТРАНСТВО Е ИСТИНСКО БЕДСТВИЕ. КАК САМО ГИ РАЗТЯГА ЛОКУМИТЕ И КАКВИ ФАНТАСМАГОРИИ РАЗВИВА , ПТРЕСАВАЩО Е! ОПРАВИ СЕКТОРА ПЧЕЛАРСТВО В БЪЛГАРИЯ ,ТА ВСИЧКИ Я П0МНЯТ КАКВИ ГИ НАДРОБИ. ПОСЛЕДВА КОНФЕРНЕЦИЯ ПО ДИГИТАЛИЗАЦИЯ В СОФИЯ , И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я СПРЕ ВЕЧЕ ТАЗИ ШУТОВА ИЗДЪНКА!? КАК Я НАВРЯХА ЗА ЕВРОКОМИСАР БЕ ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ...ТОВА ЗА МЕН Е ОГРОМНА ЗАГАДКА!?

ТАЗИ НЕ ВЯРВАМ ДА СЕ ОМЪЖИ !! ПРОСТО НЯМА КАК !!

Омъжена е за Франсоа Габриел.

Тъпо, тъпо та дрънка. Нали за да се получи водород трябва да се вложи електричество? А нали за да се полчуи електричество трябват горива? Слънчеви панелчета и вятърни мелници стигат за да напълнят гушите на зелените, но не може да захрани промишленост.

Леле ,мале , ужаст,тая пак се появи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gugnelid

Марийоооо, Марийо, отговорът на глупавия ти въпрос е лесен - защото вие герберастите направихте така, че през последните 12 години България дърпаше яко назад, докато останалите се развиваха. И сега сме отходната яма на Европа. Марш, шибана шаврантийо!

Дъската за гладене да се скрие.......

За всичко са виновни корумпираните, декадентни и некадърни бюрократи от брюк.селската хунта.

_stankow

Ами нека стане, защо не. Нека ЕК финансира изгражането на заводи за добив на водород в България. И тогава да затворим мини Марица-Изток. Да, но за добив на водород ще трябва енергия. Така че ще трябва и да се довърши АЕЦ Белене. Щото то с приказки - ама защо не направим нещо си, не става. Трябва да се направи. Как, ако западняците идват тука и само казват какво ще нарежат ?

в "Долината на Смъртта" водородът свърши, остана само сяра.

Странно, това нероразумение ще спре ли ннякога да си пъха гагата навсякъде? В Б-ия имаше само един специалист по всичко - Апостол Карамитев! Това изчадие се опитва да го конкурира, но нито има неговото майсторство, нито интелект! А с нахалството и простотията си само срами страната...

Така си е за долините! По долинам и по взгорьям Шла дивизия вперёд, Чтобы с боя взять Приморье – Белой армии оплот и в превод: Through valleys and over hills Went the division forward To capture in battle Primorye The stronghold of the White Army

Какво разбира тая начална учителка от водорода?

От хубава заплата рабира.... Другото го заеби!

Написаното в статията е пример за нищоговорене и нищоправене от неграмотни калинки, каквато е въпросната госпожа.

Жената трябва да каже нещо, дори и глупотевина, за да оправдае високата заплата на високия пост. Не са виновни тулупите дето ядат баниците, а тези, дето им ги дават.

Когато една куха помакиня я напънат здраво от към ауспуха с резана манивела, тя почва да отделя водород и метан. Малко е взривоопасно, но пък е екологично чисто.

Това недоразумение, чуло, недочуло нещо! Прочело нещо в Интернет и вече акъл дава! Абсолютна меркантилна калинка, издигаща се в йерархията лягайки с когото трябва!

Аааааа...не сте прави....Може да е грозна жената...ама пак за сметка на туи е проста

защото си проста селска пръчка

МАРИЙКА ОТ ХАДЖИДИМОВО Е НАЙ-КУХОТО НЕЩО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ПО-ПРАЗНОГЛАВА ОТ НЕЯ НЯМА ДРУГА!!!

Защото водорода е най-опасното и нестабилно гориво. По-опасно от атомното.

Майка ти внесе АстраЗенека и сега я хвърляме. Я трай!

Габриел, ние сме долината на еврорзпотетените и те знаеш добре това, Габриел

В ТАЯ ДОЛИНА САМО МИЗЕРИЯТА Е ГАРАНТИРАНА. ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ СЕ РАЖДАХА, ЖИВЯХА И УМРЯХА В НЕЯ. ЗА НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ПАК ЩЕ БЪДЕ СЪЩОТО. ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!!

Ще научим калинките да отделят водород :)

Какви долини, какви 5 лева, какъв милиционер, ма?! То, както върви, скоро вода и ток няма да има за отопление и готвене, те ще ни правят водородни и тревопасни...

Марийчето с BSc по Български език и френски език стана експерт по енергетика.

Първо спрете да изсичате и унищожавате зелените площи и да строите като замаяни. На хората им трябват паркове,повече пространство,а не кутии в новостроящи се блокове. Алчността е проблема

А защо ти не се еб... пу... ма...

Това е въпроса!

Браво!

Браво за празните приказки, казваш...

Каза ли нещо съществено и смислено комисарката ни, или аз не съм разбрал?

Предполагам само с тази мисъл си е изкарала заплатата за половин година. В началото на следващата очакваме друга мисъл да и дойде в главата.

Защото е долината на мафиите.

Можеше и да бъде ако боковата тиква и обкръжението му не крадяха като замаяни...

не прощава...

Мария Гьобелс като щатски кадър би трябвало да знае, че водородното бъдеще САЩ планират да бъде активно развивано в Украйна.

Какъв зелен преход?! Хората тънат и умират в крайна мизерия, криминалните случаи са безчет, мръсотия и хаос навсякъде, войната по пътищата затрива по едно село хора всяка година.

Жирафа пак се изказва колкото да каже нещо. Затриха атомните реактори а сега ще прави водородна енергетика :))

Чавка!

то ние само за склададжии ставаме,а и ни се отдава. Поне ще има откъде да краднем.

"Защо България да не бъде една от долините на водорода" И на таз кукувица и изпила акъля ! За да произвеждаш евтин водород трябва да имаш няколко АЕЦ . Или с други думи изобилие от евтин ток . Не ви знам какво пиете нито с какво се друсате , време е да спрете че се повредихте .

Защо е поканена тази куха лейка?

Дрънкалката пак се раздрънка.

А водорода знае ли някой как гърми, изчезва всичко 100км около него.

Значи Банкя е иделното място за един такъв водороден завод !

Тази бездушна, бюрократ-кариериска откога започна да разбира от енергетика???!?! Ама що е българин, все е разбирач. Крушата не пада далеч от дървото, гена си сака трибуна, да се изтропа. И ето таз госпожа, експерт по нищо и по всичко и тя така. Ама вместо в храстите , на трибуната.

Защото Германия ги пуска тези шнапс идеи, но самите те се кърпят на над 30 % ТЕЦ и 34 % АЕЦ, а това с ''водорода'' и ''елеkтро'' е само за битови нужди; Франция е на 70 % АЕЦ; Щатите и Индия са на над 45 % АЕЦ; Китай на над 45 % АЕЦ и ТЕЦ; Япония е над 55 % АЕЦ Всички мощни индустии са на АЕЦ и ТЕЦ,, само ние с тези ''болни крави сме из този кален друм.'' Га тези индустрии минат на H2 тогава и ние, скъпа. Разбирам че искаш да хванеш някой чеп с голям портфейл в EU но не за сметка на продаване на България.

Таз не беше ли протеже на онова от Банкя?

Не само е протеже, но и му готви завод за "хидроген" в Банкя ! Явно "бялото" вече не се харчи, та ще минаваме на водород...