Мария Габриел: Стартъпите са двигател за успех на иновационната екосистема в България

Пряко сътрудничество с университетите и регионите и ускорен трансфер на знания към индустрията са акценти в периода 2021-2027

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Стартъпите са двигател за успех на иновационната екосистема в България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко се среща по-несъответна на ситуацията политика, от тази на ЕС, и в частност на ЕК.

Да дойде да открие нова фирма в БГ и да види с какво ще се сблъска. И тогава да се изказва.

Сложно говори тая патка, но нищо не казва.

_stankow

Когато една държава (империя, партия, структура) изпадне в агонията на тежка криза и предстои да се разпадне, управляващите я започват да говорят на техен си, неразбираем за останалите език. Сложни езикови и примитивни мисловни конструкции. Вече сме го преживели това, разпознаваме го.

Колко далече от реалността е тази женица! Какви стартъпи, какви бълвочи, бе моме? В страна, в която всеки гледа да излъже и открадне, където всичко дтава с връзки и подкупи, къде отиваш? Тук се купуват фалшиви ковид сертификати, а никой не вярва на правителство и експерти, ти какво говориш. Па слез на земята, макар и за малко.

Мария Габриел е за Гинес по безсмислено говорене.

Оставете жената да си вади хляба, бе. Вие какво искате от нея - все трябва да прави нещо? Каквото и кажат, това ще "пропагандира" - дали стартапи, дали енергия без въглеродни емисии, дали супер компютри - се тая. От нея се иска да вдъхне инициативност и тя го прави по почина "дайте да дадеме"