Мария Габриел: Европа е на прага на нова вълна от високотехнологични иновации

Инвестициите в стартъпи са се утроили като само за 2021 г. те са 100 млрд. евро, каза еврокомисарят.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преоткриха кюмюра...

Германия се връща към въглищата.... Къде са тия нови вск. технологии...

По слабоумно изказване не съм чувал. Европа в момента строи заводи да произвежда чипове, които са били модерни преди 10 години. Тези от Брюксел са яко надрусани. Да не би да ги задължават да гледат DW?

Това , че толкова много пари се пръскат по стартъпи, въобще не повод за гордост. 90% от тези фирми са перачници на мениджърите на големите фирми за да си приразпределят печалбите за сметка на работещите.

Купуват старата технология за чипове от Корея, която я купиха като остаряла Тайванска технология преди две години.

Нищоправещата пак се появи да напомня за себе си.

Европа не е това което ЕС иска да е ! Брюкселските бюрократи отказват да проумеят тази проста истина !

Доколкото успях да схвана от "стратегическото" и изказване, тя досега е възприемала образованието като среда, в която можем и трябва да си намерим достоен партньор в живота и за пръв път свързва образованието с иновациите, каквото и да си мисли, че означава това. ???!!!

Стартъп с иновация Пелотон фитнес мрежа за производство на ток. Всички по домовете ще въртят педалите по команда за да поддържат Евро иновацията и да плащат заплатата на калинка Габриел. Щом нямат акъл да излезат по улиците с изискване всички синекурни позициики наложени от Брюксел да бъдат затрити а заемащите ги пратени в затвора.

ТаА няма ли кой да я завре в миша дупка!

Тази габриел ми е толкова противна че не ми се ще да я коментирам и точка ! ТЪПА и НАГЛА !

Мария Грабиел е на гребена на вълната...

Тате ще ми купи колело ама друг път. Иновации но тренда е пестете енергия

Вярно, вярно, връщаме въглищата. Къде по-иновативно от това...

Науката - производитена сила си го знаем от времето на Тодор Живков, но компонентите софтуер и хардуер, направо ме довършват.

Като я чуя тая еврокомисарка (дали разбира какво чете) и ме наляга отчаяние, накъде вървим.

Много е смешно, когато някой който няма хал хабер от технологии отговаря за тях.

Тази изобщо има ли хабер от нещо?! Поне едно-едничко...

Мнго ми е интересно, как в европейските институции се пращат хора, без никакъв опти и знания. Мария Габриел е герберска калинка, а тая с червеното сако до нея и участничка в "Кастинга за политици" на Славито. Що за хора ни представляват в ЕС, а после се чудим, защо не ни бръснат за нищо. Единствени плюс е, че тия лелки взимат големи заплати, а няои от тях си намират мъжленца чужданци. Плюсове за нас не виждам.

Явно, Европа е отвън. Явно се опитва да влезе някъде, ама все още е на прага... А къде точно се опитва да влезе?? Технологиите са в Китай;)

Новите технологии ще са добре познатите стари!!! Кюмур и парния двигател

Маро, Марооооооооо, путко непоръбена, сърбят те и 3-те дупки, пере те сачмата, хлопа ти дюшемето!!!

откакто се е наместила на тази позиция, само общи приказки дрънка. Нещо полезно което се е случило не е представила. И в тона на киро бившия премиер всичко е в пожелателна бъдеща и трябва форма. Ако евро съюза загине, ще е заради лапачи бюрократи които се занимават с нищоправене и отлагат решаването на важните проблеми