Марио Бакалов: Пандемията промени авиацията, както 11 септември 2001 г.

Постоянно излизат нови регулации и рестрикции, а от екипажите се очаква сериозна гъвкавост

Обратно в новината

Коментари - Марио Бакалов: Пандемията промени авиацията, както 11 септември 2001 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой не спира да му дава поле на изява на това гейче недоклатено. Добре, че беше мама едно време да открадне сума ти пари от Луфтханза и да го прати на обучение :)

Ти какво направи бе хюмле?

еййй тоя не се спре, мре да се показва...

няма как да лети вече на най- големия А 380, щото Луфтханса се отказа от всичките 16,и сега са на паркинг в Испания. Голям самолет-големи разходи.

А Марио е голям смешник ! Нито е българин , нито е германец ,нито е пилот :)

Тоя явно е пилот, щото разбира от самолети колкото селски поп. То в последно време пилотите освен да въртят копчетата на автопилота и да пускат и прибират колесниците друго не правят. 70% от въздуха се рециклира, а ХЕПА филтъра лови само пясък

Аз съм пилот и мога да ти кажа че не е само въртене на копчета. А ела ти да бачкаш на 13 000 м над земята и да въртиш копчета

Не ща щото както знам какви са ви механиците не смея да се кача на самолет - имам вземане даване с такива. Единствено на България Еър се престрашавам защото колкото и да са идиоти има останало съвест в тях, за разлика от западняците. Даже когато се качвам на самолета на комшията че го знам на изуст и знам кога и какво му е пипано и пак го проверявам един час. че веднъж му гасна 3 пъти мотора за един полет. А и горе на 13 000 метра е скука. И като работата ви не е само въртене на копчета ми кажете колко пъти сте летяли в ръчен режим. Последия случай от преди две години с Боинг Макса дето падна и ги спряха беше точно заради това. Пилота решил да лети в ръчен режим без да знае как се прави и се пребиха.

Пилот на какво ? На балон ?

SS сигурно работи на автоматична автомивка и само копчетата се е научил да натиска (ама не всичките още). Кой за каквото е учил

Натискам и копчета, ама мога да разглобя бутален двигатели да го сглобя без да ми останат части за още един. И съм го правил много пъти въпреки че не ми е това работата.

Браво. Айде бързо спирай компютъра, че много коли се насъбраха

На вас ви е лесно да спрете компютъра щото с те с с един, ама кажи кой от всичките че около мене са десетина комплютъра и единствено мога да спра този дето играя солитер и се забавлявам с Дира.

Не пиши глупости, знаем че си тъп. Ела ти да кацаш ти във Враждебна с автопилот :) Или пък да минавал Северния път, и само да въртиш копчета :)

Като сте толкоз отворени и летите в ръчен режим ми кажете защо падна Макса при Адис Абеба. Ама не официалната версия че тя е по измислена и от версията за стопените от керосина носещи греди на небостъргачите в Ню Йорк.

Тоя смешник ,дори не е Командир ! Защо ни занимавате с него и неговоте глупости . Нереализиран пилот ,който не знае какъв е и само търси поле за изява по медиите. Да си продава шапките по 10 лева и да си мълчи

Ти какво си невежество. Изчезвай.

На Баколов в тоя големия самолет му дават само да говори по радиото, колкото за чистотата на самолетите за Германия може да е така ама един самолет на България еър беше толкова мръсен, че от капаците където излизат маските всичко беше черно на ивици. Явно барабар с въздуха е влизало и масло от двигателя. Тоя самолет не беше виждал хигиена поне 3 месеца. За София не знам ама хигиенистките по самолетите изчезнаха след като две се разболяха от ковид. Другото което прави впечатление , е че изчезнаха земните стюардеси. Да тия дето съпровождат автобуса и създават ред при качването в самолета. Разбрах, че лисват когато щяха да смачкат един баща с бебе на ръце, а майката с количката горката беше последна на опашката. Това при Бай Тодор посмъртно не можеше да се случи.

Както е всеизвестно, че инцидентът на 11.септ. бе предизвикан от службите на сащ (свидетелстват над 100 пожарникаря, че сградите са взривени контролирано), с цел заграбване на едни ресурси от близкия изток и намиране на нов национален враг (щото ссср се разпадна), а оръжейните корпорации губят цена през мирно време, ТАКА е всеизвестно и, че ковид пландемията е предизвикана от същите тези "любители" на човечеството, които решиха, че не трябва да има свободна воля и средна класа!!! Та затова не се учудвайте, че само хора като Джеф Безос имат право да си правят екскурзии до космоса, а когато вие искате да ползвате авиацията за по-бързо придвижване, то вие замърсявате и трябва да престанете! Скоро и личните дв автомобили ще забранят! После и частните имоти, докато накрая 10 световни фирми не започнат да се изявяват като царе над човечеството (тези които са издържали на ковид геноцидът)!!!

Пак конспирации , аман от неграмотници .

Хахаха, така ли пишеше в смс-а, или факса, дето получи?! И какво общо има грамотността с "конспирациите"??? Или просто това е капацитетът на речника ти и просто толкова си можеш?! Нали през 2019 (още тогава бе известен планът им) беше конспирация и задължителното ваксане и зеления пропуск?! А можеш ли да обясниш, след като така нар. ваксини са панацея срещу ковид, тогава защо от СЗО обявиха, че е нужна и бустерна и турцинираща доза на всеки 6 месеца??? Можеш ли да ми посочиш една съществуваща ваксина, която да трябва да се инжектира за едно и също заболяване през 6 месеца???

Новият Ковид и геноцид срещу човечеството са конспираторите!

Колко си прост не е истина. За съжаление, са много такива като тебе… Например ваксината за грип е всяка година

Тоест и зад двете стоят едни и същи...