Макрон тласка Европа към борба с Китай за 900 млрд. долара без сигурни изгледи за успех

Целта е да се създадат равни условия за най-големите икономически блокове в света, но на ЕС ще му е трудно да "намали рисковете" в отношенията си с Пекин

Обратно в новината

Коментари - Макрон тласка Европа към борба с Китай за 900 млрд. долара без сигурни изгледи за успех | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Антоне ! Браво Майна ! Радвам се , че още има българи , които носят глава на раменете си , а не дадник ! Евала Братишка Слава России !!!

Не,,без сигурни",а без ,,абсолютно никакви".

Макарон що не си гледа бабичката ами се занимава с Китай!

Късно е либе за китка Китай може да си е самодостатъчен

Не е още, но ще стане - като заграби половин Раша..

РАЗБИРА СЕ ЧЕ КРАВАРИТЕ УПРАВЛЯВАТ ЕВРОПА, И НИЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СМЕ НАЙ ГИЛЕМИТЕ ТЪПАНАРИ, ЗАЩОТО ШЕПА ХОРА СА КУПЕНИ ОТ НАРКОМАНИТЕ ( САЩ) НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ БЕ ОВЧЕ НАРОДЕ( ПРОСТОЛЮДО ПЛЕМЕ). НАКРАЯ ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ( РУСИЯ И КИТАЙ) РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ Е ТАКА, И АЗ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО СЕ РАДВАМ, ЗАЩОТО ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ НАРОДЕ ( СВЪРШИ СЪС ЕФТИНИТЕ И НАПЕЧАТАНИ ДОЛАРИ КРАВАРИТЕ ДА СИ КУПУВАТ ЕВТИН ЖИВОТ, СВЪРШИ СЕ МИЛИ МОЙ ЕВРОПЕЙСКИ НАРКОМАНИ, ПОДКУПНИ. РАДВАМ СЕ МНОГООООО. БРАВО РУСИЯ, БРАВО ПУТИН, НАЙ ДОБРИЯ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.

Те затова харкоманчетата-дцендъри надават вой на умрело , усещат как идва края на паразитният им животец. СЛАВА РОССИЯ !

Е, те руснаците бяха сигурни, че ще спечелят войнат в Украйна за нула време... Нищо сигурно няма, освен, че тука пишат предимно тъпаци и, че всички ще умрем. :))

Споко Пффф,ще в спечелят, когато решат,че момента е дошъл.

Евроатлантическа пумия ФРАНЦИЯ,ГЕРМАНИЯ,АВСТРИЯ,НИДЕРЛАНДИЯ И САЩ! ТЕЗИ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА НИ!!!ЕС ЗА ТЯХ СМЕ АБСОЛЮТНО НИЩО КРЪГЛА НУЛА МРАЗЯТ НИ И НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАЗВИЕМ ТАКА КАКТО ТЕЗИ ГОРЕСПОМЕНАТИ ДЪРЖАВИ! ТОВА НЕ СИ ЛИ ГО ВТЪЛПИТЕ В ПРОСТИТЕ ГЛАВИ И НЕ ИЗМЕТЕМ ЛИ ЕВРОПЕДЕРАСТИТЯТА ОТ ТУК СЛЕД ДВЕ ГОДИНКИ МАЙКА ВИ ЖАЛНА С ЕВРОТО И МАСОВОТО ФАКСИНИРАНЕ! ЕС НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ НАРОДА ИМ ЗА В БЪДЕЩЕ ДОРИ Е ОБРАТНАТА САМО СМЪРТ,ЧЕ ПЛАНА ИМ ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ВЪРВИ!!

За МАКАРОН,ЧЕСТНО НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЕЛИМИНИРА ТЕЗИ ЗАПАДНИ ГЛУПАЦИ ДЕГРАДИРАЛИ???ЕС ТЕПЪРВАПКЕ ПОТЪВА ВИЕ ЕВРО И ШЕНГЕН ТОВА ВЯМА ДА ВИ ПРОМЕНИ ДЖОБА НИТО НАЧИНА НА ЖИВОТ ЩЕ СИ ЯДЕМ УКРОФУРАЖА ТА ПУШЕК СА ВДИГА

Леле майко .какви д3били ни управляват. Скархте се с Русия -Най-големият ви доставчик на суровини. Сега ще се скарате и с най-големият си пазар. Макрончо първото което ще направят Китайците е да спрат твоята сделка за еърбъсите

ЕС се управлява от неграмотни , необразовани профани и лаици. Вече е късно за промяна , остава само разпад.

Че нали няма той да плаща.

Ще се затвори ли китайския пазар за немски коли??

тоя сосороски агент ще разруши Европа

ЕС е толкова зле със зеленашките си "сделки", комунистическите си субсидии по всякакви европрограми, топящото се население, прилива на всякакви екстремистки настроени резняци, увеличаването на военните разходи, изтичането на средства в посока коруоционерите от Реоублика северна украйна - и накрая - налагането на идиотски санкции от които губи нсй-много самият ЕС... Та ЕС е толкова зле, че това, че ще се конкурира с Китай е някакъв слаб виц.

Всичките педераси на света заработват от краварските посолства по местоживеене

А вие руските шляхи от какво заработвате копейки?

Неграмотник. Шляхтите са поляците.

Не се обиждай. Педеругите могат да бъдат симпатяги. Може да изпитваме Емпатия към тях!

А бе Кире )))) , Русия в момента е по- голяма иконосика от Германия ))) А моля не ми приказвай за мерцидеси , поршета и т. н , скоро ще останат само ключодържателите

Хаха, а в реалността е по-малка от Испания, чиито основен ресурс са плодовете и зеленчуците.

Войната показа кой има икономика и кой балон, разкрасен със статистически илюзии;)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ~----- https://marketl.ink/biocom

Кво ще направи? Ще спре вноса на китайски вибратори за Европа?

Сакън !

Средната заплата в Русия достигна $400. Пожелавам и на вас такъв успех!

В Тайланд минималната е колкото в България, а в мегаполисите в Китай чистачка взима колкото инженер тук.

Гледай покупателната способност, не средната заплата. Българската средна заплата е тамнякъде, но цените са по-високи от руските блаодарение на дребния факт, че някой иска да ни набута в Еврото, за да ни мачкат успешно големите икономики на ЕС, които работят с огромни тългове и монтарната политика на ЕС е ориентирана към тях, а не към ниско задлъжнели и с малък капацитет икономики. Ако няко йсе съмнява какво следва, да си спомни за Гърция, да прочете за Словакия и за другие малки икономики, които убят стандарт с еврото. Да прочете и за Чехия, за Швеция, които не са в еврото и си качват стандарта на живот на гражданите си. Там е уловката - щом малка държава влезе в еврото, тя бива изцоцана с монатарна политика, подходяща за олемите икономики. И на никоо не му пука в ЕС за това!!!!!

Ако е така , то България средната работна тази година е хиляда евро от няколко месеца . Над два пъти и половина повече от Русия . А 400 долара тук е минималната заплата .

от снимката що гледа като ударен с мокър парцал?!

га ядахти кифтеата ни равахти....

За макрон не зная, ама чета тук коментари и все са: "Кой знай, кой не знай седнал карти да играй." Все големи разбирачи на международните отношения. Другари, ако имате две магарета. И купа сено,помислете как ще я разделите. Сеното не нещо друго. Че с тези мозъци знам ли?

Алооо козяците, не се пънете защото всички цъкате на китайски телефончета.

Макарончо се осра с Путин, яде хурка с две кадели от съюзниците си, които му анулираха договорите с Австралия, а сега иска и Си да му го тури!!

Той ходи 2 пъти веме на колене и при Си ама и там не му се получи

Плана за спасение на ЕС и САЩ беше да изпържат и разграбят Русия, но не им се получи и сега започват мъките

Бой по жълтата напаст, пък да видим как ще излезат от тази криза в която са сега. Проблемът на Китай е, че хапи ръката, която му дава да яде. Японците минаха по този път вече и ядоха икономически бой от Великана САЩ. Да видим дали Китай ще оцелее след шамарената фабрика на ЕС и САЩ.

Тя шамарената фабрика приключи. Сега започва контранаступа на Русия и Китай

Русия къде я слагаш при батковците като икономиката и е като на две Българии. Скоро на една България.

Чакай чакай какво стана с пазарната економика, капитализма и тн. По правилата на капитализма този които произвежда по-евтино и има повече продажби печели. И как така това сега не било хубаво или щом аз съм от печелилите може ама ако някой друг не може

Тя тази твоя Економика е друга, като петилетките на осраните комунисти, може би. Ние тук говорим за Икономика. Панимаеш, зайчикь?

Макрон му секна крана в Африка и сега няма полезен ход. Ще се дави и освен да се опита да завлече и Европа на дъното, та да не са само те много зле, няма какво друго да направи. На нас ни играят вече с камъни на главите, ама ние си стискаме и ни е все тая, щото сме най-големите атлантици.

Ква индустрия, кви 5 лв. бе?! Китайците отдавна задминаха всичко и всички. Без Китай "развитите" икономика са нищо. Просто нищо.

какво превеждате от блумберг...

Европа нито демографски може да им стъпи на Китай, нито като специалисти, само за справка за миналата година в Китай има 9 милиона висшисти, номер едно са по патенти, няма да коментирам, че работят като мравки и по 10+ часа на ден. И с 10 трилиона НИЩО не става, когато насреща имаш разглезени хора, джендъри, гледащи мекото на хляба и разделение, да, във Фрация бият негрите и арабите, големи претенции и купища други неща дето не са в полза на Европа. Да обобщим, Макрон пак ни пробутва УТОПИИ! Истината е в сътрудничеството, а не в сакнции и ограничения. Ама то трябва мозък, а Макрон е просто идиот-популист.

Благодарение на мозъци като Макрон, ЕС отпадна от картата на производителите и стана нетен вносител. Сега същите ще оправят нещата.. Ужас

пуска баба си на китайците!

кой за каквото е гласувал това ще получи. ако в Европа е останал грам акъл на белия човек, ще гласува за националисти, като дните на този континент са преброени, не на ЕС, той е ясен

"без сигурни...." или по-скоро със сигурни изгледи за неуспех?

400 млрд. дефицит в търговията с Китай и 1 трлн. с САЩ. Ми тя ЕС е изнасилена брутално. Като се има предвид и че Русия и Африка би шута на ЕС. Не виждам какво може да направи европейската курва.

Освен да клекне и да мори за милост

да чука баба си и да си трае, за да не го чукат китаиците!

Европа без Русия е нищо! А бабоеба скача на Китай! Относно колите, без най-големия пазар Русия, нямат шанс пред стоте китайски марки!

Петела скочи и изкукурига. Колко смешни бяха при войната в Либия, скочиха първи и след една седмица изреваха към САЩ " Помощ, горивото ни свърши и танковете ни затънаха в пустинята". Китай е пазар който гарантира масово производство и евтина работна ръка. Ще ги победи този който осигури още по-широк пазар, още по-евтина работна ръка и още по-високи технологии. Кой може да го направи това - НИКОЙ. Така че гответе се да се подчините на Китай.

Трудно е да се каже дали ЛГБТ или геронтофилите са по-вредни за бъдещето ни

Ко ти пука, слава кокаина :)

В предният ми коментар да се чете "ДОКАТО ХОНГ КОНГ БЕ БРИТАНСКИ",ВМЕСТО "ДОКАТО ХОНГ КОНГ БЕ КИТАЙСКИ".Моля за извинение,поради нелепата си грешка!

Бедните българи не могат без Путин и Си ;) Е ние богатите в САЩ и Западна Европа с доход от акциии от над 200% можем…Следваща инвестиция - малка рисунка на Пикасо за €30.000. Вие ринете на свинете и се оплаквайте на “LGBT-обществото” че сте бедни ;) без една прочетена книга хахаха

си с антидепресантите,имат обратен ефект вече,спирай ги и не ги смесвай със парцуцата от село.

Какви акции с 200% доход бълнуваш бе, човече. Ти дори не си разбрал, че ЛГБТИ са ваши хора, не наши. За тебе "акция" е когато има намаление в К...ланд.

Макрон и Урсула ходиха 2 пъти да духат на Си но явно не им е харесало хихи

Те откакто останаха на гладна тръба, нямат сили да духат. Затова Си ги пръждоса моментално.

Ама за кви равни условия говори СЕГА.. Та БРИКС - преди да стане дори БРИКС Плюс отвя ЕС, като втората по сила СВЕТОВНА икономика.. И след като търговския обмен на страните от ЕС с КИТАЙ вече е в силно предимство на ВНОСА от Китай. Шизофренните бълнувания на евро УЖ лидерите продължават.. Викаха до оня ден - вече се освободихме от руския петрол, бензин и нафта. Путин спря износа.. А ЕС на другия ден запищя - Путин използва бензина и нафтата като оръжие. Както правеше с газа..

Чайна, майна.

След 2-та трилиона загуба от руската афера с горива, сега ако изпляскат 2-3 трилиона в някаква война с Китай и лихвите в ЕС ще станат 15% съответно тотални фалити на всичко и всички в ЕС

Те никога не са се познавали. Вапцаров, Смирненски, и ханс Кристиян Андерсен. А още по малко, Андерсен и Георги Димитров. И не, малката кибритопродавачка даде последния си кибрит на Димитров, за да запали райхстага. Но всъщност, те винаги са били заедно, и братчетата на гаврош, и кибритопродавачката, и подпалвача, гледайки изгрева на фамагуста, са искали просто да се стоплят, нищо повече. Но, макрон и целият демократичен свят, за пореден път им дава барут, за да се топлят. С поредната война, срещу неясен но, всъщност добре описан враг,от Андерсен Смирненски, и вапцаров.

Цялата хитлеристка пропаганда не можа да докаже, че Георги Димитров има нещо общо с подпалването на Райхстага, но ти си категоричен. Апропо в Берлин има квартал Шарлотенбург. Разположен е изцяло на територията на бившия Западен Берлин. В него има улица Шлютерщрасе. На номер 35 има табела (на немски) "Тук е живял Георги Димитров - велик син на България". Западногерманците са го признали!

Аз много добре знам, че не Димитров е запалил райхстага, но всъщност той запали един голям пожар в цяла Европа. И жалко, че всички ние не само все още духаме за да го изгасим, но и не разбираме, че само този огън, би ни дал топлина

Китай унищожава доста развиващи се икономики особено в Африка с евтините си стоки. В Европа започват да се усещат но това което е Китай в момента е благодарение големите корпорации които си изнесоха производствата там в търсене на по ниски разходи.

НЕ ПО НИСКИ РАЗХОДИ А ПО ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ ЗА АЛЧНИТЕ ЗАПАДНАЦИ.

Над 50г. им снасяте ноу-хау с изнесенето производство на абсолютно всичко! ВИе какво очаквахте бре умници!

Макрон да си тласка бабата и да не се занимава с Европа!