Любомир Спасов: Ако ТЕЦ "Бобов дол“ спре, София може да стане като дискотека

Покани министъра на финансите Асен Василев и премиера Кирил Петков да посетят централата, да видят на място какво се прави

Обратно в новината

Коментари - Любомир Спасов: Ако ТЕЦ "Бобов дол“ спре, София може да стане като дискотека | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Програмата за дискотеката е заложена още при вземането под рекетьорски ултимативен натиск Френско Решение за затварянето на напълно годните и великолепно работещи Български Атомни централи в Козлодуй -АЕЦ 1, АЕЦ 2, АЕЦ 3 и АЕЦ 4. Често на печелившите франсета. Те вече построиха в съседна Румъния заместващи на нашите мощности , така че Купона в дискотеката да бъде осигурен.

Че то при соца беше така бе. Барем младите видят за какво ставаше дума и за какво блянуват.

Искат да ми спрат тока и да не мога да пиша в дирника!!!! Братя време е за революция... някой да има гилотина която да работи на дърва или фотоволтаик чувам било еко.

Драм състава! ТЕЦ Варна не функционира, а пък системата стабилна и се пръска с износа! Кога и ТЕЦ МИ2 беше в немилост, не по технически, а по политически съображение, държа да подчертая, системата пак издържа! Просто лоши социализъм така е построил ЕЕС на България, че още не се е родил "таланта", които да я доведе до ръба и да я срине. Така, че и без ТЕЦ Бобов дол все ще се справи.

Теца! Спирайте!

спирай тецът още днес!

Селяндур си

Искахте "промяна"? Гласувахте за "тия младите"? За "ама то тва момче е умно, щом е завършило Харвард"... Е, получихте точно това, за което гласувахте. Честито. И честита промяна.