17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей хотелиерите, значи пясъка трябва да бъде маркиран по някакъв начин с квадрати с буферни зони помежду им. Камъни ли ще слагате или нещо друго, мислете му. Или най-добре ударете един ключ и въобще не си хабете нервите и тази година.

_stankow

А по плочките ще може ли да се ходи, или да ги прескачаме - през една ? Ще бъде чудничка картинка ! :D

И каква новина е това? Че аз всяка година спазвам 4.5 м дистанция от надървения ми чадър до останалите каки, иначе става опасно. Сега да го карантинирам ли? Що си требе оно си сака! Иначе море ли е това?

Конспирации. Машинации. Къде е грипа? Маските не пазят. Дайте си ни кръчмите и курвите и пиячката. Това не е живот. ----------------------------- Famous last words.

Само 4,5 метра. До обяд, бяха 8 метра. Как така се съгласиха на този компромис ковид супермените, борците срещу вирусите?

Шегата на страна, но не забравяйте, че ние българите не обичаме да се "гъчкаме" на плажа и дори и да нямаше пандемия, пак има достатъчно голямо разстояние. Бил съм на почивка в Хърватска и в Черна Гора и там е тотална лудница на плажа(не че имат кой знае какви плажове) и всеки ти влиза в личното пространство и не се спазва никаква дистанция.(половин метър си е добра дистанция за плажовете там) И без това с тези цени на чадърите, които малко хора ги ползват, няма да им бъде проблем, да ги отдалечат повече.

Наистина няма по-неадакватни и глупави мерки, които постоянно се спускат от нашите малоумни управници. Или се спускат някакви адекватни мерки, които имат смисъл или се отваря всичко! Какво само мъчат хората с ту напред, ту назад и симулират размърдване на сивото си вещество, което нямат!? Точно как ще помогнат тези 4,5 м на плажа? Малоумници! Или има или няма плаж, средно положение, което да носи някакви ползи в конкретната ситуация няма!!!

Тая мярка може да оставят и след това.

А,как ще стават свалките от 8 метра?

Това с плажовете е удар пи Марйешки. Но той ще ги пусне по-евтино.

Сложете бодлива тел с ток. И раграфете плажа на 1,5 метра разстояние

Боже господи, какви малоумни нищожества ни управляват!

_stankow

Да, но пък тях ги управляват много, много богати нищожества ! Откъм запад.

Логично е тази година хотелиерите да ни плащат, за да им отидем в хотелите и ресторантите... От догодина, живот и здраве, пак ще е по старому... :)

А следващото лято мерките ще бъдат:Жената на Слъчака,мъжът в Несебър разстояние да имааааа!!!

И тая година ще е предимно планинска.

Абе и там голяма цигания стана...

бе ковидиоти

За големия хотел с 800 стаи не е проблем да държи стая-две за ковид заболели.... за малкия хотел с пет стаи това е сериозен проблем..... Никога не съм очаквал нещо домислено да измъдрят тези на държавната хранилка.

...ми то по краищата на плажовете са оставили по общо 8 метра без чадъри...

Какви глупаци работят над тези неща? 8 метра между чадъри = на 64 кв.м, не на 20. Малките плажове ще са с по 5 чадъра така ли? За нищо не ставате

не може да ти вземат по 20 лева и да ги редят през 2 метра.

Пак ще са намалени цените, то е ясно. Въпроса е как 8 метра = на 20 кв в техните сметки?

и не може да смяташ. Не говорим за квадрат а за равностранен триъгълник който осигурява максимална гъстота. Това прави по максимум 27.1кв.м на чадър но имаш и припокриване межди зоните, така че 20-21кв.м е адекватно за тази подредба.

Евала, някой е прочел коментара ми и вече заглавието е променено на 4.5м.

ВСЯКА ВЕЧЕР В 18.00 ЧАСА МОРЕТО ЩЕ СЕ ИЗТОЧВА И ПЯСЪКЪТ ЩЕ СЕ ПРЕСЯВА ПРЕЗ СПЕЦИАЛНИ СТЕРИЛИЗАТОРИ СЪОБРАЗЕНИ С НАЙ-НОВИТЕ ЗА ДЕНЯ ЩАМОВЕ!

Колко реално са тези 8 метра по мутренската бройна система, че не мога да преценя....

ги е описал най-добре великия Радой Ралин. Гъзът си с рози накичи, насраното да не личи.

Да...и след всеки освободил чадъра турист ще мият пясъка с дизинфектант а шезлонгите и чадърите ще ги стерилизират! Нали ни обясняват,че вирусът върху повърхност издържал 28 дни!(ЗАЩО НЕ 27 ИЛИ 29)!! Тази простотия не е за пари! Тези който се забавляват чрез пандемията печатат парите и имат в изобилие! Това е с цел подчинение и да те психясат тотално! Затова и непрекъснато ни облъчват с противоречива информация!!!

"...Редът за трансфер на туристи и при организирани туристически пакети с автобусен превоз предвижда пък той да се осъществява с отворени прозорци...." Значи тръгваш от България за Турция с туристическа група и пътуваш 15-20 часа на отворени прозорци, така ли да го разбирам? Не че ще тръгна сега, но това е абсурдно!

По-добрият вариант е с отворени прозорци, отколкото 15-20 часа ухания на лук, чесън, чипсове, отделяне на газове, спарени чорапи, пот, цигарен дим от шофьорското място и не зная какво още може да се случи в автобус 15-20 часа с наблъскани вътре 50 -60 човека.....

Какви прозорци сънуват тези, бре. Автобусите от край време НЯМАТ отваряеми прозорци....мина времето на "Чавдарките", ама министерството явно са още в соца . ХАХАХАААА

Малоумни мерки, които никой няма да спазва и никой няма да кнтролира.

Озлобените еничари ще изпратят кучетата си и мисирките веднага на плажа на неудобния. БТВ и другите гестаповски медии ще го отразят както трябва. И така.

Ми това е прекрасно - най-после човек ще може да си почине на спокойствие.

Ако въобще можеш да си го позволиш.

идиотизмът няма край

След като болния гост си замине всички места, които той е обитавал ще се дезинфекцират. Т.е. и стаята която е бил наел преди да го вкарат в изолация? И що ще чакат да си замине за да дезинфекцират и нея???

88 МЕТРА БЕ МАМА ВИ ДЕБА СКАПАНА

стой си у вас бе грездей

В на майка ти путката ще стоя

Когато муцуните направят чадърите на осем метра един от друг, елате и ме поканете. А до тогава - мутрите да ми ЯУ и ДСЕПМ.

Така че просто съветвам всички в тоя бранш да потърсят на господаря на света Рокфелер заповедите за новия установен вече светен ред, там не съществува "туризъм" вече и да спрат да се надяват на сезони тая или която да да е година повече

като се пенсионират рокфелеровите и ротшилдовите боклуци в ада, тогава светът ще си отдъхне!

Това с чадърите ми харесва.

Един вирус във въздуха на плажа, при слънце и силна улравиолетова светлина, 35 градуса и влажност на въздуха от 60%-70%, е деактивиран в рамките на секунди.

Всеки тъпак заслужава преди да умре да се попече с противогаз на морето

Е чак пък газ ... Ръкавици и маска са достатъчни на плажа. И да се комбинира плажното масло са дезинфектант

Секунди. Ма като ме изкиха либовницата на 20 см от главата ти, те целя в десетката:)

ще може ли да се къпеме в морето или и там ще трябва дистанция

Хахахахахахха!

Да покриват и носа

А във водата, кой ще следи?

Водолази от здравното министрество.

И ако може по хубавите жени да са без бански. Можа и да имат маска, не преччи

Направете 80 метра дистанция за по-сигурно и тогава чадъра ще стане 1000 лева на ден, защото ще е по един човек на плаж. Ахахахах. Няма по-голяма малоумщина от медицинско-фашистките извращения. А нашите скапаняци копират като ненормални световната шизофрения. Докато не започнат да ги бесят по дърветата, няма да се промени нищо.

ехаааа колко си умен хахахаха

се къпеме в морето трябва ли да сме със маски на дзурлите

Аз съм за това с 8-те метри между чадарите да се запазизи завинаги.

То като духне вятърът, има ли значение на колко метра са хората един от друг?

Той, ковид-а дали излиза от оралния или аналния отвор няма особено значение, аз одобрявам дистанцията.

Я стига идиотщини. Тъпанари.

ОСВЕН МАСКИ ЧЕ НИ ЗАДАЛЖАТ ДА НОСИМЕ И ДИСТРОНИЦИ ЛЕТОТО. ДЕЙ БА И ПУСТИНЯЦИТЕ ИМ ДЕЙ БА!

Лято 2021во! Да, да, да, да!

8 м. дистанция м/у чадърите и 250 м. дистанция м/у плажуващите. Минимум. Екстра моренце.

Тя година съм със връзки на нашето черноморие,на Кранево във един хотел почти до плажа,някъде по 20лв на вечер ще са ми стаите,като за мене,стига да сме здрави,Дай Боже.